ESPANAINF.COM

Mirador de la Devesa, Barcelona

Direccion BV-4024,08695, Barcelona
Horas 00:00-24:00
Categories Mirador
Clasificacion 4.6 8 opiniones
Empresas similares cercanas

Mirador de la Devesa opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Anna
12 Enero de 2023 5:36

11/222/22 Wow the drive up to this location is totally breathtaking. It’s basically a pullout with a view. Road is paved the entire way and I went all the way to the top (about 10 min past this). The road ended where they didn’t plow any further and was by a ski resort. ZERO facilities open and no public restrooms. So bring your own picnic and toilet paper but please don’t litter. The views make this drive worth the detour. I made several stops on the way up and all of them were amazing!

Maria
10 Octubre de 2022 5:57

Bellisimo lugar para ver los picos y excursiones que se pueden hacer, muy bien documentado, a través de carteles con foto y explicaciones sobre los picos de los Pirineos que puedes divisar desde ese mirador!

Carlos
12 Junio de 2022 22:30

Marzo 2022.

La carretera de acceso es bastante ancha, pero en invierno puede estar cerrada. Hay bastante sitio para aparcar pero el asfalto esta en muy mal estado. Las vistas son impresionantes. Desde aquí vernos todo el valle.

Jose
25 Mayo de 2022 8:25


Des del Mirador de la Devesa de Paller es pot observar un paisatge alpí o d'alta muntanya. A més a més, també es pot disfrutar d'unes esplèndides vistes sobre la Vall del Llobregat, la Serra d'Ensija, la Serra del Verd i, en dies clars, de Montserrat. A mesura que es va prenent alçada per arribar al mirador es va veient la transformació de la vegetació de ribera al costat del riu Gréixer, passant per la zona obaga amb fageda i zones de bosc de pi negre, típic d'aquestes alçades. Des del Mirador es pot divisar una fantàstica panoràmica, començant des de la zona del Puigllançada (amb prat alpí), veient al fons la serralada prelitoral amb el Montseny - Sant Llorenç del Munt - Montserrat. Les serres de Picancel i tota la zona de Queralt i els cingles de Capolat fan la divisòria ben marcada entre l’Alt i el Baix Berguedà. A l'est d'aquesta hi ha tota la Serra del Catllaràs, Sobrepuny i, més al sud, Picancel. Al costat oest del Llobregat hi veiem des de Queralt i la zona de Capolat, els Rasos de Peguera, la Serra d'Ensija, el Pedraforca, la Serra del Verd i, al nord-est, part del Cadí.

Angela
19 Agosto de 2020 7:52

Un paisatge alpí o d'alta muntanya. A més a més, també es pot disfrutar d'unes esplèndides vistes sobre la Vall del Llobregat, la Serra d'Ensija, la Serra del Verd i, fins i tot, en dies clars, de Montserrat.

A mesura que es va prenent alçada per arribar al mirador es va veient la transformació de la vegetació de ribera al costat del riu Gréixer, passant per la zona obaga amb fageda, i aquí ja envoltat per bosc de pi negre típic d'aquestes alçades. Al nord es poden divisar zones com el Puigllançada amb prat alpí.

Jose
10 Noviembre de 2019 13:33

En la carretera que conduce a Coll de Pal, el Mirador de la Devesa ofrece unas vistas espectaculares de la sierra del Cadi y el majestuoso Pedraforca

homejazz
02 Noviembre de 2019 23:43

Un pel desangelat, te bones vistes, es veuen els dos pobles de Baga y Guardiola sense problemes.

Ignasi
17 Mayo de 2019 13:27

Mirador con unas vistas muy singulares de todo el parque del cadi-moixeró. Sin duda un buen lugar al que ir a ver el atardecer! En los dias claros incluso se puede ver Montserrat a lo lejos! Un buen mirador que tener siempre presente si se esta cerca de Bagà

Agregar una opinion