ESPANAINF.COM

Matriusques, Barcelona

Direccion Carrer Grassot 91, 5è 3a, Barcelona
Telefono +34 619 28 58 75
Horas
lunes09:00-21:00
martes09:00-21:00
miercoles09:00-21:00
jueves09:00-21:00
viernes09:00-21:00
Sitio web www.matriusques.com
Categories Psicoterapeuta
Clasificacion 4.7 13 opiniones
Empresas similares cercanas
Aidam Terapia — Nàpols 175 - Entresol 2° Escalera b, C/ de Nàpols, 175, Barcelona
Institut per l'Harmonia Humana — C/ d'Astúries, 14, local 2, Barcelona
Hestía - Centro Internacional de Psicoterapia — C/ de Mallorca, 279, 2º 3ª, Barcelona

Psicoterapeuta Matriusques opiniones

13
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
EDURNE
24 Junio de 2023 13:08

L’Alba és una terapeuta excel.lent, t’acompanya professionalment en el procés que necessitis. Ho fa amb el cor i ànima.

Irene
10 Abril de 2023 15:34

La Mont sempre m'ha acompanyat des d’un lloc molt proper, respectuós i professional. Durant el procés terapèutic amb ella he fet passos clau cap a l’autoconeixement i l’acceptació de mi mateixa. Ara em sento molt més confiada i relaxada. També penso que la meva autoestima ha millorat: sento que m’estic aprenent a acompanyar millor, a escoltar-me més i a donar-me el que necessito. Moltes gràcies!

Sara
03 Julio de 2022 15:49

He realizado un proceso terapéutico con vuestra colaboradora Alba de Cid.
Decir que me han servido mucho todas estas sesiones, hemos trabajado desbloqueando patrones que ya no me sirven. Me ha dado muchas herramientas y recursos que he podido utilizar durante el proceso y también una vez finalizado. Aprendiendo también a pararme y observarme como estoy y poder gestionar esos estados.
Me ha tratado siempre de manera muy amorosa, respetuosa y profesional.
Muchas gracias por toda la energía y el tiempo compartido.

Lucia
01 Julio de 2022 17:09

Un curso muy útil para redireccionarse después o durante una crisis.
Aprendizajes profundos en espacio seguro, conector.e incorpora la visión de lo colectivo o interpersonal.
No estamos solas.

Gloria
02 Septiembre de 2021 7:20

Acabo de escuchar la ponencia de Cristina en Menstruita, y me ha encantado la forma que tiene de transmitir el proceso de procesamiento de trauma en las relaciones de pareja. Para mí ha sido muy clarificador y me he sentido reflejada, por lo que estoy deseando hacer el nuevo curso on-line y aprender mucho más de este equipo.

Elisenda
29 Agosto de 2021 13:51

Poder venir a Matriusques m'ha permès tenir l'espai, l'estona i la mirada per poder reflexionar, pensar, trobar i treballar sentint-me acompanyada, escoltada i amb la tranquil·litat que m'ha
permès fer-ho de la mà de la Vanessa que m'ha nodrit l'ànima i m'ha donat un munt de recursos per a poder treballar les pors, dubtes i ser jo mateixa qui pugui anar fent el camí.
Realment he pogut fer el clic en molts coses i ara em sento una dona
molt més segura i capaç.

ester
28 Agosto de 2021 12:16

Desitjo compartir l’excel-lència de l’Alba Del Cid. Venia d’un procés de dol postergat i perinatal, i m’havia topat amb professionals que no tenien suficient eines per acompanyar-me. No obstant, l’Alba amb la seva excel-lència m’ha acompanyat com mai ningú ho ha fet abans. La seva modèstia i excepcionalitat la converteix en una professional única i 100% recomable.

victoria
14 Agosto de 2021 17:48

Esta mujer no deberia dedicarse a la psicología, no ayuda en nada no escucha, es obsesiva y la empatía brilla por su ausencia. No la recomiendo para nada.

Xabi
07 Agosto de 2021 0:52

Un equipo totalmente recomendado. Aunque se especializan en el mundo de la mujer, en mi caso funcionó genial y se lo recomiendo a cualquiera con inquietudes emocionales por tratar. Profesionales y humanas.

Elisa
21 Julio de 2020 2:43

Heu sentit mai l’expressió o comentari de “fer el clic”?
Com a psicòloga de professió, l’he utilitzat molt, tant per a mi mateixa com pels meus/es usuaris/es
“Fer el clic” és quan, a través d’algun factor extern a tu, ja sigui un comentari, una situació, una paraula, o de vegades quelcom tan efímer com una olor o un record, provoca un desbloqueig en aquella situació que ens preocupava o que ens treia el son o que començava a molestar de manera més seriosa, ja que havia fins i tot aconseguit que hagúessim de modificar coses per poder seguir endavant.

Aquest desbloqueig esdevé a través de la comprensió. El fet d’entendre el perquè allò ens feia la guitza, ajuda a poder portar-ho a la part més conscient i per tant, poder començar a posar-hi remei.

Tota aquesta explicació és per compartir amb tots/es vosaltres la meva experiència amb Matriusuques. Vaig participar en un grup on es parlava de les Veus de la mort que hi ha dins d’una mare.
Doncs, sí, puc dir que em va ajudar a FER EL CLIC!
I des d’aleshores, puc anar, poc a poc, desgranant el nus que em molestava.
MOLTES GRACIES NOIES PER FER-HO POSSIBLE
GP

Elisabet
16 Agosto de 2019 1:00

A matriusques hi trobareu un gran equip professional i humà especialitzat en maternitat. La Cristina Salvia és una gran professional, propera, sensible i experta en tot allò referent a la maternitat i la criança.

Marta
13 Agosto de 2019 11:03

És una gran satisfacció veure com neix i creix un projecte tan bonic, humà i necessari. La Cristina Sàlvia i jo hem treballat juntes forces anys i la considero una persona present, amb molts recursos per acompanyar a les persones de forma holística i amb una àmplia formació i experiència professional. La recomano, així com al seu equip, a qualsevol persona que vulgui fer un procés de psicoteràpia i/o altres processos de creixement personal.

Susanna
06 Agosto de 2019 20:11

La Cristina Salvia és una gran professional i persona, compromesa de forma molt íntima i creativa amb Matriusques. És capaç d'entendre i acompanyar en la maternitat i la criança com ningú. La recomano.

Agregar una opinion