ESPANAINF.COM

Petit Món, Tarragona

Direccion Plaça de Barcelona, 5, Tortosa, Tarragona
Telefono +34 977 44 52 77
Horas
lunes10:00-13:15, 17:00-20:30
martes10:00-13:15, 17:00-20:30
miercoles10:00-13:15, 17:00-20:30
jueves10:00-13:15, 17:00-20:30
viernes10:00-13:15, 17:00-20:30
sabado10:00-13:15, 17:00-20:30
Sitio web www.instagram.com/petitmontortosa
Categories Comercio
Clasificacion 4.4 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Georgina la Xertolina — Av. de la Generalitat, 39, Tortosa, Tarragona
Jamones Daudén — C-12, 17, Roquetes, Tarragona
Segona mà i més — Carrer Nou del Vall, 10, 12, Tortosa, Tarragona
Primitivo Conesa, S.A. — Carretera Antiga de, Carretera de Xerta, S/N, Jesús

Comercio Petit Món opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
chus
25 Septiembre de 2023 5:34

Trato exquisito. Merece la pena comprar aquí. Te orientan en todo. Yo tuve una nieta el año pasado. Mis hijos son de fuera y no conocían la tienda. Hicieron la lista aquí para los amigos de esta zona y quedaron tan encantados que cuando tiene que comprar algo a la niña vuelven siempre aquí. Imma y Esther te orientan y te aconsejan como si fuera para ellas. Desde luego un 10. Doy 5 estrellas porque no puedo dar mas

MÄSKÄRTE
02 Agosto de 2023 5:02

Aquesta review serà llarga, però necessito explicar clarament la nostra experiència amb aquesta botiga. El resum és que ens va vendre un producte que no estava bé i, en voler-lo tornar, va acabar anul·lant-nos la llista perquè sí.

Detalls:

Som pares primerencs, embarassada actualment de trenta-dues setmanes, i vam anar allà per a fer la llista a més de comprar coses que volíem comprar.

A l'inici, tot va anar superbé. Moltes facilitats per a fer la llista, una atenció personalitzada, agradable, amable i molt atenta.

La majoria de les coses grans (bressol, cadireta de cotxe, etc.) ja les teníem perquè ens les havien regalat alguns amics de segona mà, i només necessitàvem, pel que fa a coses grans, la trona i el cotxet. A banda, evidentment, tota la resta, mussolines, roba, pijames, capa de bany i un llarg etcètera.

Quan ens arriba el carro (un carro de 950€, 3 peces perquè en dues peces no es fabricava en el color que volíem, pel que ens va dir) sense obrir-lo ens l'emportem a casa, i quan el muntem veiem que té més joc del que hauria de tenir. És un carro d'una bona marca, i pensat per anar per camins de terra, amb suspensions, però veiem que les peces, quan les muntes (sobretot la cadireta, però totes), es mou d'una manera molt exagerada. (Hem pogut comprovar el mateix carro a una altra botiga recentment i el moviment que fa és el lògic, no el que feia el nostre, ni de bon tros). Quan li enviem vídeos i li comentem el primer que ens diu és que no lli agafem manies al carro, que el moviment és normal.

L'endemà, anem a la botiga i ens confirma que sí que veu que la cadireta fa un moviment una mica exagerat, i ens diu que li portem cadireta i xasis, però continua dient-nos que el grup 0 i el, capazo tenen un moviment normal, que no li agafem mania al carro.

Davant la inacció i la falta de protecció que vam sentir, vam informar-nos amb la marca i la marca ens va confirmar que, com ho havíem comprat per catàleg i no havíem vist el producte abans de comprar-lo, teníem 14 dies per a tornar-lo i vam dir: doncs com no ens convenç i no creiem que des de la botiga ens estigui tenint en consideració, no esperarem a tornar el xasis, la cadireta, a què ens diguin el què, i perdre els 14 dies, el tornem directament. Sobretot perquè no tindrà conseqüències negatives per a ningú perquè ens ha confirmat la casa que a la botiga també li tornaran els diners si torna la mercaderia i en mirem un altre que s'ajusti més a les nostres necessitats. En tot cas, si estava malament, només ens estava mirant si ho estava la cadireta (quan eren totes les peces), i si estava bé, no és el carro que necessitem perquè no volem que es mogui tant.

Quan li comuniquem que el tornarem, en primer lloc, ens va dir que truquéssim nosaltres a la marca, quan havia estat ella qui havia fet tota la gestió, que ja ens va decebre una mica.

Truquem, confirmem les condicions i li diem que el tornem.

Llavors ens diu que ha de trucar ella a la marca i aquella tarda ens confirma que el podem tornar.

Un cop tornat, ens retorna els diners, ens diu que no li havia passat mai (que ens sembla bé, però a la vegada penso que pot passar que et tornin un producte comprat per catàleg, és de fet un dret que tenim com a consumidors), ens retorna els diners d'un regal que ens havia fet una cosina (precisament la cosina que ens havia recomanat el lloc) i ens anul·la la llista dient-nos que no ens vol atendre més.

És a dir, per exercir un dret com és tornar un producte que no ens convenç i que no té conseqüències per ella, ens ha fet un lleig a nosaltres, a la nostra cosina, i ha demostrat una falta de professionalitat que ens ha deixat parats.

Ja tenim carro, per cert, el mateix, però comprat a una altra botiga. No es mou ni la meitat del que es movia el que ens va vendre, així que hem pogut confirmar que no, que no exageràvem i que el carro que ens va vendre, no estava bé. Vam ensenyar-li els vídeos a la noia de l'altra botiga i ens va dir: "no, així no s'ha de moure", ens va treure el carro de la caixa i ens va demostrar que els que ens emportàvem estava bé.

Marc
12 Julio de 2023 18:27

Es una tienda para bebes bastante completa. Y sino lo tiene lo busca. El trato siempre es de 10

M. Pilar Robres
26 Abril de 2023 22:52

Fantástico! Encontré todo lo que buscaba. Ideal compras bebé. Muy buena atención y asesoramiento!

patricia
28 Enero de 2023 17:04

Sempre que passem per la zona hem de parar a Petit món, la botiga un 10 i l’atenció immillorable.

Cin
03 Marzo de 2020 15:59

M'encanta la botiga, m'encanta el q tenen, m'encanta l'atencio q et donen, m'encanta la qualitat dels productes i el q mes m'encanta es la sinceritat q et donen a l'hora de vendre.
Fem la llista per al nostre bebe i despres serem clients per l'assessorament q et donen. Genial!

Claudio
24 Noviembre de 2019 10:24

Molt bona atenció, un plaer fer les compres del petit aquí. Valorem molt positivament els consells que end proporcionen.

Agregar una opinion