ESPANAINF.COM

PMP Prêt-à-porter cases Lleida

Direccion P.I. Neoparc, Carrer Ivars d'Urgell, 20, Lleida
Telefono +34 973 60 39 54
Horas
lunes09:00-18:00
martes09:00-18:00
miercoles09:00-18:00
jueves09:00-18:00
viernes09:00-18:00
Sitio web pretaportercasas.com
Categories Empresa constructora, Arquitecto, Constructor
Clasificacion 4.2 5 opiniones
Ramas mas cercanas
PMP Prêt-à-Porter Cases Barcelona — C. de Pujades, 305, Barcelona
Empresas similares cercanas
Surís — C. del Marroc, 210, Barcelona
VISTA SERVICIOS — Ronda Mossèn Jacint Verdaguer, 13, Mataró, Barcelona
Titan — Carrer 114, 5, El Prat de Llobregat, Barcelona
Reformansa — Barcelona

PMP Prêt-à-porter cases Lleida opiniones

5
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Nuria
30 Enero de 2023 19:57

Des del primer dia que PMP i la Míriam ens va ensenyar el projecte que havien projectat per a dur a terme la nostra llar vam veure clar que volíem treballar amb ells. El tracte molt proper, les ganes de solucionar els nostres dubtes i traves que ens vam trobar pel camí han estat sempre un dels punts forts i que hem valorat molt dels seus serveis.

La elecció dels materials que anirien a casa nostra amb la Júlia va ser molt fàcil de dur a terme, nosaltres li explicàvem els nostres gustos i ella ens va realitzar moltes mostres per que tot fos ideal i senzill de triar per a nosaltres, i mira que teníem molt on escollir.

Respecte a la construcció de la casa comentar que vam tenir un molt bon tracte amb el nostre cap d’obra l’Alejandro, que a la mínima que teníem algun dubte o volíem fer algun canvi que va sorgir sobre la marxa sempre va estar molt atent i disposat a ajudar-nos i explicar-nos el que fes falta. Els treballs realitzats van quedar tal i com ens esperàvem i realment estem molt satisfets amb el resultat obtingut.

En quant al servei post-venda, sobretot per part d’en Víctor, sempre que hem necessitat contactar amb ells per algun motius han estat 100% disponibles, atents i ens ho han intentat solucionar tot amb la màxima rapidesa disponible.

Ara j a fa dos anys que vivim en aquesta casa i estem més que satisfets amb ells i ho recomanem 100% a tothom que estigui pensant en construir-se una casa.

Lidia
08 Noviembre de 2022 13:51

En el aspecto laboral, estamos muy satisfechos con el resultado final, tanto en el plazo de entrega, materiales, así como con el seguimiento de obra.
Y en el aspecto humano reseñar el trato cercano y próximo de todo el equipo formado por PMP.

Alex
23 Agosto de 2021 11:13

Hicimos la casa hace 1 año y medio en Tarragona. Si, son rápidos, pero han dado muchos problemas después. La calidad de carpenteria es pésima, nos tuvieron que cambiar los pómulos de las puertas y la cocina entera. La piedra del exterior se deshace y llena a la fachada de óxido a pesar de hacer los tratamientos con barniz, la persianas se han descolgado ya 2 veces. El sistema de climatización fuga de forma constante en el garaje. Cada dos por tres tenemos que contactar con ellos. Ellos dicen que es normal que las cosas se rompen. Pero solo tras un año y media? No lo veo normal y somos personas cuidadosas. Si no os gustan los problemas huid de ellos y hced la casa con otra empresa.

Adrián
06 Agosto de 2021 10:05

Excel·lent tracte. Gent molt professional. Estem encantats i recomanem.

Albert
16 Marzo de 2021 2:14

Nosaltres hem de dir que estem molt agraïts del tracte i l'acompanyament des de l'inici fins al final incloent el postventa. De fet, els diferents professionals que han participat al projecte, han sabut fer realitat allò que nosaltres teníem en ment, és a dir, fer d'una idea de casa el que avui és la nostra llar (confort, calidesa, disseny, sostenibilitat.).

Agregar una opinion