ESPANAINF.COM

Recupera't medicina esportiva i fisioteràpia, Barcelona

Direccion Carrer Sant Ponç, 77, Corró d'Avall, Barcelona
Telefono +34 935 11 08 98
Horas
lunes09:00-20:00
martes09:00-20:00
miercoles09:00-20:00
jueves09:00-20:00
viernes09:00-20:00
Sitio web www.recuperat.cat
Categories Centro médico
Clasificacion 4.9 31 revision
Empresas similares cercanas
CEMEGRAN — Carrer de Mariano Álvarez de Castro, 41, Granollers, Barcelona
Centre Mèdic Granollers — Plaça de l'Església, 9, Granollers, Barcelona
Centre Mèdic Activita — Carrer de Joan Prim, 136, 146, Granollers, Barcelona

Recupera't medicina esportiva i fisioteràpia opiniones

31
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Laura
25 Noviembre de 2023 17:06

Des del moment en què vaig travessar la porta del Centre Recupera't, vaig saber que estava al lloc adequat per iniciar el meu camí cap a la recuperació.

Les instal·lacions del centre són modernes i estan equipades amb la darrera tecnologia en equips de fisioteràpia. Cada sessió es realitza en un ambient net i tranquil, la qual cosa contribueix a crear una atmosfera relaxant i propícia per a la curació.

L'equip de fisioterapeutes és senzillament excepcional. El seu coneixement expert i enfocament personalitzat em van proporcionar la confiança necessària per abordar la meva lesió. Cada sessió es va adaptar a les meves necessitats específiques i es va centrar en les meves metes de recuperació. A més, la paciència i l'atenció amb què explicaven cada exercici i tècnica em van permetre entendre el procés de curació i participar activament en el meu propi tractament.

Gràcies!

Paqui
16 Febrero de 2023 21:03

Vam anar a aquest centre per recomanació i per casualitat com una tercera, si una tercera opinió respecte a un "trencament" d'espatlla dreta de la meva filla de 12 anys a causa d'una caiguda a classe d'educació física, el poso entre cometes ja que la veritat tot va ser molt ambigu des d'un principi als altres centres on vam acudir, uns amb més encert que altres però a la meva filla el seguia fent pràcticament mal després de gairebé un mes, limitant-la a escriure o fer coses quotidianes, de fet anava amb un cabestrell, un dels doctors que la va visitar li va recomanar fer 10 sessions de rehabilitació en un altre centre privat (paquet estàndard) no veiem resultats, fins que per casualitat parlant amb un pacient que havia tingut la Berta ens la va recomanar, aquell mateix dia vaig trucar al centre Recupera't i va ser el millor que vaig poder fer, ja des de la primera sessió es va notar els resultats, mobilitat, dolor, recomanacions i sobretot humanitat, es nota quan t'agrada la feina.en només tres sessions, en realitat han estat menys ja que les dividia.
Qualitat i no quantitat!
Val a dir que la Berta tb.va demanar opinió al traumatòleg del centre de recupera't cosa que és d'agrair i a part ella li va enviar exercicis per acabar de fer a casa.
Fa un seguiment a distància vía telèfon si escau.
És una grandíssima professional, i recomanable SEMPRE.

Carles
10 Enero de 2023 0:59

AQUEST ÉS EL EL CENTRE QUE VUSQUEU! Voleu un centre de rehabilitació amb uns professionals com la copa d'un pi? Un centre on disposen d'una sala d'exercicis molt ben condicionada? Tot decorat amb molt de gust per fer l'estada més agradable? No busqueu més, RECUPERA'T és el millor dels que he arribat a recórrer en els més de 30 anys que porto fent esport de competició. Per desgràcia no és pot fer esport de competició sense lesionar-se un dia o altre. El més important és tenir un centre de referència per guarir-se. Em va dir el traumatòleg que tenia per dos mesos. Amb dos sessions he fet una millor increïble, he tornat una tercera per fer net. Sincerament estareu a les millors mans amb la gent de RECUPERA'T. Gràcies Berta per el teu treball!

Eduard
09 Abril de 2022 17:15

Un centre amb un equip humà genial. A mi en concret sempre em tracta la Berta i n'estic molt content.

