ESPANAINF.COM

Ona Private Chef & Catering, Girona

Direccion Av. Doctor Moisés Broggi, 6, El Port de la Selva, Girona
Telefono +34 685 33 43 21
Sitio web www.onaprivatechef.com
Categories Servicio de catering, Personal chef service
Clasificacion 3.9 16 opiniones
Empresas similares cercanas
Panet Entença — C/ d'Entença, 116, Barcelona
Mandarin Oriental, Barcelona — Pg. de Gràcia, 38-40, Barcelona
Restaurant Cal Pupinet — Carrer Santa Rita, 4, Castellbisbal, Barcelona
Sushifresh — C/ d'Europa, 24, Local 1, Barcelona

Ona Private Chef & Catering opiniones

16
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
José
17 Agosto de 2023 23:41

Felicidades! Cocina variada, bien elaborada y sabrosa en Port de la Selva.
Equipo joven con entusiasmo y con ganas de agradar.

Mar
13 Agosto de 2023 4:02

Vam anar a sopar. Ens van comentar que tenien menys de la meitat de la carta (ni el gua bao de pop, ni el taco, ni l’steak tartar, ni l’ou a baixa temperatura, ni el carpaccio de pop, ni el mollete, etc.), és a dir, tot el que voliem anar a provar no sortia a la carta. Em sembla bastant greu que vagi a un restaurant i no puguis demanar-me quasi res. Entenc que pugui faltar un plat o dos però no més de la meitat de la carta.
D’altra banda, el servei era agradable en el tracte però dels 4 plats que vam demanar es van oblidar 1. Després vam demanar una altra aigua i també se la van oblidar. Vam haver de reclamar les dues coses.
No hi tornaria.

Txell
05 Agosto de 2023 18:26

Hem arribat amb la nostra criatura plorant i alguna taula s'ha queixat, el servei enlloc de posar-hi mà tenint algun detall i/o una mica d'ingeni, ens han comunicat q molestava i que hi fecim alguna cosa. He hagut de marxar a fer un passeig fins q s'ha calmat. La mainada no es ben rebuda, i no crec q el restaurant tingui el prestigi com per pensar-te q no pots estar-hi amb criatures. Ni els espais, ni el menjar. Servei pèssim, menjar prefabricat o de distribuidor, ja q el bao porta pop però no tenien carpacció d pop, si tens pop per una cosa, en tens per l'altre. Per ser un espai gastronòmic el menjar no te la qualitat q t'esperes i això fa q ho trobis car.

laura
05 Agosto de 2023 9:35

El menjar ens ha sorprès. Ens ha agradat. Personal molt amable i plats extraordinaris i diferents. El lloc està com apartat però al centre de Llançà! Ens hem assentat a fora perquè migdia feia ombra i corria aire i a dins feia calor.

Olot
01 Agosto de 2023 9:32

Un servei pèssim on ens em trobat amb el nostre fill que plorava i ens han dit que molestavem, la meva dona a tingut que marxar de l'espai amb ell fins que s'ha calmat.
Les taules petites, no hi queviem i un menjar ben presentat peró no crec que sigui cuinat allá, me l jugaria que es quinta categoria o pre-cuinat d'alguna distribuidora.
No tenien carpaccio de pop

carlota
29 Julio de 2023 23:06

Excelente trato, el personal es encantador, la comida buenisima y el ambiente joven y fresco. Una parada obligatoria para los amantes de la cocina autentica catalana y de mar

Samantha
25 Julio de 2023 21:50

Maravilla de restaurante! Una de mis mejores amigas me invito y fue una gran experiencia. Nos trataron super bien, la comida deliciosa y lo pase genial!

100% recomendable!

Monica
25 Julio de 2023 19:34

Estuvimos cenando cinco personas y la sensación en general fue muy buena. La comida maravillosa, producto bien tratado y muy bien cocinado. Espectaculares las costillas y la gyozas. Por ponerle una pega, dicho desde la crítica constructiva, las cantidades eran pequeñas, pero en cualquier caso la calidad increíble.

