ESPANAINF.COM

Museu de la Colònia Vidal de Puig-reig, Barcelona

Direccion Plaza purissima, S/N, Cal Vidal, Barcelona
Telefono +34 938 29 04 58
Horas
lunes10:00-14:00
martes09:00-15:00
miercoles09:00-15:00
jueves09:00-15:00
viernes09:00-15:00
sabado10:00-14:00
domingo10:00-14:00
Sitio web www.museucoloniavidal.org
Categories Centro cultural
Clasificacion 4.8 60 opiniones
Empresas similares cercanas
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona — C/ de Montalegre, 5, Barcelona
Centre cívic Les Planes — Carrer de John F.Kennedy, 4, Sant Joan Despí, Barcelona
CaixaForum Barcelona — Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona
Joan Miró Foundation — Parc de Montjuïc, s/n, Barcelona

Museu de la Colònia Vidal de Puig-reig opiniones

60
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Natàlia
01 Octubre de 2023 9:14

Només cal una paraula per descriure Cal Vidal; ESPECTACULAR!
Vam fer la visita ahir 24 de Juliol a les 11: 00 del matí que la calor no ajudava massa però ho tornariem a repetir sens dubte.
Gràcies a les persones/equip que s’encarreguen de rebre a la gent i de fer la guia perque fan que aquesta visita tot i ser de 3 hores, més menys, és faci curta.
És espectacular la visita guiada i tot i així ens hagués agradat poder veure més coses… la veritat és que un es posa a la pell de la gent de l’època i encara avui ens preguntem o ens queixem de que ens falten coses! Deu meu i aquella gent estaba encantada amb el que tenien… Impressssionant! La visita 100% enriquidora i molt molt amena.
Gràcies Xavi per fer que 3 hores durin tant poc!
I evidentment tornarem a la visita teatralitzada amb molt de gust!
Felicitats de part de tota la nostra familia.
El meu fill David que es va possar a la pell d’un alumne superdotat i amb 15 anys ja podia ser ingenier també va passar per ser el més entremeliat de la classe i fan fer que es poses orelles d’asa al cap per veure com eren els castigs, llibres a les mans, en fi… les diferents maneres que hi havia en l’epoca de renyar i fer quedar malament als nens davant de tothom, va ser força divertit i entretingut.

Montse
29 Agosto de 2023 15:40

Una visita molt recomanable. Vam fer la visita teatralitzada i vam gaudir molt amb les explicacions de l'Àngel i en Xavi que donen veu al Gepet i el Rosendo, antics treballadors de la fàbrica, una representació molt didàctica i divertida. Cal que conservem i tinguem cura d'aquest testimoni de la història del nostre país.

JOSEP
25 Julio de 2023 2:43

Per compendre la revolució industrial i com es vivía a les colonies textils de Catalunya. Molt recomenable.

Pere
19 Mayo de 2023 8:38

Visita guiada muy interesante. Recordatorio de cómo vivían y trabajaban en el siglo pasado.

Núria
15 Mayo de 2023 4:09

Visita indispensable per conèixer la zona i la realitat de la vida a les colònies el segle passat

Gabriel
30 Abril de 2023 13:44

Visita interesante si te interesa conocer la evolución de la Catalunya industrial en el contexto social desde 1901. Muy buenos guías, con gran vocación.

Xavi
13 Abril de 2023 17:00

Una experiencia molt bona. Visita teatralitzada amb uns actors estupendos. Del tot recomanable.

Gabriel
12 Enero de 2023 8:22

Visita guiada molt interessant sobre com va ser el sistema de vida de les persones d'una colònia industrial del segle XX. Encara queden testimonis vius d'aquella època. La visita inclou zones residencials, socials i industrials.

Jordi
22 Diciembre de 2022 16:35

Visita muy recomendable con una duración de unas dos horas realizada por Lara, encantadora guía que hace que la visita se te haga corta. Te haces una gran idea de cómo se vivía en una colonia textil. Muy bien conservada, y sobretodo la fábrica, que es espectacular su conservación.