Jordi
10 Marzo de 2022 17:23

Gran descubriment de profesionals! Escolten les teves necessitats i treballen per que et trobis millor. Gracies Berta per la teva professionalitat i bon treball.

alfrepico
05 Febrero de 2022 5:37

Un bon equip de professionals, resolutius i motivats per la seva feina. El preu de 35€/sessió estava bé, 40€ ja no tan.

Alberto
15 Septiembre de 2021 16:42

Grandes profesionales, voy desde hace años y siempre salgo satisfecho. Agradables, respetuosos y saben lo que hacen. En buenas manos.

Isa
07 Agosto de 2021 10:34

Recomendable 100%! Tanto por los resultados como por el trato. Jordi es mi fisio desde hace varios años y lo he recomendado a familiares y amigos que ahora tambien son clientes de Recupera't.

manel
02 Agosto de 2021 17:42

Centro espectacular con gente maravillosa que te tratan una lesión como unos grandes profesionales. A nivel personal, tengo que decir que toda lesión que he tenido me la han curado. A parte, soy entrenador de un equipo amateur de futbol, y la recuperación de mis chicos siempre ha sido muy eficaz. Gran trabajo chic@s!

David
02 Agosto de 2021 17:28

Gran experiència amb immillorables professionals! Es com estar a casa, et sents com si portessis tota la vida i et tractessin els teus millors amics.
100% recomanables! Preus súper econòmics!

Xavier
02 Agosto de 2021 1:34

Más de 5 años acudiendo al centro y siguen tratándome como el primer día. Equipo de profesionales muy amables y con muchos conocimientos no solo en fisioterapia sino en muchos otros campos relacionados como podología, dietética, entrenamientos… Disponen de un pequeño gimnasio para las recuperaciones y máquinas como magnetoterapia, presoterapia …

marcel
29 Julio de 2021 23:30

Tota la família n'estem molt contents! Grans profesionals, tracte genial i especial, sempre buscant el millor tractament per a cada patologia. Puc dir que per mi és un gust anar al meu fisio

Miguel
22 Julio de 2021 4:29

Después de pasar por muchos centros de fisioterapia, tuve la suerte de que me recomendaran Recupera't y desde entonces llevo años con ellos. Sobre todo, con Jordi, pero también en manos de Berta y Bernat. Los tres, grandes profesionales. Y la solución a mis problemas de espalda! Unos kraks! Super recomendables las descargas de piernas si corres o haces bici tanto manuales como en la máquina

Emilio
19 Julio de 2021 7:37

Arrel d'una tendinitis molt antiga i dolorosa vaig conèixer en Carles. Gràcies per la paciència, simpatia i professionalitat amb la que treballes. Excel·lent fisio i entrenador personal. Tant de bo tothom fes la seva feina amb la passió que li dediques.

Sònia
16 Julio de 2021 5:04

Vaig anar per una recomanació d’una amiga i estic encantada, el Jordi, el fisío q em va atendre de 10, un tracte molt professional. Em van solucionar el problema, però sé q si ho torno a necessitar, tornaré segur, gràcies per la feina ben feta!

Marc
10 Julio de 2021 21:18

Un equip excel·lent, tracte molt proper i un servei de qualitat. Tractament i seguiment personalitzat amb grans professionals! Recomanable 100%

Daniel
09 Julio de 2021 14:15

Buenos profesionales y mejores personas, sin duda el mejor sitio para recuperarte de tus lesiones y mejorar en el rendimiento

MeVoyDeAquí
04 Julio de 2021 3:14

Hace un par de años que probé este centro, por una contractura en la espalda y desde entonces a todos mis conocidos que me preguntan por un centro, o me dicen que les duele algo los mando aquí, concretamente a Berta, tiene unas manos de oro. Y todos repiten al igual que yo.

Ana
01 Julio de 2021 16:50

Encantada con el trato del personal y el servicio un 10! Siempre lo recomiendo a todos mis amigos y conocidos, en especial a Berta que es mi fisioterapeuta, desde que me hace ella los masajes de espalda me encuentro genial un 10

Rafa
29 Junio de 2021 13:35

Los mejores sin lugar a dudas.
Los mejores en profesionalidad, trato personal, servicios que ofrecen.
Todo Genial.

Agregar una opinion