Joan
23 Julio de 2023 16:58

Es un restaurant amb un espai excel.lent com pocs hi han al cap de creus. Veritablement no se com pot guanyar un restaurant de Vilajuiga que no te ni vistas i el menja deixa molt que desitjar, i a mes va fer trampes al programa joc de cartas. "carpaccio de pop" dons si SR. Llestet el de gambes pot ser cru, pero el de pop NO ET POTS MENJAR EL POP CRU, per CRITICAR S'EN TE DE SABER. L'espai gastronomic, es innovador, hem gent jove i experta al front. No com el Garbets, que te que viure del nom del Bon Restaurant de la platja de Garbet. Sis plau no deixeu de visitar aquet estiu l'espai gastronomic ONA, on segur us emportareu un millor sabor que el que es va poder gaudir a Jocs de Cartas, ahir.
FELICITATS ONA, MOLT BONA FEINA

Jordi
20 Julio de 2023 14:49

Muy buena comida, servicio atento y profesional pero el local no tiene aire acondicionado y falta mejorar estética terraza exterior.

Eloi
22 Abril de 2023 13:21

TaN aviat cOm hi entres, eT rEben amb uN gran somriurE, molt boN lloc per tapes i platillos, per degustar una cuina contemporània, per trobar's-hi Bé. Son encantadoRs, Amb talent i ganes, joVes i Entusiastes, hi torno Segur.

M M b t
16 Abril de 2023 19:53

Está rico pero la ración es muy escasa. Me parece muy caro por la poca cantidad que sirven.

Jordi
02 Diciembre de 2022 11:32

Molt bon lloc per menjar les tapes diferents. Tenen oferta molt variada amb plats de fora carta. Tot el que vam provar bonissim. Hi tornarem segur!

franca
12 Noviembre de 2022 5:03

¡Todo muy bueno! Cocina poco convencional con sabores genuinos.
¡Recomiendo el carpaccio de gambas!

Pere
08 Octubre de 2022 22:18

Dissabte nit i teníem ganes de conèixer una cosa nova. Amb certa freqüència fem el trajecte entre Llançà i Cadaqués i al passar per Port de la Selva ens cridava l'atenció el restaurant Ona Espai Gastronòmic. I finalment vàrem reservar.
Consultant el seu web vam veure que la xef també atén càterings i cuina en domicilis particulars.
Local ampli, amb taules ben separades, estovalles individuals i amb una il·luminació, per a les meves preferències, massa blanca i alta d'intensitat. Disposa també de terrassa però malgrat la bona temperatura d'aquesta nit d'octubre preferíem sopar a l'interior.
Taules ateses per una amable i eficient cambrera i, crec, 2 persones a la cuina.
Carta interessant i divertida de tapes i platillos "gastronòmics" el que distingeix aquest restaurant de la majoria de les opcions del seu entorn, bàsicament cuina marinera.
Comencem amb unes croquetes de pollastre, però servides fora de l'habitual. No estaven arrebossades i fregides, sinó que en una cullera serveixen el farcit de la croqueta espolsada amb pa ratllat a la seva superfície. Bona la pasta, però em sobrava el pa ratllat.
Seguim amb un excel·lent ou a baixa temperatura amb ceba i panceta confitades i en lloc d'escuma de peccorino, com indicava la carta, ens van advertir que portava rossinyols.
Seguim amb un mollete de porc pulled amb salsa BBQ i un brioix de pollastre tinga. Tots dos molt gustosos però ens va agradar més el segon.
I per finalitzar unes mandonguilles al curry amb arròs basmati boníssimes. Demanem i ens van servir més arròs per aprofitar la salsa sobrant.
Finalitzem amb un correcte pastís de formatge.
La carta de vins és curta, 3-4 blancs, rosats i negres i 2 caves. Escollim un Xot negre de Vinyes dels Aspres que ens va deixar una mica indiferents.
Soparem bé, tapes i platillos "gastronòmics" en un entorn informal. Com deia al principi és una opció més a la Mar d'Amunt per sortir de la clàssica cuinera marinera de la majoria de restaurant d'aquesta zona. Potser a Cadaqués i Roses pots trobar una oferta semblant però no a Llançà ni a Port de la Selva. I a Ona Espai Gastronòmica és una cuina de qualitat. Segur repetim.

juan
20 Septiembre de 2022 1:03

Excelente! Todos los platos tienen un sabor diferente. Nos sorprendió el sabor de todas las salsas. Cuidan mucho la presentación de los platos. Los platos también te entran por los ojos. No es fácil encontrar sitios así con una propuesta diferente. Además hay opciones para vegetarianos. En las fotos: Burrata con salsa de berenjena. Pulpo y falso tartar de tomate.

Agregar una opinion