ESPANAINF.COM

Nous Tramits Grup, Girona

Direccion Passeig General Mendoza, 1, nº P1, Girona
Telefono +34 972 22 47 00
Horas
lunes08:00-17:00
martes08:00-17:00
miercoles08:00-17:00
jueves08:00-17:00
viernes08:00-14:00
Sitio web www.noustramits.com
Categories Consultora financiera, Abogado especializado en derecho laboral, Asesor financiero, Corredor de seguros, Asesor fiscal
Clasificacion 5 22 opiniones
NOUS TRÀMITS GRUP - Asesoría financiera fiscal laboral contable y correduría de seguros -
Empresas similares cercanas
ATECOM — Passatge de Solsona, 23, 27, Barcelona
Inmobiliaria Adaix Badalona Montigalà — Avinguda dels Vents, 74, Local Izquierdo, Badalona, Barcelona
IMMOSERVEIS — Avinguda

Nous Tramits Grup opiniones

22
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Francesc
27 Enero de 2023 9:21

Gràcies a la tecnologia que utilitzen vaig poder solucionar el problema que tenia.bon servei i accés a les dades amb molta facilitat.

Ricard
12 Enero de 2023 22:59

Una assessoria diferent, moderna, adaptada al segle XXI.
Situen l'assessoria al nivell "4.0".
Personal qualificat, amb experiència, molt professional i proper.

Edu
18 Junio de 2022 12:25

Si buscas a alguien de confianza, cercano sin olvidar la profesionalidad y excelencia que te aporte tranquilidad en tus finanzas, no busques más.

A caracter personal, puedo decir resumiendo, que ojalá los hubiera conocido antes.

Gerard es una persona, que aparte de lo ya mencionado, se amoldará a tus necesidades escuchándote y dedicando el tiempo que sea necesario, sin olvidar su profesión y sabiendote encarar a tu objetivo haciendo un buen estudio de tus recursos.

Podría extenderme mucho más, pero reiterándome, si te lo estas pensando, no dudes en contactarlos.

antonio
01 Abril de 2022 0:41

Espectacular gestió d’ assessorament financer, molt involucrats amb la gestió, controlan en tot moment les pujades i baixades dels mercats, cercanía amb el client, fente particep en tot moment i explicant el perque de l’inverssio i que es lo millor en tot moment. Clarament recomenable. Gracies Gerard!

Ramon
12 Septiembre de 2021 11:33

Excel.lent professionalitat i atenció.
Resultats molt per sobre la mitjana.
Es nota que els professionals disfruten amb la seva feina i els resultats així ho demostren

Rafel
18 Agosto de 2021 22:18

Profesionalidad y asesoramiento financiero muy destacable, con una importante gestión y seguimiento de las inversiones de sus clientes.

Maria
13 Agosto de 2021 16:50

A la sessió informativa organitzada pel Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona, “Ocupacions amb opcions: Vols treballar de tècnic comptable/fiscal/laboral? Coneix el sector”, en el marc del programa SMOBILITZA’T, vàrem comptar amb la participació del Sr. Gerard Masa. Com a expert professional del món empresarial gironí, ens va descriure el context laboral actual, en el que va destacar la importància dels tècnics en comptabilitat, fiscal i laboral, com a figures vitals en aquest escenari, constantment canviant, que obliga les companyies a fer una bona planificació a mig i llarg termini, especialment en matèria financera. Ens va confirmar la tendència a l’externalització dels serveis d’assessorament de les empreses per maximitzar la seva rendibilitat. I per això, cal prioritzar la contractació de personal molt qualificat a nivell professional i amb valors humans de qualitat. Gràcies, Gerard, pel teu testimoni perquè, de segur, va animar a moltes persones a formar-se en aquesta professió per donar un bon servei a les empreses i compartir projectes de futur.

