ESPANAINF.COM

MónNatura Pirineus, Lleida

Direccion Carrer de la Font, Son, Lleida
Telefono +34 973 62 67 22
Sitio web monnaturapirineus.com/ca
Categories Albergue, Restaurante mediterráneo, Museo al aire libre, Tienda de recuerdos
Clasificacion 4.8 71 revision
Empresas similares cercanas
Hostal Barcelona Travel — C/ d'Aragó, 224, Barcelona
Rodamon Barcelona Hostel — C/ de Còrsega, 302, Barcelona
OYO Hostal Athenas — Carrer Andreu Soler, 2, Sant Adrià de Besòs, Barcelona
Resort Rural Vilar Riu de Baix — Camí Illes, s/n, Flix, Tarragona

Albergue MónNatura Pirineus opiniones

71
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Esther
08 Septiembre de 2023 20:38

Una experiencia fantàstica! Centre en plena natura a les Valls d'Àneu, instal.lacions úniques, habitacions molt comfortables. Personal molt atent des del primer moment que ens va atendre, la Carol i la resta de companyes de recepció s'han encarregat de fer-nos sentir com a casa. Activitats del centre ben organitzades, didàctiques i interactives (Fauna, Astro i Voltors molt recomanables), però el millor: l'equip d'educadores (la Claudia, la Maria, la Neus,), espectacular, molt professionals i capaces d'engrescar des dels més petits als no tan petits. El centre compta amb restaurant que ofereix menú amb menjar cassolà, boníssim i el personal molt atent.
Per si el temps no acompanya compten amb biblioteca, zona de jocs i ludoteca pels més petits.

Felicitar a tot l'equip que feu possible Monnatura!

MARIA
20 Agosto de 2023 10:10

Per ser un centre que cuida animals no entenc perquè no tenen oferta vegana al restaurant.

Ferran
20 Agosto de 2023 1:23

Les instal•lacions modernes i molt ben equipades. Les activitats fabuloses i l'entorn preciós. Tot ben pensat per passar uns dies amb nens aprenent de la natura

Aida
16 Agosto de 2023 22:44

Experiència fantàstica! Hem gaudit molt de l'estada. Les activitats ens han encantat, molt recomenables tant per petits com per adults. Totes les monitores han sigut excel.lents igual que el personal del centre. Tornarem!

David
16 Agosto de 2023 8:44

Todo perfecto, la naturaleza, los servicios y las actividades de interpretación. Volveremos!

ARANZAZU
11 Agosto de 2023 3:39

Molt bé! Repetim gaire bé cada any tant a l’hivern com a l’estiu. Molt bé les activitats.
L’habitació sempre ens toca sobre el menjador i es fa sorollós i calor

Josep
10 Agosto de 2023 14:39

Una autèntica meravella.

Les dues guies que hem conegut (la Joana i la Clàudia) són molt simpàtiques a més de ser unes expertes en el tema de fauna i hàbitat dels Pirineus, i amb una forma molt didàctica i interactiva, tant amb els nens com amb els adults, fent-nos participar i aprendre a tots.

I amb "L'hora del conte", la Clàudia ens ha fet riure molt, és una autèntica actriu!

La veritat és que hem gaudit molt amb les activitats de "Fauna dels Pirineus" i "Passejada nocturna" (en la que hem pogut veure guineus, cabirols i ratpenats en plena nit gràcies als prismàtics que ens ha deixat la Clàudia durant l'activitat)

Hi tornarem, i tant!

Georgi
10 Agosto de 2023 0:17

Una gran experiència per viure amb família. La nostra guia Mar ens ha fet unes explicacions genials i els petits de 1 i 3 anys han sortit encantats. Els nostres preferits el Trencalòs i el Teixó encostipat. Moltes gràcies MónNatura!

consuelo
08 Agosto de 2023 23:00

MonNatura Pirineos, un albergue muy especial para repetir. Ambiente tranquilo, muy acogedor y familiar
Edificio de arquitectura sostenible y armonico con el medio natural tan hermoso de Pirineos donde se encuentra integrado. Destaco el trato muy amable de sus trabajadoras y muy profesional. Buena comida casera. Oferta de actividades muy bien organizadadas y profesionales.

Merce
04 Agosto de 2023 16:16

Hem fet l'activitat de "fauna dels Pirineus " guiada per la Joana, que a més de ser molt experta i explicar-ho tot amb molta claredat, té molta mà amb els més petits, motivant-los a fer preguntes i a interactuar amb ella.

