ESPANAINF.COM

MOUTEC - cadires i plataformes pujaescales, Barcelona

Direccion Av. d Andorra, 5, Igualada, Barcelona
Telefono +34 938 03 68 34
Sitio web www.moutec.com
Categories Proveedor de equipos para discapacitados
Clasificacion 5 8 opiniones
Empresas similares cercanas
Elevaciones Reco - Salvaescaleras, Elevadores y Montacargas — Carretera de Rubí, 40, Sant Cugat del Vallès, Barcelona

MOUTEC - cadires i plataformes pujaescales opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Raúl
12 Julio de 2023 21:35

Van ser molt eficients.rapidesa en venir a valorar el projecte, un tracte personal inmillorable i un preu molt raonable.
Recomano al 110% fer ús dels seus serveis!

Montse
27 Abril de 2023 1:23

L'escala és llarga i difícil. Un muntatge excel·lent i un tracte exquisit. La meva mare està contentíssima, diu que és increïble! Puja ella i la compra. Li dóna molta més autonomia.

Xavi
18 Febrero de 2023 3:25

Un servei excel·lent, tenim 2 tipus de cadira salva escales el tram recte i tram corbat. Molt contens de quant va muntar la primera cadira tram recte i de la segona cadira tram corbat de 2 pisos va prendre les mides amb una tecnologia espectacular i fet a mida amb un espai molt reduït. Molt atent si tens qualsevol dubte.

joan
27 Enero de 2023 13:35

Molt professionals, en Ramon molt amable i professional, el servei es molt ràpid i eficient
100% recomenable

Claudia
04 Noviembre de 2022 17:56

Molt contenta, la cadira és molt resistent i duradora, i s adapta a la nostra escala perfectament ja que prèviament va venir el tècnic per prendre mides de l escala i és feta a mida. De moment tot perfecte, i li hem donat un ús intensiu ja que és per a dues persones.

Isabel
30 Octubre de 2022 17:05

Trato y asesoramiento inmejorable, bueno y profesional. Cumplieron los plazos y la silla va perfecta, mis padres están encantados.
Recomiendo esta empresa.

Carolina
21 Julio de 2022 13:45

Excelente servicio, es muy atento y el trabajo impecable, hace más de dos semanas que tenemos montada la silla y funciona perfectamente y ante cualquier inconveniente siempre está pendiente y es muy amable!

Merche
21 Enero de 2022 6:49

Ens havien informat en una empresa anterior que no era possible posar una cadira puja escales a casa, per sort vam trobar Moutec i ens han solucionat un gran problema que teniem, destaquem també la bona atenció en tot moment i la tranquil-litat de poder contactar amb ells a qualsevol hora, inclòs festius i la rapidesa en acudir (com hem pogut comprovar recentment)

Agregar una opinion