ESPANAINF.COM

Quantum Psicologia, Barcelona

Direccion C/ del Bruc, 5 Principal, 2a, Barcelona
Telefono +34 934 14 38 95
Horas
lunes09:00-20:00
martes09:00-20:00
miercoles09:00-20:00
jueves09:00-20:00
viernes09:00-20:00
Sitio web www.quantumpsicologia.com
Categories Psicólogo, Psiquiatra
Clasificacion 5 38 opiniones
Empresas similares cercanas
Aidam Terapia — Nàpols 175 - Entresol 2° Escalera b, C/ de Nàpols, 175, Barcelona
Penades Terapia Fisioterapeuta y Osteópata en Barcelona — C/ de Lepant, 338, Local B, Barcelona

Psicólogo Quantum Psicologia opiniones

38
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Iker
21 Noviembre de 2023 4:57

Una excelente experiencia en Quantum Psicología con Dani! Muy buen profesional y muy cercano. Sin duda lo recomemdaria

Raquel
19 Noviembre de 2023 7:20

Encantada d’haver fet la meva terapia a Quantum, recomanable al 100% per la seva professionalitat i ser amables, gràcies Quantum!

Adrià
16 Octubre de 2023 18:49

La meva experiència com a administratiu en pràctiques del centre ha estat fenomenal: no només per què he pogut aprendre un munt de coses noves, sino també pel tracte humà i proper, sempre tant presents en el centre.

Ha estat tot un plaer haver treballat conjuntament amb Agustí Herrera (coordinador del centre) : un as en tota la gestió administrativa i un mentor excel•lent sempre disposat a ajudar-me en tot el que calgués.

Moltes gràcies a l'equip per tot i us desitjo de tot cor un futur pròsper. Salutacions!

Mari
10 Septiembre de 2023 8:31

Estoy muy contenta con la decisión tomada de empezar terapia con vosotros. Me he sentido muy cómoda y comprendida desde el primer momento. ¡Gracias Esteve!

Nora
12 Julio de 2023 22:25

Treballar amb l'equip de Quantum com a tallerista ha estat una experiència agradable, fàcil i enriquidora, gràcies a l'aportació de tot el material estructurat i a la predisposició de l'equip per posar-ho molt fàcil a l'hora d'afrontar els reptes.
Gràcies per comptar amb mi!

Oriol
08 Julio de 2023 12:28

He fet teràpia durant més d'un any amb el Dani Borrell i només tinc paraules d'agraïment! Inicialment vaig acudir-hi per un tema en concret que em generava ansietat i finalment la teràpia ha servit per créixer en molts sentits diferents de la vida. Gràcies Dani per transmetre'm calma i per donar-me les eines que m'han ajudat a traçar el meu camí els últims mesos.

Albert
13 Junio de 2023 6:21

Un tracte genial, proper, m'he sentit molt còmode i atès per excel·lents professionals.

Míriam
04 Junio de 2023 18:46

Em sento súper agraïda d'haver pogut col·laborar amb Quantum
a la seva àrea de formació, realitzant tallers de promoció de la Salut per a adolescents i joves. Una experiència super nutritiva, a diferents centres educatius per la província de Barcelona. Una petita llavor per al benestar i la salut mental, d' adolescents i joves, treballant diferents continguts des de la prevenció d'addiccions, sexualitats, autoestima… i sempre des d'una mirada Humanista.
Un plaer poder col·laborar amb un equip tan professional i humà. Moltes gràcies per l'oportunitat.

Judit
29 Mayo de 2023 8:05

Siempre que voy todo el personal es muy amable. Si tuviera que destacar algo diría que me siento muy cómoda, escuchada y para nada criticada o juzgada. Adoro a Dani como terapeuta.