Després hem fet "L'hora del conte" amb la Claudia, que ens ha explicat coses molt curioses dels ocells i ha fet participar i riure als nens.

Més tard, hem sopat molt bé allà mateix al Centre i a les 22h hem fet la activitat de Fauna Nocturna també amb la Claudia, que ens ha guiat en la foscor del prat i el bosc i hem pogut veure força animals en el seu hàbitat natural (guineus, cabirols, ratpenats, llebres).

Hem gaudit molt de l'experiència.

Tornarem!

Iria
03 Agosto de 2023 23:10

Un lloc genial per desconectar. Carretera curvosa per arribar-hi però hi val la pena. Activitats molt interesants i les que ho fan son noies estupendes. Les habitacions molt còmodes i al centre hi ha mil espais per estar-hi. El menjar és bo. En resum, una gran experiencia.

Pilar
06 Julio de 2023 23:30

Espai al mig de la natura, modern, sostenible, acollidor, amb personal molt amable. A part d'allotjament ofereix activitats com astronomia i observació fauna. Les activitats es poden fer sense estar allotjat.
Molt recomanable

Rosa
26 Junio de 2023 20:29

Lloc molt interessant per poder gaudir amb tots els sentits de la natura. Hi ha propostes pedagògiques molt adequades a les famílies i també per a la gent gran que ajuda a enriquir els nostres coneixements a nivell de sostenibilitat com de fauna i flora pirinenca. El servei immillorable tant a recepció com al bar. La ruta del "gat salvatge" està molt ben muntada i agradable de seguir. És recomenable al 100%.

user
26 Junio de 2023 0:37

Fanàstic indret per fer una escapada amb familia i amics. El personal del centre sempre proper i molt familiar. Amb un equip de monitors molt professionals i dinàmics, que et faran gaudir i aprendre en les diverses activitats que es realitzen, totes elles enfocades amb fauna (on tenen un centre integrat a l'entorn destinat a la recuperació d'especies en perill d'extinció, o bé que per la sitació en que es troben, son molt vulnerables i seria dificil atre cop tornar al seu medi habitual.), flora, astronomia. Sempre transmetent la importància de respectar, cuidar i estimar l'entorn natural, i la fauna i flora que formen part. I al mateix temps també podràs gaudir i fer us d'espais lúdics i de desacans que t'ofereix la casa.
Per als més aventurers, també hi ha l'oportunitat de fer excursions per la zona, d'on quedaràs fascinat amb les meravelloses vistes que et regalen els pirineus del pallars subirà.

Molt recomanable!

Mireia
01 Febrero de 2023 23:53

Un lloc agradable i comfortable on hi pots dormir, fer un bon àpat i activitats familiars, a tocar de la natura, molt recomanable.

user
09 Enero de 2023 1:07

Excel•lent experiència a Món Natura Pirineus. Nosaltres hi hem fet una estada en família de 5,2 adults, 2 nens i un nadó. Hem fet excursións per l’entorn i dues de les activitats (la del gat salvatge i la de la fauna de Pirineus) molt boniques i elaborades les dues. El tracte del personal immillorable. Les habitacions son senzilles però netes. Menjar senzill, sense floritures, casolà, bo i abundant. Se’ns dubte tornarem.

Marta
25 Diciembre de 2022 13:35

Hem fet l'activitat de buscar el tió de Nadal i els nens s'ho han passat genial. El paisatge espectacular!

Silvia
19 Noviembre de 2022 3:40

Un sitio fantástico para desconectar. La ubicación es muy guay y las instalaciones están muy bien: biblioteca, sala de juegos, sala con colchonetas para niños pequeños, sala de cine. El personal muy atento. Es un lugar en el que se respira paz y tranquilidad. La comida bien, aunque el tema de las bandejas hace que sea un poco lento el servicio. Las habitaciones muy bien, con jabón en el lavabo y en la ducha. Volveremos!

Ester
02 Noviembre de 2022 22:22

Fue llegar, entrar, comprar las entradas y nos pudimos incorporar a un grupo que empezaba la visita guiada. La guia lo hizo dinámico y participativo. Nos encantó. 100% recomendable

Trump
27 Octubre de 2022 22:50

Porto 5 anys acudint a les estades de natura de la fundació la pedrera i els educas i monitors molt be. Les habitacions cada una amb lavabo propi i cómodes amb bomes vistes. La biblioteca perfecte per desconnectar. El menjar bonissim i el personal molt amable. Tant l'observatori, centre de fauna, planetari, hike de daines com el mirador de voltors molt be, divertit i ben cuidat. Recomano 100%.

Agregar una opinion