ESPANAINF.COM

MIT Museu Internacional dels Titelles de Catalunya, Can Falguera

Direccion Masia, Carrer de Can Mas, 1-3, Can Falguera
Telefono +34 938 64 04 12
Sitio web www.mitmuseudetitelles.com
Categories Museo
Clasificacion 5 20 opiniones
Empresas similares cercanas
Masia de Can Coll — C-155, 643, Lliçà de Vall, Barcelona

MIT Museu Internacional dels Titelles de Catalunya opiniones

20
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Albert
17 Enero de 2024 10:36

Vaig anar com a monitor amb un esplai de persona amb diversitat i van ser superatents. Ens varen fer la guia exclusiva per nosaltres i una activitat extra. Tot molt bé, molt amena i interactiva la visita. La masia impressionant i la col·lecció de titelles molt maca. Al final tot convida a despertar el nostre esperit de titellaire que portem dins. Recomanàssim per a totes les edats.

Anna
11 Enero de 2024 11:20

Un lloc preciós. Titelles molt originals i boniques. A nivell pedagògic molt xulo.
Destacar el tracte de la Teia i el seu company. Es nota que els apassiona el món de la titella però a més ens vam sentir molt a gust i cuidats per ells. El meu fill de 7 anys va participar i gaudir molt i la meva bebé de 20 mesos també, així que pots anar amb infants de diverses edats. A més quan la meva bebé es va cansar ens van donar l'opció d'anar a una zona de jocs i va poder-se esbargir.

No a tots llocs es tenen en compte i es cuiden als infants com allà.

Així que experiència totalment recomenable al 10000%.

A més destacar que l'espectacle i la masia son inclosius i sense barreres a la mobilitat doncs nosaltres anavem també amb una nena amb discapacitat i cadira de rodes i vam poder fer tota la visita igual.

Repetirem de ben segur!

Montse
28 Octubre de 2023 14:16

No us perdeu l'experiència. Us agradarà molt, l'espai, la visita i el món de les titelles. Per grans i petits.

sara
19 Julio de 2023 9:00

Super recomendable! Nos ha encantado la visita! De admirar el esfuerzo y pasión que ponen Teia y Miquel.

Julio
26 Junio de 2023 14:48

Visita totalmente recomendable para la familia y los más pequeños, sin duda un gran trabajo y dedicación por parte de los organizadores.
Nos ha gustado mucho

Maria
03 Junio de 2023 4:30

Super recomendable, la atención es exquisita, el trato con los niños y las explicaciones están muy bien adaptadas al tipo de público, adulto o infantil.

Se vive la pasión por el mundo de las marionetas que los organizadores tienen, pues saben transmitir no sólo la gran cultura que tienen, si no también el respeto y la parte lúdica.

Una experiencia super bonita, sobretodo la actuación del final.

¡Totalmente recomendable!
Merece la pena una visita.

Sara
31 Mayo de 2023 4:53

Una experiencia muy bonita tanto para niños como adultos. Gracias Teia y Miquel por vuestra pasión y entrega!
100% recomendable!

Silvia
17 Mayo de 2023 0:51

Som de l'escola Mestre Gibert i volem destacar el bon tracte que han tingut i l'espectacle súper adequat per l'edat.

Rosa
14 Mayo de 2023 2:54

Una gran experiencia. Se nota que está hecho con corazón. Genial! Para peques y no tan peques!

Diane
13 Mayo de 2023 3:16

A sido una experiencia fantástica llevada con mucha pasión por los gestores de este lugar que nos compartieron su arte con pasión y cariño. El trato fue estupendo y recomiendo este lugar a gente de todas las edades y horizontes!

Marc
02 Mayo de 2023 6:46

Gran lugar, nos encantaron las titelles y más los chicos q lo llevan, un encanto con gran conocimiento y mejores intenciones.genial!

Carles
20 Abril de 2023 9:20

Impresionant. Magnífic. Dels pocs museus especialitzats que hi ha al món. Molt interessant, tant si aneu amb canalla com per a adults. I a prop de la metròpoli!

Victor
18 Abril de 2023 2:55

Es un lloc increíble, una exposició molt interessant que fascina. Amb un recorregut que es fa molt amè gràcies als guies, que ens han donat un tracte proper i molt agradable, inmillorables. Recomano la visita a aquest museu 100%, no us ho podeu perdre.

Helen
15 Abril de 2023 22:58

És un espai preciós, tant per la localització com per l'interior del museu. Les exposicions són variades, dinàmiques i molt completes. I la visita és molt interessant gràcies a la Teia i en Miquel.

Vanessa
06 Abril de 2023 20:43

Ha estat una experiència maquissima, ens ha agradat a tota la familia moltissim i al nostre peque encara mes. La visita guiada genial, l'espai ludic molt xulo i la petita funció molt maca! Moltíssimes gràcies a la Teia per apropar-nos a aquest mon amb tant de carinyo!

Esther
30 Marzo de 2023 22:34

Hem passat un dia fantàstic amb els nostres alumnes d’educació infantil al MIT. La masia enamora i l’acollida de la Teia i el Miquel immillorable! Recomanem aquesta visita cultural i màgica a grups de totes les edats, el seu esforç i dedicació s’ho mereix! Tenim la sort de portar molts anys gaudint de la seva feina i els desitgem tota la sort del món per a que puguin continuar fent-nos la vida millor. Moments realment viscuts, fins aviat i endavant amics!
Col·legi Alpes. L’Hospitalet

Pierre
28 Marzo de 2023 22:47

Très belle journée pour tous les marionnettistes catalans et les enfants de la petite ville qui sont venus par centaines profiter des spectacles lors de la journée mondiale des marionnettes

J. Pedrós M.
18 Marzo de 2023 5:58

Un museu molt bonic, fet amb molt gust, molt agradable i els amfitrions un 10, ens ho van explicar tot molt bé. Titelles de tot el món, però vull destacar el Tomàtic i el Sr. Cordills, història pura d'aquest País. Tornarem segur.

Raquel
15 Marzo de 2023 17:05

Lo recomiendo, para ir sin o con niños. Una colección única de Titelles. La visita guiada es interesante, ya que te aproxima al fantastico mundo de las titelles. Mil gracias!

user
25 Febrero de 2023 5:10

Una experiència meravellosa amb un grans amfitrions que et transmeten l’amor per l’art dels titelles. Un lloc imperdible per conèixer titelles de arreu i conèixer les diferents tècniques de manipulació.

Agregar una opinion