ESPANAINF.COM

Montse Antó Gauxachs - Terapeuta, Tarragona

Direccion Carrer Calvari, 51, Ulldecona, Tarragona
Telefono +34 646 02 13 11
Sitio web www.montseanto.com
Categories Especialista en medicina holística
Clasificacion 5 1 revision
Empresas similares cercanas
AMP Mentor — Carrer de La Llibertat, 160, Banyoles, Girona
Ayurveda Masajes Tarragona — C/ del Comte de Rius, 22, 2º, Tarragona
Centre de Medicina Biològica — C/ de Muntaner, 240, 3r 1a, Barcelona
hidroterapiadecolon.cat — C/ de Balmes, 310, 1-2, Barcelona

Montse Antó Gauxachs - Terapeuta opiniones

1
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Enric
29 Agosto de 2022 10:17

Vam conèixer a la Montse Antó a l'inscriure's a un dels nostres cursos, el d'iniciació a la Terapia Floral del Dr. Bach.

El seu gran entusiasme per aprendre i seguir formant-se com acompanyant terapèutica la va portar a continuar la seva formació realitzant els tres nivells de tècniques d'entrevista, el curs de teràpia floral per terapeutes avançats, la formació en el Sistema Califòrnia i finalment la Descodificació Biològica. Tots ells amb una excel·lent acreditació.

El fet que la Montse Antó en l'actualitat treballi amb diferents eines terapèutiques fa que pugui abordar una consulta o una entrevista terapèutica d'una manera multidisciplinària i, per tant, d'una forma més amplia i resolutiva.

La seva formació tan completa la capacita per trobar tant l'origen com les causes dels diversos desequilibris físics, emocionals i energètics i de les malalties més freqüents per on pot transitar un ésser humà i acompanyar-lo a la gestió i resolució dels seus conflictes interns, normalment portadors de dolor i patiment.

Acompanyar a una altra persona a transformar la seva mirada interior no és fàcil, però quan aquestes disciplines de treball s'apliquen en sinergia, acceleren els ressorts de "sanació" que existeixen en cadascú de nosaltres.

És un plaer Montse haver-te conegut com alumna i ara seguir en contacte estret com a col·legues professionals.

Agregar una opinion