ESPANAINF.COM

Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, Lleida

Direccion Camí de la Cabanera, s/n, Sort, Lleida
Telefono +34 973 62 10 02
Sitio web turisme.pallarssobira.cat
Categories Centro de información turística, Centro de visitantes
Clasificacion 4.6 15 opiniones
Oficina de Turisme del Pallars Sobirà
Empresas similares cercanas
Oficina de Turisme - Castell del Paborde — Carrer Major, 65, La Selva del Camp, Tarragona
Oficina de Turisme de Vic — Plaça del Pes, s/n, Vic, Barcelona
Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon — Carrer Sant Roc, núm. 22, Camprodon, Girona
Montsec Activa — Carrer de la Font, 11, Àger, Lleida

Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà opiniones

15
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marta
14 Septiembre de 2023 20:45

Ens va atendre una dona d'Escàs, ho dic pq no sabem el seu nom. És la millor atenció q mai m han donat a un centre d informació. Tots els consells i suggerencies, les excursions, el coneixament del territori, brutal! Moltes moltes gràcies va ser generosa, eficient i molt.molt amable. Gràcies

Jota
11 Julio de 2023 23:58

Molt bona atenció. Era setmana santa i ens va atendre una senyora molt simpàtica que ens va donar tota la informació i consells que necessitàvem per passar 4 dies per la zona amb nens. A sobre els va regalar coses per pintar i un llibre dels mastins.

Aurelie
03 Junio de 2023 0:20

Hola desde Ariege. Es genial encontrar a una persona como esta señora que te recibe hablando francés, te aconseja bien ya sea sobre los lugares y las especialidades culinarias (se ve que conoce bien su región), con paciencia y sin orientarte hacia actividades que son no relacionado con la solicitud, muchas gracias a esta amable y paciente señora de la Oficina.

Mariam
29 Abril de 2021 2:58

Vam tenir la sort que ens va rebre una treballadora molt amable i simpàtica. Ens va explicar informació molt interessant i va respondre a les preguntes que teníem. A veure si vosaltres teniu la mateixa sort i la trobeu!

xavier
20 Marzo de 2021 22:20

Atención e información muy detallada de la comarca, se nota que les gusta lo que hacen y enamorados de su tierra

Marta
16 Octubre de 2020 8:59

Gràcies per la informació. Hem passat una setmana complertíssima al Pallars. Visites culturals, excursions, establiments de restauració. Valls d'Àssua, Àneu, de Cardós, Sant Maurici. Caldrà tornar-hi. El personal té un profund coneixement de la comarca i, segons les demandes del tipus de viatge, recomana excursions de més o menys dificultat, equipaments culturals, activitats i visites.

David
13 Septiembre de 2020 16:04

Avui a les 10: 30 després d'esperar pacientment 30 minuts que atenguessin una família i sense tenir ningú al darrera nostre, quan ens ha tocat a nosaltres, la Sra Montse Roca, ens ha dit només en veure'ns que amb nosaltres no es podia esplaiar com amb les persones anteriors, sense donar-nos opció a preguntar que volíem. Veient la resposta hem demanat un plànol i hem marxat posant una reclamació, la primera que hem fet mai. Creiem mereixíem una atenció que no hem tingut en cap moment. Esperem que en nostre comentari serveixi de millora per altres persones que vinguin a Sort i vulguin informació de la zona

JLG
11 Septiembre de 2020 8:59

Muy atenta la informadora y aportando documentación e información necesaria para salir contento

Miguel
03 Septiembre de 2020 20:42

Nos han atendido muy bien y la señorita nos ha explicado con todo detalle las diversas excursiones que podríamos hacer según nuestros gustos y posibilidades. Gracias.

David
27 Agosto de 2020 23:29

La noia q ens ha atès en sap, ho viu, és de la terra, des del menjar d casa fins els com per fer amb un nen d 10,8 O 2 anys, un encant de persona amb un encert del 100 per cent. Una gran introducció al Pallars i a la seva gent. Si teniu dubtes i esteu d sort de trobar a la mateixa noia, fareu sort.gaudiu del Pallars!

jose
23 Julio de 2020 1:54

. Muy buena atención al visitante y excelentes exposiciones pero la entrada que da acceso al ascensor es cutre no está de acorde con el edificio, lo más acertado sería que la entrada fuese a nivel de la acera de la calle Camí de la Cabanera, sería eliminar ese punto negativo mejorando la visión de la entrada a la oficina Josep Mullor López.

JORDI
25 Marzo de 2020 22:24

Fuimos un grupo familiar. Y la verdad es que se desvivieron en entregarnos todo tipo de información y hicieron mucho hincapié en buscar actividades para los más pequeños, cosa que les agradecemos mucho.
Demostraron una gran calidad humana y un trato muy profesional
No dejéis de consultarles, os ayudarán seguro.

Quima
17 Diciembre de 2019 3:41

Visita imprescindible, sempre tenen una informació útil, una exposició agradable, un audiovisual interessant!

Irene
29 Octubre de 2019 6:38

Perfecto trato, siempre amables y con ganas de ayudar, siempre que vamos nos recomiendan nuevas rutas a nuestro gusto y la verdad que siempre nos sorprenden.

Daniel
03 Agosto de 2019 4:12

We have been travelling throughout Spain for 6 months now. This was the best tourist information office we experienced.
Lots of information about the region in all possible areas, with lot of amazing tips. The lady at the desk had great attention and sympathy with patience for all our questions.
This is a model how a service like this should be.

Agregar una opinion