ESPANAINF.COM

Red Outlet, Llagostera

Direccion Carretera de Caldes, Kilometro 0.2, Carr. de Caldes, Kmt. 0,2, Llagostera
Telefono +34 972 83 19 05
Horas 10:00-20:30
Sitio web www.red-outlet.com
Categories Outlet, Tienda de ropa, Tienda de accesorios de moda
Clasificacion 3.6 16 opiniones
Empresas similares cercanas
Zabriskie - Outlet — C/ de Mallorca, 198, Barcelona
Gran Jonquera Outlet & Shopping — Avinguda de Galícia, 22 - 28, La Jonquera, Girona
Punto Blanco Igualada Outlet — Av. de Balmes, 14, Igualada, Barcelona
MANGO OUTLET — Polígono Industrial, Polígon Can Massaguer Sud, s/n, La Roca del Vallès

Red Outlet opiniones

16
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Roser
08 Octubre de 2022 2:57

Cada temporada, hi havia molt per triar, aquesta he anat 3 cops i he comprat en un, pocs models i talles de bikinis, en colors llisos per senyora. I menys banyadors de nois i senyors.

Mariona
28 Septiembre de 2022 20:12

Prendas de moda a buen precio y de calidad, bañadores, pijamas y ropa interior y algún suplemento

Jesus
28 Agosto de 2022 1:01

El mayor surtido en bañadores y bikinis de mujer que he visto en mi vida, ni el corte inglés le supera.

Eva
19 Agosto de 2022 19:20

Calidad y precio buenos Pero menos variedad de la que esperaba. Me dijeron que por ser a final de temporada.

Raquel
20 Agosto de 2021 18:17

Una experiència excelent, feia temps que volia veure i comprar en aquest otlett, però mai trobava el moment. La setmana passada el divendres vaig anar.
Em va sorprendre gratament, impressionant tor súper bé, endreçat, nét, amb mesures pel Covid immillorables, el personal excel·lent, amable atent, faig especial menció a una dependenta CELIA, súper profesional, vaig estar i sentir súper.
També em va agradar molt que no fos una fàbrica cutre, desendreçada com altres marques tenen. De fet tenen guixetes per deixar les teves coses, boses per poder anant posant les teves compres, preus molt econòmics, tot, súper, us felicito Red Point, ho recomano per descomptat, fas la teva compra, renovés vestuari de bany amb la bossa de platje de rafia i te'n vas a passa el dia a la platjeta. Pots aparcar bé, pots pendre algo fresquet ja que tenen una màquina de aigua, molt be. Un 10!
També em va agradar que vaig fer foto (que adjunto) tenen les oficines al costat del outllet, tot súper cuida't, amb estil, tal com esperas que sigui pròpia d'una marca com Red Point!

Núria
19 Agosto de 2021 15:39

Les dependentes molt amables i grans professionals, coneixedores del producte. T'orienten i aconsellen just la talla i model de banyador que més afavoreix. A més, tenen molts complements i roba molt maca. I per si compres molt, fins i tot maletes!

Ernest
22 Julio de 2021 23:52

Un outlet amb personal molt atent i eficient malgrat la desbordant afluència de clients. Segur que hi tornem!

Albert
11 Julio de 2021 13:15

Me he parado por casualidad y la verdad es que si te gustan las marcas del grupo Red Point y no te importa la temporada te puedes ahorrar unos eurillos.
Se trata de una tienda de ropa, para él y para ella, para el niño, la niña y la abuela.
No tienen expuesto un gran stock de productos de sus marcas, Red Point, Punto Blanco.

Montse
02 Julio de 2021 6:39

Oulet de la marca Red Point. Amb roba molt bé de preu. Els caps de setmana, dissabte diumenge obert. Actulment és millor anari entre setmana perquè es fan cues degut al aforament.

carme
20 Junio de 2021 15:03

Fantàstic amb moltíssima roba de bany i també punto Blanco i burrito Blanco. Xancles i banyadors home i dona i pijames de tactes suaus. Les dependentes una mica lentes i estressades a la caixa. És l únic però. La resta un 10. Bikinis i banyadors a 30 eur.

Sònia
29 Mayo de 2021 0:35

Molt decebuda amb el tracte del personal. Una molt mala experiència. Llàstima, perquè la roba està molt bé però no he pogut comprar el que volia per culpa de la mala educació d'una de les dependentes. Crec que "renyar" als clients sigui normal. Un to molt desafortunat. No hi tornaré.

Patricia
05 Abril de 2021 5:46

Un outlet muy bonito, tienen productos de primeras marcas, a precios geniales, además es una tienda muy bien d cortada, lo ves todo con facilidad, te atienden de maravilla. Muy recomendable

Patrícia
02 Octubre de 2020 23:41

Hi vaig tant a l'estiu com a l'hivern i m'agrada molt. Tenen molt de gènere i talles i la marca és bona. L' únic que no m'agrada és el que m'ha passat avui, que m'han demanat (molt educadament) que espavilés, perque hi havia molta gent esperant per entrar als provadors. Ho entenc, però la botiga no està en un lloc de pas, així que em vull estalviar el haver de fer viatges a casa, que en queda a 20-25 minuts. Potser és millor que controlin l'aforament i així les noies no aniran tan desbordades.

Montserrat
02 Octubre de 2020 13:26

Esta be, ja se sap q es l'oulet de Red Point, per tan el producte es bo i els preus estan molt be

Francisco
15 Agosto de 2020 2:54

Molt bona botiga, hi ha bon gènere i a bons preus. El que no m, ha agradat es el tracte del personal. Entrem a les 20 hores, tries el que t, agrada, demanes per probar i diuen que tens 10 minuts de temps ja que tanquen a les 20.30. Hem deixat el gènere dien que ja tornariem un altre dia. No sé si hi tornarem, ens hem sentit una mica presionats, jo comprenc que s, ha de respectar l.horari i que tenien ganes de plegar.

Helensee1
04 Enero de 2020 4:33

ATENCIÓN! "No se hacen devoluciónes ni en efectivo ni en tarjeta, la devolución será un vale para importe de la compra" - muy decepcionada al ver esto al final de mí tiquet. Creo que esa política de la tienda no contribuye a la fidelización de clientes para nada.

Agregar una opinion