ESPANAINF.COM

NEXT Terrassa, Barcelona

Direccion C. de Prat de la Riba, 88, Terrassa, Barcelona
Telefono +34 688 64 21 31
Horas
lunes08:00-21:00
martes08:00-21:00
jueves08:00-21:00
viernes08:00-21:00
Sitio web www.nexterrassa.com
Categories Clínica de fisioterapia
Clasificacion 4.9 62 opiniones
Empresas similares cercanas
AC Fisioterapia — Ctra. de Matadepera, 155, Terrassa, Barcelona
REDI Espai Salut — C. d'Arquímedes, 122, Terrassa, Barcelona
POSTURALMENT - Fisioterapia i salut integral — Carrer d'Arenys de Mar, 34, Terrassa, Barcelona
Clinicfisio — Camí Fondo, 28, 30, Terrassa, Barcelona

NEXT Terrassa opiniones

62
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
jaume
21 Noviembre de 2023 0:56

Vaig deixar les sessions d’entrenament per feina i quan vaig tornar, mesos més tard, em veu dir q ja no valien. Basicament us veu quedar amb els calés q havia pagat. Potser q apunteu les coses abans d’enviar uatsaps en plan simpàtic. Feu bastanta vergonya com a empresa.

Miguel
13 Noviembre de 2023 12:16

Muy contento. He llevado a mis hijos al fisio y la atención estupenda. Buenos profesionales.
Le recomendaron un entrenamiento específico de fuerza, que realiza en el mismo centro, con un entrenador personal.
Lo recomiendo

Miguel
07 Noviembre de 2023 21:08

He ido por primera vez y he salido muy contento. Y más aún a los días cuando un dolor que tenía hacía tiempo desapareció por completo.

Rosana
03 Noviembre de 2023 12:50

Los profesionales son muy buenos. Te pueden ayudar tengas el perfil que tengas, no es únicamente dirigido a deportistas.

Anna
02 Noviembre de 2023 17:59

Excel·lent centre que compta amb un equip professional, atent, amable i eficaç. Sens dubte, ho recomano!

Eloy
26 Junio de 2023 3:35

Vaig acudir al Next per tractar una lesió al manegot dels rotatoris de l’espatlla dreta que m’impedia no només practicar esports de raqueta sinó també sentir-me segur i estable en termes de mobilitat en el meu dia a dia. El procés ha sigut ràpid i efectiu: en un període de tres mesos he passat de la fisioteràpia “dura” a la readaptació esportiva, i de la readaptació a un ritme d’entrenament moderadament alt. M’agradaria posar en valor la bona feina de la Juliana Bernal (readaptadora), el Jordi Mas (fisioterapeuta) i el Pau Costa (readaptador). Destaco especialment la feinassa que ha fet la Juliana, el membre de l’elenc que m’ha hagut d’aguantar més. La Juliana és garantia de professionalitat i màxim rigor en els seus plantejaments, d’un seguiment de proximitat, de passió per la seva feina i d’empatia amb el client. És una persona que transmet molt bon rotllo i que, sens dubte, vols tenir al teu equip. Gràcies per tot! Seguim!

Anna
21 Junio de 2023 6:37

No tinc paraules per la Lidia. M’estic recuperant d’una operació del cap de l’humer a una velocitat increïble. Es una gran professional, t’explica com funciona el teu cos, et motiva i obté resultats sense patir. Un 10!

Carles
29 Mayo de 2023 2:03

Muy contento con la experiencia en Next. La profesionalidad de los entrenadores es patente, el trato es excelente y las instalaciones muy buenas. Poder contar con profesionales como Marc ha hecho que pueda alcanzar objetivos que antes pensaba que no eran posibles. TOP.

user
25 Mayo de 2023 10:45

Les instal·lacions perfectes i el personal tant de fisioteràpia com d'entrenament immillorable. Una atenció molt correcta.

user
26 Abril de 2023 9:12

Super prise en charge par Mariona qui s’est dédiée à moi à chaque séance avec une prise en charge efficace et un accompagnement avec des exercices ciblés personnalisés à faire à la maison. Je recommande à 100% cette équipe professionnelle et dynamique. Merci!

Carla
11 Abril de 2023 2:00

Equip i tracte molt professional. Intal•lacions molt bones. Molt agraïda amb el treball de l’Enric i del Pau.

Xavier
31 Marzo de 2023 9:53

Quan vaig arribar a Next no podia fer esport ni caminar be degut a un cumuls de males recuperacions de les meves operacions de maluc i genoll.
Gracies a l'extraordinari equip de Next he recuperat la ilusió, mobilitat, força i torno a gaudir de l'esport plenament.
Molt recomenable anar-hi.
Molt bona gent, amb interès i compromís amb els seus clients.

user
27 Marzo de 2023 10:08

Centre de referencia per a recuperació articular i l’entrenament personal.
Molt recomenable!

user
11 Marzo de 2023 7:56

Equip jove de professionals molt agradables, atents, desdel moment que em vaig lessionar em vaig sentir molt recolzada. S’adapten a les teves necessitats i amb rigurosa disciplina et porten cap a la recuperació, personalitzant les sessions. A mi em van assignar al Quim, un encant. La fisio, la Lidia, també un 10. Hi tornaria %. De fet, seguire fent readaptacio un temps amb ells.

Carlos
09 Enero de 2023 2:35

Ha estar un descubriment.en mig d' una rehabilitacio de fractura d' humer anar a Next ha sigut lo millor. Les instalacions son de fabula i el Fisio es un crack. Amb el Jordi estem fent grans avan¢os i estic molt content de estar en les seves mans.

Alba
28 Diciembre de 2022 23:21

Fa uns mesos em vaig fer una lesió al genoll (LCA) i estic fent la recuperació al NEXT. Estic molt contenta amb els resultats i amb tot l'equip, ja que treballen de manera molt professional, són molt atents, l'acompanyament durant tot el procés està sent molt proper i transmeten molta confiança i seguretat. Ho recomano moltíssim, jo tornaria a escollir el NEXT 100%!

Mariuca
07 Diciembre de 2022 13:08

Grans professionals, espai inigualable. Tenen molta idea de tractaments específics de lesions i fan un tractament totalment personalitzat. Estic molt contenta.

Fco.
22 Noviembre de 2022 6:52

Mi experiencia ha sido muy gratificante. El personal es muy amable y simpático. Te ayudan en todo lo que puedan. Si algún día no puedes ir se busca la manera de recuperar la sesión. Por otro lado, mi coach Aitor, desde el primer día muy atento y predispuesto a ayudarme con mis objetivos. Ha estado siempre por mí y me ha corregido si lo he necesitado. Además su actitud positiva te ayuda a superarte pero siendo realista a la vez. Los entrenamientos se hacían amenos con él. ¡Gracias por el trato recibido!

Jordi
04 Noviembre de 2022 23:01

Un espai perfecte per recuperar-te i/o posar-te en forma amb professionals espectaculars. Per no parlar del magnífic ambient que es respira!

David
27 Octubre de 2022 23:46

Fui recomendado por un traumatólogo ajeno a NEXT. La primera impresión cuando llegué a la instalación por parte de la recepción fue buena por la amabilidad mostrada. La información fue objetiva y concisa.
Me asignaron como fisio a Jordi Más. Aunque todavía sigo en tratamiento, solo tengo palabras amables para describirlo: muy profesional, afable, asertivo, te explica en cada momento el qué y el porqué lo hace. Resumiendo: un joven que atesora gran profesionalidad con una vocación ingente.

Agregar una opinion