ESPANAINF.COM

Mésbo restaurant, Barcelona

Direccion Parc Jaume Balmes, 2, Vic, Barcelona
Telefono +34 938 85 42 92
Horas
lunes13:00-15:30
martes13:00-15:30
miercoles13:00-15:30
jueves13:00-15:30
viernes13:00-15:30
Sitio web www.mesborestaurant.com
Categories Restaurante, Restaurante mediterráneo
Clasificacion 4.1 15 opiniones
Empresas similares cercanas
Restaurant La Nova Llima — Carrer Jaume I, 14, Santa Eugènia de Berga, Barcelona
El Racó d'en Pere — Carrer Pirineu, 22, Santa Eugènia de Berga, Barcelona
Restaurant L'Arumí — Carretera d'Arbúcies, 21, Barcelona
La Reciclària — Carrer del Dr. Candi Bayés, 32, Vic, Barcelona

Restaurante Mésbo restaurant opiniones

15
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Susana
13 Junio de 2023 23:36

Menjar boníssim, lloc tranquil al cor de Vic i personal molt amable.
Vam fer menú un dimarts al migdia i les quatre persones que vam anar plegades ens va agradat molt.

Adrià
10 Junio de 2023 12:41

Cuina catalana de proximitat, amb producte de qualitat, en un espai molt bonic i amb un servei excel·lent. Ideal per un menú diari a Vic!

Proveu la Galta de porc guisada. Espectacular!

100% recomenable!

Eli
18 Mayo de 2023 15:31

Menu de migdia fantastic. Preu qualitat perfectes. Espai maravellos i servei espectacular. Bona cuina

Francesc
11 Abril de 2023 7:22

Un gran descoberta a Vic per dinar entresetmana. Un menú molt bó, el servei molt atent i la decoració i ambient de la sala molt encertats.

Manuel
21 Marzo de 2023 0:16

Es menja molt be i el preu es molt correcte a la qualitat servida a la taula. Bon servei, tranquil i sosegat, perfecte per dinars de treball o converses amb els amics i essers estimats

Anna
07 Abril de 2020 11:36

El menú de migdia és equilibrat, modern i ben presentat, i bona relació qualitat-preu;per altra banda, l'espai és modern i molt acollidor i el personal és molt amable i professional. Bon restaurant per anar a menjar a Vic.

Núria
08 Febrero de 2020 8:22

El local molt bonic però ressona moltíssim. En sopars de grup costa molt d'entendre els companys. El menjar molt bó però les quantitats una mica justetes.

Arnau
20 Enero de 2020 6:45

Tracte exquisit, menjar ben elaborat i presentat, ni massa poc ni en excés, a un preu molt assequible per l'entorn i el servei! Molt recomenable per a un àpat especial.

Maria
11 Enero de 2020 6:14

El servicio muy amable y eficiente, enseguida nos atendieron y sirvieron. El local es muy bonito y està bien situado. La comida es excelente y calidad-precio està muy bien.
Muy recomendable, ya sea para ir a comer con la famíla o con los amigos!

Carles
20 Diciembre de 2019 19:55

Complicat fer crítica del nou inexistent Bo. Amb això vull dir que és nou, que hauria de ser el nou Bo, però que volent se el +Bo ha desaparegut el vell Bo i s’ha quedat amb un Bo que en el seu conjunt poc té a veure amb el l’excel·lent restaurant anterior. Complicat. El restaurant és un dos en un. Dos conceptes en funció del dia i hora al qual s’hi vagi. D’una banda, el menú del migdia. En aquest cas, i més enllà que ja no hi ha el servei que hi havia al Bo, sí, nou Bo. Cuina casolana, de proximitat i excel·lent. La xef és la mateixa que l’antic Bo i la cuina continua essent excel·lent. Segons com, el preu és relativament car per anar-hi cada dia a fer un menú. D’altra banda, menú tancat els vespres i/o caps de setmana. En principi, s’aposta per cuina d’autor. Com dic, inicialment dos menús de 35 i 45 €uros. És en aquest cas on, particularment, no s’entén massa. Bona presentació dels plats, però l’execució, pel preu, la trobo justa. Com també (en el cas de menú que vàrem tastar) la poca varietat (cuina molt afrancesada utilitzant molts làctics). Tampoc hi ha estovalles.detalls que entenc que a un menú de 35 euros hi ha d’haver. Independentment de tot això, hi ha el que per mi són problemes afegits. D’una banda, al meu entendre el local no s’ha aprofitat del tot. D’altra, el so. Impossible mantenir una conversa perquè sents els veïns i com que tothom sent a tothom, tothom acaba parlant alt. Tampoc s’entén la composició de la sala, que limita l’experiència als comensals. Per posar un exemple, no hi ha taules per dues persones, i han de posar-les en una taula de quatre o de sis o vuit amb possibilitat de compartir-la amb altres. L’altra cosa difícil d’entendre en funció del dia que s’hi vagi, és la discreció o intimitat. Entenc que en un dinar de menú per feina puguis ser l’aparador, però per un menú de 35 o 45 euros entenc que es busca certa intimitat o discreció. El fet que els vidres de la sala donin al Parc Balmes, fa que tothom que passi per allà vegi qui hi ha a dintre. Un simple tint als vidres que els comensals poguessin veure el parc però que des del parc no poguessin veure el menjador, faria més còmode l’àpat. També fora més còmode que hi hagués penjadors.

En definitiva, dos en un. Migdia no ha perdut sabor però sí servei. Vespres i cap de setmana, concepte difícil d’entendre. No obstant, cal anar-hi per jutjar-ho per un mateix.quatre estrelles cuina migdia; tres vespre/caps de setmana; tres local, i tres servei.

Montse
23 Noviembre de 2019 9:34

Me ha parecido un lugar estupendo.la decoración.perfecta.la comida estaba bien.una crema de espinacas fantastica.el servicio ideal.
Hemos comentado lo de la insonorizacion.y ya estan en ello.

Conclusión.un buen descubrimiento.repetiremos.

Montse.

Angels
16 Noviembre de 2019 8:03

Potser no hem acertat, uns raviolis resecs i insipids, el bacallà res de l'altre món, hem hagut de reclamar el vi, ja estaven a mig primer plat, i el pa, que tampoc havien portat, ens portaven segons i postres que no havien demanat

Maria
25 Septiembre de 2019 10:42

Menjar molt bo, ambient molt agradable, tracte exquisit, menú diari, local preciós.
Es tracta de menjar en un restaurant de luxe amb preu molt asequible.

Enrique
13 Agosto de 2019 15:43

Restaurante moderno, bonito por dentro y con gran trato.
Los platos son frescos y están buenos. Sin embargo no tienen mucha variedad en el menú y se quedan en eso, en platos que están bien sin más.

Un sitio correcto para comer del que no acabas de salir enamorado.

Laura
09 Julio de 2019 17:49

+bo té nou local, un espai molt bonic però massa sorollós, impossible mantenir una conversa. El menjar (menú migdia) i el tracte, excel·lent com sempre. El soroll és l'únic motiu que no em fa possar 5 estrelles, espero que ho solucionin.

Agregar una opinion