ESPANAINF.COM

Parc dels Camps Elisis, Lleida

Direccion Av. de les Garrigues, Lleida
Telefono +34 973 70 03 19
Horas 00:00-24:00
Sitio web www.turismedelleida.cat
Categories Parque, Atracción turística
Clasificacion 3.8 24 opiniones
Camps Elisis
Empresas similares cercanas
Parc de l'Aigua — Plaça de Joan Oró, 51, Lleida

Parc dels Camps Elisis opiniones

24
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Rosa
01 Julio de 2021 22:01

Com a lleidatana de soca i arrel és un espai preciós ha sent un referent pèls lleidatans durant molt temps ara els mateixos que l'estimen els fa plorar està brut deixat mal cuida't sovint pot trobar-te tota mena de coses i persones que et fan canviar el de la marxa. La meva ressenya és un S. O. S.a l'AJUNTAMENT de Lleida i al seu Cap

Artur
13 Junio de 2021 20:58

Un dels parcs referents a Lleida. Passeig dels tilers, magnolis. Agradable per passejar, llegir, mirar arbres, plantes, flors.

jm font
10 Marzo de 2021 18:12

Un Parc urbà, a la bora del riu Segre que data dels voltants de 1860, es pop trobar jardins romàntics, parteres de flors motius d’aigua amb fonts i sortidors, avui dia roman obert pels quatre costats i una bona quantitat d’espècies d’ocells. Molt recomanable passejar-hi

David
07 Febrero de 2021 4:33

Ha sido una oportunidad única, el fotografiarlo lleno de nieve, invita a caminar y a disfrutar del tiempo que aunque frío, bastante animado ha estado. Sin duda un sitio muy bonito dentro de Lleida.

mº angels Rodriguez
21 Enero de 2021 9:33

Es un parque muy tranquilo donde poder pasear y desconectar del ruido de la ciudad. También hay una zona infantil y esta tocando a la canalización del río así puedes continuar tu paseo y puedes llegar a otro parque que se llama la mitjana. Desde los Campos Elíseos se puede contemplar la seu vella, las vistas son fantásticas

Albert
30 Julio de 2019 12:37

Abandonat a la seva sort seria una bona descripció. És, o era, un gran lloc, a vegades, per passejar, reposar, desconectar o anar amb la canalla. Per mala sort, les administracions o responsables del lloc l'han abandonat una mica a la seva sort. Ara, sovint s'hi pot veure gent utilitzant-lo de taller mecànic, per estendre la roba rentada al riu, per fer botellons, caçar pokémons i fer famoses festes gastronòmiques, que estan molt bé, però quant acaben, a banda d'haver de reparar algunes petites destrosses, també provoquen el retorn dels nostres amics rosegadors (altrament anomenats Rattus norvegicus). Un bon repàs als perillosos i no gens petits arbres que els limiten, tampoc estaria de més, principalment perquè alguns estan podrits i deixen caure unes branques a la vía pública, de tamany més que suficient per matar algú. En fi, que us explicaré d'Ajuntaments que ni han fet ni han deixat fer durant 4 dècades. Ara hi ha hagut moviment a l'Alcaldía, estem atents, observant, i amb la paciència justa al aguait esperant saber quins plans hi ha.

Xavier
28 Junio de 2019 2:49

Per passejar i buscar un lloc tranquil a lleida està bé. No anar-hi mai de nit o quan es fa fosc. Es bastant perillós.

Oriol
09 Junio de 2019 1:30

Un lugar emblemático en lleida donde se hacen conciertos y varios eventos pero que le falta ya una buena reforma y mejorar varios lugares.

Richi
27 Mayo de 2019 5:53

Pulmon de la ciutat de Lleida (cataluña).
Bien preparada para eventos. Amplia y con muchos pabellones.

vanesa
22 Mayo de 2019 9:22

Parque muy especial en la ciudad de Lleida, grande con variedad de flores y pajaros cantando que hace del lugar un sitio donde pasear o leer, está poco potenciado por el ayuntamiento.

Ignacio
20 Mayo de 2019 14:07

Una pequeña parte del pulmón de Lleida. Mejor cuidado y con actividades sería un lugar estratégico para las familias.

Anna
19 Mayo de 2019 5:35

Parc per passejar entre arbres i vegetació. Hi ha bancs per seure-hi a descansar. També hi ha pavellons per quan es fan les diferents fires de Lleida.

Juan
08 Mayo de 2019 16:09

Ideal, para despejarse, pasear, hacer ejercicios, para disfrutar de las bondades de la tranquilidad, además que incita a querer aún mas a Lleida

Jaume
20 Abril de 2019 1:27

És un parc petit i acollidor amb un passadís central de plataners. No considero que sigui un lloc per anar a visitar expressament.

Eduardo
13 Abril de 2019 9:21

Buen parque para pasear en donde se hacen periódicamente actividades. Si visitas Lleida es posible que te encuentres algo allí. Al lado del río. Quizá debería estar un poco mejor cuidado pero está muy bien en general. Diferentes zonas para perderse y pasear un rato.

Hector
12 Febrero de 2019 11:21

Lloc de obligada visita a turistes, recinte firal de la Fira de Sant Miquel. A les nits podeu gaudir del cafè dels camps. Bonics jardins l'envolten. Hi trobareu restaurants i bars a tot l'exterior.

Xavi
08 Enero de 2019 21:43

Fantàstic. Ideal x sortir a passejar amb nens, amb bici o a peu, passejos llargs o curtets. Molta ombra a l'estiu o sol al hivern, amb fàcil accés a la zona ajardinada del riu. Precioses vistes sobre la Seu Vella.

Carlos
01 Enero de 2019 23:17

Es un buen lugar para ir a pasear y pasar la tarde. Suele haber muy buen ambiente. Es un lugar muy bonito en el que hacer fotos. A veces hay eventos. Si eres jugador de Pokémon GO es el mejor lugar.

Manel
31 Diciembre de 2018 21:50

"Pulmó" emblemàtic de la ciutat i centre de molts events, no sempre adients al seu caràcter de parc. Manteniment suficient però vigilància molt millorable.

Joan
18 Diciembre de 2018 5:35

Aquet espai es un lloc tranquil per paseijar per seure per mirar eld arbres que hi han aixi com per portar nens

Agregar una opinion