user
23 Mayo de 2023 2:51

Recentment, he acabat el meu proces terapèutic amb la Soledad, i sol tinc bones paraules per agraïr-li tot el procès i l'ajuda que m'ha brindat. He estat en un procès terapèutic d'un any i mig, on he evolucionat de forma molt important a nivell personal i vital. Vaig arribar amb molta sintomatologia ansiosa i traumes no processats, i la Soledad, ha sabut encaminar-me pas a pas, i brindar-me moltes eines i tècniques, per anar assolint els meus objectius terapèutics. Amb les eines de mindfulness, la meva ansietat, ha reduit, i han millorat els meus pensaments i síntomes corporals, trobant-me molt més regulada emocionalment i tranquila. Amb la tècnica de EMDR, ha sabut processar traumes passats millorant l'impacte que aquests generaven en el present i millorant la meva qualitat de vida. En general, estic molt satisfeta amb tot. També, pel que he vist, considero que Quantum, com a centre, té molt bona organització i aprecia i valora als seus treballadors brindant-lis bones condicions i bon ambient. En general, moltíssimes gràcies per tot:)

Gabriel
06 Mayo de 2023 1:44

Lugar en el que te acogen, te escuchan y te ofrecen su guía para gestionar todo aquello que sea necesario. Humanismo y respeto hacia quien acude, dando principal importancia al hecho de estar tratando con una persona y no ser la enésima visita del dia.

Maria
15 Abril de 2023 3:36

He estado 3 años y la mejor experiencia de mi vida, me ha ayudado un montón
Y recomiendo 100x100 la clínica y sobre todo a Daniel Borrell

Helena
06 Abril de 2023 16:35

Estoy muy contenta con mi terapia, agradecerle en este caso a Monica su trato cercano y profesional al mismo tiempo. Por otro lado, también me siento muy agusto en el centro y Agustí siempre es muy amable:) lo recomiendo al 100%

Catherine
14 Febrero de 2023 14:53

Soy Larinoamericana, llegué a esta hermosa ciudad plagada de sueños por cumplir ; luego pisé la realidad y no sabía como canalizar la situación en la que me encontraba, sin papeles, sin trabajo, sola, mi familia lejos, caí en una Depresión, que desconocía que podía tratarse.
En este maravilloso sitio, recomendado por una amiga, encontré el camino para salir adelante. Soledad, como la estupenda profesional que es, con su inalcanzable COMPASIÓN me acompañó durante mi proceso. Resultado?: dejé el pasado atrás y vivo el presente como toda mujer EMPODERADA. Gracias, gracias!
Inmejorable trato, ambiente acogedor, estupenda ubicación. Recomendable 100%.

Eric
31 Enero de 2023 14:40

Solo tengo palabras de agradecimiento para todo el equipo de Quantum i especialmente para mi terapeuta Naia. Después de un tiempo considerable sin ser consciente que muchas situaciones me estaban desbordando, decidí buscar ayuda especializada. No fue fácil, nunca lo había hecho, acudí a varios centros previamente, pero no fue hasta que acudí a Quantum y conocí a Naia que me sentí totalmente cómodo y seguro desde el primer minuto. Ha sido un viaje largo, difícil en algunos momentos, pero Naia me ha proporcionado todas las herramientas que necesitaba para aprender a gestionar mis emociones por mí mismo. No encuentro palabras que puedan expresar toda la admiración, respeto y cariño que siento, te estaré siempre agradecido Naia. Siempre que lo necesite sé que puedo volver y sentirme como en casa. ¡Un abrazo enorme para todes! GRACIAS.

Adrià
27 Enero de 2023 6:44

Gran equip! Han estat dues teràpies separades en el temps que m'han ajudat molt a nivell personal, super agraït!

Rosa
02 Diciembre de 2022 22:08

L'experiència va ser molt bona. Va estar molt confortable i ben guiada. Moltes gràcies.

Michell
05 Julio de 2022 9:33

Realmente unos de mis mejores decisiones era venir a este centro, lo he recomendado también a varios amigos y todos estaban encantados es un equipo muy agradable y profesional. Siempre muy agradecido por su trabajo!

Marta
08 Junio de 2022 15:27

Desde el primer día me he sentido acogida con la maravilla de equipo que son. En especial quiero agradecer a mi psicólogo, Dani Borrell, que me ha enseñado a ver la vida desde una perspectiva diferente y ha estado allí para ayudarme en todo momento! Recomiendo mucho Quantum:)

Pao
28 Marzo de 2022 15:20

En Quantum gracias a Ana y María y después del trabajo de varios meses, pude ver la luz al final del túnel en el que estaba. El centro es acogedor y la calidad humana no puede ser mejor.

Agregar una opinion