ESPANAINF.COM

Protectora APAN, Barcelona

Direccion C-37z, km. 71, 5, Òdena, Barcelona
Telefono +34 699 41 00 47
Horas
sabado09:00-13:00
domingo09:00-13:00
Sitio web www.protectora-apan.org
Categories Protectora de animales
Clasificacion 3.3 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Lliga per a la Protecció d'Animals i Plantes — C/ del Guarda Anton, 10, Barcelona
Protectora d'animals de Cabrils - ADAINC.CAT — Carrer A, 5, Cabrils, Barcelona
Protectora Amics Dels Animals Del Segrià — 121 Partida Caparrella, Lleida

Protectora APAN opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Emma
04 Diciembre de 2023 6:46

Vaig adoptar 2 gats genials l'any passat. Us recomano moltíssim adoptar gats o gossos d'aquesta protectora.

Hi ha molts gats i molts gossos i necessiten que alguna familia o persona els adopti. Els cuiden moltíssim i els ajuden a treure's la por amb la que molts animals arriben quan són rescatats. Els donen temps, espai i mimos.

Si algú s'anima o té en ment adoptar algun animal, us aconsello que mireu el seu instagram @gatsamicsrefugi (pels gats) o @amicsrefugi (pels gossos). Hi pengen molta informació de cada animal. I després contacteu amb les voluntàries i us ajudaran.

Potser no us queda al costat de casa o potser us fa mandra haver d'omplir un formulari. Però val la pena perquè us ajudaran a adoptar un animal que realment quadri amb vosaltres/tu i que estimareu moltíssim.

Alba
24 Noviembre de 2023 7:48

Quise adoptar a un gato adulto y enfermo, que parece ser que lleva tiempo en el refugio. Rellené un formulario de adopción e intenté concertar una cita. La sorpresa fue que me rechazaron la visita y la adopción por el hecho de ser de fuera. Pobre animal el que caiga en manos de esa protectora. Lamentable

kimberly
12 Febrero de 2023 20:12

He tenido el placer de poder acercarme a realizar una donación y los voluntarios me atendieron de la mejor forma posible. Por desgracia los animales pasan muchísimo frío en invierno y un calor desmesurado en verano. Los voluntarios hacen todo lo que pueden por intentar mejorar el bienestar de todos los animales que por desgracia allí se encuentran. Gracias por vuestro esfuerzo y dedicación. Seguiremos difundiendo los casos de cada uno de ellos y deseando que encuentren un hogar lo antes posible. Gracias por no desfallecer en esta dura y a la vez bonita labor.

Andrea
15 Enero de 2023 20:15

Una protectora donde se cuidan muy bien a los animales y hacen todo y más para atender a sus necesidades! Se desviven por ellos y para buscar la familia más adecuada para cada animal. Aconsejan a las familias y hacen seguimiento una vez adoptados. Debería haber más sitios así, pero también necesitan ayudas y más voluntarios!

Jordi
25 Octubre de 2022 11:55

Fa més de 2 anys ens vam interessar i de fet vam adoptar un gos a l'APAN i considerem que el tracte rebut per part de la direcció de llavors (ens consta que ha canviat) i el descontrol que hi havia cada vegada que anàvem a la protectora (mai ningú sabia que havíem quedat, cada vegada ens atenia algú diferent i no estava al corrent de res,) era del tot lamentable. Fruit d'això, vam tenir una adopció molt complicada per temes de comportament del gos (recomanada/orientada pels mateixos voluntaris de la protectora que ens van atendre i que o bé desconeixien el comportament dels gossos que tenien allà o no van ser sincers en el moment de l'adopció (no buscàvem cap gos en concret i ells ens van recomanar el que vam adoptar) on només vam tenir el suport altruista i desinteressat d'una voluntària que ens ajudava. Després de mesos d'educadors i teràpies la cosa seguia empitjorant i no podíem seguir amb l'adopció. La direcció (Rosa) no ens va oferir cap solució i no ens va voler ni atendre tot i explicar-li la situació. Finalment, vam tornar el gos (amb el perjudici que això comporta per nosaltres i òbviament per ell) i un cop més els voluntaris presents no sabien que havíem quedat per fer-ho.
Un descontrol i una experiència horrible que esperem que ningú hagi de passar.

Puntualitzem que amb aquest comentari no volem dir que els que formen l'APAN siguin males persones ni volem desmerèixer la feina complicada i entregada que molts voluntaris desinteressadament fan. Simplement, expliquem l'experiència que vam tenir i que el descontrol que hi havia en aquell moment propiciava el desastre que nosaltres vam experimentar de 1a mà. Esperem que tot hagi millorat. Salut!

Edgardo
23 Octubre de 2022 2:59

Hace unos días adoptamos a Conan, un adulto de dos años y medio que llevaba la mitad de su vida en jaula. Nuestra principal preocupación era el buen entendimiento del recién adoptado con nuestro perro actual. La Protectora APAN nos acompañó desde el primer momento. Su directora, Patricia Paz, escuchó lo que buscábamos y nos mostró algunos candidatos en consecuencia. Una vez elegido Conan, tanto educadores como voluntarios, nos asistieron con información y paseos durante cinco semanas para asegurarnos que el "match" entre ambos perros funcionaba.
La experiencia con Protectora APAN simplemente no pudo ser mejor. Cada una de las personas involucradas en este proyecto tiene como prioridad el bienestar de los animales.

joan
22 Octubre de 2022 21:59

Ya me gustaría que me pagaran unas horitas y estar al lado de los animales por la tarde

Agregar una opinion