Pilar
06 Diciembre de 2022 19:56

Una meravella poder gaudir d'un espai tan emblemàtic i important per entendre la nostra història. La visita una meravella, la guia molt professional, es nota que gaudeix del que fa. El temps ha passat volants de tant interessant qiue ha estat. Es nota el carinyo i dedicació del personal. Una llàstima que no hi hagi més ajudes públiques per conservar el nostre patrimoni industrial. TOTALMENT RECOMANABLE, fins i tot per la mainada.

mar
21 Noviembre de 2022 7:08

Imprescindible visita d'una antiga colònia tèxtil. Bona visita guiada amb una extensa explicació. Cal trucar per saber quan fan la visita guiada.

Albert
13 Noviembre de 2022 22:46

Espai amb molta història de la Catalunya de finals del segle XIX - principis del segle XX on les fabriques tèxtils formaven part del paisatge empresarial català.

La colònia Vidal és un exemple viu d'aquella història que permet veure actualment com era la vida en aquell moment. Una visita molt recomanable.

Eva
09 Noviembre de 2022 13:02

La visita molt interessant. L'unic inconvenient es que quan vaig contactar per preguntar si era accesible amb cadira de rodes elèctrica em van dir que no hi havia cap problema, que l'unic que no podria veure seria el safareig, però la nostra sorpresa va ser que no vaig poder veure gairebé res, perquè a tot arreu hi havia 2 esglaons grans per poder entrar, cosa impossible si vas amb cadira de rodes.

Sara
30 Octubre de 2022 16:13

Es un recorrido no muy largo pero muy interesante ya que puedes ver como vivia la gente de aquella época y, al estar conservado como entonces, puedes sentirte como si viajaras en el tiempo.

Rafael
24 Octubre de 2022 14:05

Muy bonita todo, a destacar
El guía muy bien esplicado y muy simpático interactuar con todo.
Quizás un poquito caro emos visitado otras y costos meno

Joan
21 Octubre de 2022 13:49

Pels amants de la cultura i la historia del nostre país, la visita a la Colònia Vidal, ès del tot recomanable, La Fundació propietària de la finca, descendents dels antics fundadors de la colònia, van tindre la brillant idea de obrir les portes al visitants, per explicar com era la vida a la colònia. Les persones que ho porten son molt amables, i el guia sembla tanmateix que hagi viscut en aquella època pel sentiment que aflora en les seves explicacions.

xpassarlestona
13 Octubre de 2022 19:23

Espectacular visita!
El lloc és fantàstic i les explicacions del guia excel·lents! Et permet fer-te la idea de com s'hi vivia i treballava.
L'atenció a la recepció i botiga també boníssima! Súper recomanable!

Paco
11 Octubre de 2022 23:39

La colònia en si és molt interessant per la vessant històrica. Però, sense cap lloc al dubte, el que més ens ha agradat és la meravellosa visita guiada que n'Alba i en Xavi ens han fet. Mitjançant el teatre i amb uns personatges genialment interpretats, ens han transportat al passat, a entendre com era la societat de la colonia al 1900. Les acurades explicacions, els tocs humorístics, la forma d'integrar a tots els que estàvem allà ens ha fet gaudir de les més de tres hores de visita.

Un agraïment especial al Gepet (Xavi) I la Remei (Alba). Moltes gràcies per acollir-nos a la vostra colonia.

Laura
03 Octubre de 2022 10:35

Visita guiada muy buena, mas de 3h que pasan volando. Muy buena actuacion, te hace entender mas la vida de esa epoca de una forma muy amena.

Gerard
21 Septiembre de 2022 8:13

Espectacular! La visita guiada que ens ha fet la Mercè ha sigut una de les millors visites al patrimoni industrial del país que hem pogut gaudir. Explicacions detallades en què feia participar també els nens sobre la vida social i també sobre el funcionament de la fàbrica a l'hora de generar l'energia amb què funcionava, però també tot el procés de fabricació des que arribava el cotó fins que es teixia als telers. Hem visitat també l'escola dels nens i al biblioteca així com altres espais com la peixateria o els safareigs. En definitiva, una visita que convé no deixar passar.

Agregar una opinion