ESPANAINF.COM

Pàrking Plaça Catalunya SA, Girona

Direccion Passeig General Mendoza, 5, Girona
Telefono +34 972 20 40 57
Categories Aparcamiento público, Aparcamiento
Clasificacion 2.1 10 opiniones
Empresas similares cercanas
Aparcament SABA — Nous Jutjats, C/ de Berenguer Carnicer, Girona
Saba Aparcamientos, S.A. — Pl. de l'Hospital, Girona

Pàrking Plaça Catalunya SA opiniones

10
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Remco
30 Mayo de 2023 7:29

Lee por todas partes que es caro pero cuesta 3 céntimos el minuto. Personalmente, el precio no estaba tan mal, pero estamos acostumbrados a los Países Bajos. Gran lugar en el medio de la ciudad de todos modos. Aparcar con un coche grande me parece más un reto.

Sasha
21 Abril de 2023 10:41

Parking molt estret i car, mal planificat per als conductors. Les places d'aparcaments molt estretes i costa obrir les porten del cotxe després d'aparcar-se.

Sóc la clienta constant i avui he tingut una experiència molt desagradable. M'he aparcat a les 19.28 per 20 minuts i l'aparcament era buit. Hi havia molt pocs cotxes. A la tornada al cotxe he vist un paper amb les paraules en majúscula en el full A4 que em culpava d'incivisme (tot full ple d'agressió explicar-me que no respecto la gent!

He mirat com he aparcat a prop del paret, amb 2 places buides a la meva esquerra i he notat que les rodes surten 15 cm de la línia groga.

He tret el paper i ha aparegut el treballador MOLT enfadat i ha començat a explicar-me tot personalment que és una infracció greu i la pròxima vegada, si ho faig em cobrarà per 2 places.

Quina vergonya d'aparcament! Encara que és buit i té moltes places lliures a aquesta hora, fan un concert gratuït per sentir-se útils en el seu lloc de treball!

Gemma
16 Febrero de 2022 15:10

Més de 20 anys pagant dos abonaments, he decidit donar-los de baixa. La causa, el personal inepte e incompetent que hi tenen treballant. Zero empatia, zero resolutius, mal educats, …i m’en deixo moltes més. Absolets en serveis. En tenen sort de la situació perquè si no estaria buit. Hi aparquen forces turistes que venen de visita, i vist la manera com els tracten, no crec que sigui una bona propaganda per Girona. Jo crec que ja he tingut prou paciència, ara a per un altre parking on valorin el client!

Nando
02 Marzo de 2021 1:47

El parking está bien, pero la atención personal no. Pocas máquinas para hacer el pago, y se forman colas al tener que hacer el pago.

Marc
02 Marzo de 2020 22:06

Tracte de vergonya, empleada maleducada e impertinent, et fan esperar per què si i a sobre t'ho diuen de males maneres, això si, el temps que esperes per pagar també te'l cobren com no podria ser d'una altre manera. No valoren per res el teu temps. Totalment desaconsellat, busqueu alternatives.

pere
01 Marzo de 2020 2:34

La persona que lo vigila no esta nunca en su sitio, y si quieres pagar con tarjeta tienes que pasar por caja. Para más inri los empleados son maleducados y groseros. Y tienen la cara de decirte que tienen derecho a salir a fumar. No sigo porque es una vergüenza.

Albert
24 Febrero de 2020 15:52

Vigileu si voleu aparcar aquí. Un cop ets dins hi ha un cartell que diu que el pagament mínim amb targeta es de 2,5€ i ho has de fer a la taquilla. El pitjor però és el personatge que hi ha, que en lloc de cobrarte l'import mínim et vol fer esperar a que el tiquet arribi al mínim per cobrarte Si us passa us recomano que li digueu que trucareu a la policia, després estripa el tiquet i te'n fa un de nou.

Miquel
23 Diciembre de 2019 23:52

Parking molt ben ubicat al centre de Girona. Pel tema del preu no tinc gaires referències, son gairebé 7 euros per 3 hores.

Les places son molt justes, només per sortir del cotxe, però si has de carregar maletes, cotxets o entrar amb els nens al cotxe has de sortir primer

Lamentablement no es pot pagar amb targeta de crèdit a la màquina principal per abonar el tiquet. Està indicat tan a l'entrada per recollir al tiquet com a l'hora de pagar. Et deriven a la taquilla de la sortida;
Fins aqui tot normal, no correcte-

- Ara, del que no s'adverteix en cap moment en cap lloc, es que a taquilla son maladucats, especialment una treballadora amb qui hem tingut la coincidència de trobar-nos aquest vespre:

1- L'interval de temps d'ignorància una vegada abaixes la finestra i dius: "Bona nit, el tiquet per pagar" - Uns 10 15 segons on et miren amb indiferència, esbufeguen ("i ara un client pesat per atendre amb targeta"), i quan finalment ha acabat la seva actual tasca- a 3era instància supeditada es l'hora d'atendre el client

2- Abans d'acostar-te el TPV (terminal de pagament), falta temps per dir-nos (amb molta mala gana i mal geni) "otra vez aparca en doble fila y vienes andando a pagar, que me bloqueas la salida (2ona vegada no hi haurà, us ho prometo) aquesta treballadora es queixa reiteradament perque he aparcat davant la taquilla amb un pretext de que bloquejem l'entrada. He mirat a darrera i no hi havia ningú, ni a l'altre taquilla de la dreta tampoc, si hagués vingut un cotxe hauria passat perfectament

3- Una mica emprenyat, li he comentat que es normal poder pagar amb targeta a les màquines de parkings, hospitals, centres comercials (es el primer cop que haig de passar per taquilla des de que condueixo) - M'ha recordat que a la màquina només accepta efectiu i no targeta.
Molesta i maleducada, massa, amb excès, només renegava

Hem tingut un mal final de visita a Girona, sort que la ciutat es preciosa i ni per una actitud d'una treballadora tan lamentable deixarem de venir, d'aparcar aqui, si

Quan un mateix ha de perdre el temps per advertir d'una qualitat tan lamentable d'un servei, sobrepassa la indiferència o un servei insuficient

cedric
07 Diciembre de 2019 10:05

Parking sous terrain pour accès au coeur de la vielle ville
Du béton mais c est ça sert bien et préserve le paysage

Eduard
11 Noviembre de 2019 18:02

Aparcament ben accessible però places un pel justes per les amplades dels cotxes d'ara.
La ubicació es perfecta.
Als caixers de pagament no funcionen targetes, a la guixeta si.

Agregar una opinion