ESPANAINF.COM

Raquel Núvies, Tarragona

Direccion C/ de Sevilla, 14, 16, Tarragona
Telefono +34 877 07 19 32
Horas
martes10:00-13:00, 16:00-19:00
miercoles10:00-13:00, 16:00-19:00
jueves10:00-13:00, 16:00-19:00
viernes10:00-13:00, 16:00-19:00
sabado10:00-13:00
Sitio web www.raquelnuvies.com
Categories Tienda de vestidos de novia
Clasificacion 3.6 5 opiniones
Empresas similares cercanas
Beautiful Bride Tarragona — C/ de la Unió, 5, 4to 1ra, Tarragona

Raquel Núvies opiniones

5
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
montse
26 Enero de 2024 9:06

Fui buscando mi vestido de novia desde el primer momento Raquel fue encantadora y lo primero fue saber que me gustaba que estilo quería etc y lo que más me gustó es que personalizo el vestido para que fuera lo que yo soñaba lo recomiendo 100 por 100 su profesionalidad implicación y simpatía

Maria
21 Septiembre de 2023 1:25

Vaig arribar a aquesta tenda després que el vestit que volia quedés fora d'stock, quelcom que em va deixar a l'estacada a mesos de la meva boda. Volia entrar a la tenda però tot i que hi havia una dona (Raquel imagino?) que em va obrir em va dir que sense cita no atenia. Ho entenc perfectament, li vaig dir que només volia mirar la mena de génere que tenien per no fer-li perdre el temps demanant una cita. Una mica a contracor ens va deixar entrar, i la veritat és que em va convèncer la seva manera de fer, em va explicar que eren també atelier, em deixa el seu número i em demana que li escrigui per concertar cita i li envii exemples del vestit que vull.

Aquí va començar el problema: la mateixa tarda li vaig enviar alguns missatges, amb fotografíes incloses. Passen els dies sense resposta. Al cap de 5 dies li demano que com té l'agenda finalment per fer cita, i em demana que li envii el model i el dissenyador que tenia previament, per si em podia trobar el vestit en algún "company" de Madrid. Inmediatament li faig arribar, però ja l'aviso que serà difícil, perquè porto ja molt de temps buscant-lo i trucant arreu, i que millor si fem cita i ja mirem per fer-ne un de nou i.

Res. Això és l'últim que he rebut de Raquel. D'això ja fa més d'un mes, i ja no he volgut tornar a insistirli. No entenc com es pot portar un negoci així. Probablement ja té prous clients i pot permetre's "passar" de la gent, però en aquest cas es pot senzillament dir-ho i no fer esperar algú en silenci per no fer-li perdre el temps, com el vaig perdre jo durant un mes amb la ilusió de treballar amb aquesta tenda.

Finalment vaig acabar pujant un dia a Barcelona i amablement em van atendre en una tenda (la primera! Perquè jo no volia donar voltes ni res complicat, i hagués estat encantada de treballar amb la primera tenda on m'atenguessin, com ja vaig dir a Raquel, perquè anava am el temps ja just) on finalment vaig trobar el meu vestit- i que es va comunicar amb mi en tot moment i en tot detall, per trucades, missatges i correus, i on vaig sentir que em volien atendre i ajudar-me amb el meu vestit. Qualitats que aquesta tenda va fer brillar per la seva absencia.

Maria
17 Septiembre de 2023 22:11

Trato y atención espectacular.
El vestido un 10, Raquel se preocupó en todo momento de que llegara a tiempo.

meritxell
28 Noviembre de 2022 23:48

El primer contacto muy bien, muy amable e incluso teníamos decidido el vestido, pero después de tres meses y haberla visto en persona en la Fira de tot nuvis, aún estamos esperando a que se digne a pasarnos los precios por watts o llamar.

Meri
10 Noviembre de 2022 22:40

El dia que vaig decidir anar a mirar vestits (un any abans del dia), la botiga de la Raquel, va ser la segona amb la que vaig topar, i vaig saber que aquell era el lloc i la persona. No sabia ni si m'agradarien els vestits, si trobaríem el que buscava.però, amb l'energia de la Raquel, em va fer saber que trobariem l'ideal.i axí va ser.una atenció ideal, predisposició, i sobretot sap captar la teva idea des de el principi!
Moltes gràcies per tot, gràcies per formar part d'aquest procés.que ha sigut inolvidable!

Agregar una opinion