ESPANAINF.COM

Museu Palau Mercader, Barcelona

Direccion Ctra. de l'Hospitalet, s/n, Cornellà de Llobregat, Barcelona
Telefono +34 933 77 00 25
Horas
domingo10:00-14:00
Sitio web cornella.cat
Categories Museo, Atracción turística
Clasificacion 3.8 6 opiniones
Empresas similares cercanas
L'Hospitalet Museum — Carrer de Joan Pallarès, 38, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
MMACA - Museu de Matemàtiques de Catalunya — Palau Mercader Parc de Can Mercader Carretera Hospitalet, s/n 08940 Cornellà de Llobregat Barcelona ES, Ctra. de l'Hospitalet, Cornellà de Llobregat

Museu Palau Mercader opiniones

6
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Pedro
24 Enero de 2024 12:15

La web no refleja la información correcta, hemos acudido hoy, desde bastante lejos, para visita libre (pone todos los domingos del mes) y nos han dicho que como había visita guiada no era posible. Es tan fácil como especificarlo en la web o contestar al email que he enviado preguntando. No volveremos tampoco se ve gran cosa.

Natasha
14 Enero de 2024 7:10

Una maravilla escondida en Cornellá.
Con anticipación se reservan visitas guiadas. Grupos de 15 personas

Anna
25 Septiembre de 2023 13:10

Un lloc acollidor, sap greu que quan et vas a casar que és un pas molt i molt important a la teva vida, tinguis els minuts contats i preses per fer-ho tot.
Poder s'haurien de plantejar no fer-ne tantes, obrir horaris per fer més casaments perquè la gent que va a un acte d'aquestes característiques pugui gaudir el moment

Vinyet
10 Febrero de 2023 15:15

Visita molt recomanable. Lloc interessant per passar un matí. La casa està envoltada d'un jardí amb un trenet per als nens. La visita a la casa és gratuïta, però cal reservar. Ens va agradar molt i la visita és molt entretinguda. La decoració de la casa és impresionant. També es pot visitar el museu de les matemàtiques, que està al mateix edifici.

Xavi
24 Enero de 2023 22:22

Visita molt interessant, el lloc és molt bonic. Intentarem tornar-hi per a fer la visita guiada.

Alejandro
28 Agosto de 2022 19:04

Un museo muy interesante y agradable, disfruté muchísimo la visita. Es gratuito y el personal es muy amable y dispuesto a resolver todas las dudas de los visitantes. Eso sí, el estado de conservación deja un poco que desear y, además, sería recomendable que abrieran más salas a la visita, aunque esto último no dependa directamente de los responsables del museo. A pesar de todo, la visita es muy recomendable.

Agregar una opinion