Filippo
11 Agosto de 2021 14:59

Lo mejor que puedes encontrar en NOUS Tramits Group es la profesionalidad y competencia, no existe la perfección pero estamos cerca cuando hablamos con el gerente de la empresa y cómo te puede asesorar.

Carles
09 Agosto de 2021 22:19

Destacaría su profesionalidad, transparencia y sobre todo su saber hacer en un mundo, el financiero y fiscal, donde es necesario tener un experto que te guíe en todo momento. También quiero poner en valor su factor humano y la trayectoria del equipo humano que hay detrás de esta empresa, sin duda son unos buenos compañeros de viaje!

albert
09 Agosto de 2021 14:24

Fins que vaig començar a treballar amb Nous Tràmits creia que, com a particular, no era possible trobar assessorament financer independent i de qualitat. Confiança total. El tracte fora de sèrie. Com a assessoria evolucionen sense parar, i jo també ho faig amb ells. Sense dubte l’assessoria del futur.

IRENE
03 Agosto de 2021 7:50

Gestoria de total confiança. Sempre m' han solucionat qualsevol dubte O tràmit que he necessitat. Els recomano al 100%!

Silvia
24 Julio de 2021 20:13

Molt contenta del tracte rebut i de la professionalitat de l'equip. La seva experiència i expertesa m'ha permès sentir-me segura a l'hora de gestionar les meves finances. Sens dubte em sento en molt bones mans! Gràcies!

Antonio
20 Julio de 2021 14:56

Nous tramits és una firma amb una professionalitat excel.lent i un tracte humà necessarí en un moment en el que necessitem tenir un assessorament de confiança. Destacaría el servei de gestió financera per particulars, autònoms i empreses que personalment m´ajudat a optimitzar i rentabilitzar els estalvis.

Carles
10 Julio de 2021 21:07

He disposat dels seus serveis per assumptes personals (no d’empresa) mitjançant en Gerard Masa. N’estic doblement satisfet, per una banda ofereixen solucions òptimes per les meves necessitats, i per l’altra demostren un alt nivell de professionalitat i dedicació que reforcen la confiança cap a ells. Sens dubte és una empresa per recomanar, i animar-los a continuar per aquest camí.

Sonia
06 Julio de 2021 14:13

Grans professionals i millors persones. Ofereixen un assessorament molt professional tant en l'àmbit empresarial amb com en la planificació financera personal.
És un nou concepte d'assessoria que s'ha sabut adaptar perfectament a les necessitats actuals de la societat i no s'ha quedat enrera. Ofereixen eines tecnològiques de primer nivell per una gestió efectiva del temps i dels recursos de l'empresa. Sens dubte una assessoria 2.0

javier
29 Junio de 2021 7:17

Solucions per tot. Tracte molt proper i super professional, un èxit seguir creixent amb el Gerard Masa i tot el seu equip.

Jordi
25 Junio de 2021 10:29

Un gran professional, genera confiança i les explicacions i solucions financeres que proposa son molt acertades. Perfecte per la planificació financera familiar i empresarial.

gabriel
07 Noviembre de 2020 4:33

Ja fa mes de tres anys que treballo amb ells i puc dir amb coneixement de causa que es un despatx professional, conec a tots els treballadors i ser que posen l'anima en el que fan.en Gerard es una persona molt enfocada en trobar sempre la millor opció pels seus clients deixant de banda els seus propis interessos.es una persona molt honesta i sincera
gracies per deixar-me ser part del vostre negoci.

Xavi
17 Octubre de 2020 21:28

Buena atención personal, seguimiento personalizado de tu situación actual.
Proponen soluciones y no problemas.

Gi-Q
07 Abril de 2020 9:37

Empresa seria que sabe lo que hacen.te asesoran muy bien y siempre pensando en ti. Te dan un acceso web en donde tienes toda ti información en tiempo real tanto laboral i fiscal.además del asesoramiento laboral i fiscal, te dan asesoramiento financiero. Gracias a este asesoramiento vivo más tranquilo.

Agregar una opinion