ESPANAINF.COM

Refugi Colomina, Lleida

Direccion La Torre de Cabdella, Lleida
Telefono +34 973 25 20 00
Sitio web www.feec.cat/refugi/refugi-colomina
Categories Cabaña de montaña
Clasificacion 4.4 47 opiniones
Ramas mas cercanas
Refugi Vicenç Barbé — Afores, s/n, El Bruc, Barcelona
Empresas similares cercanas
Refugi Malniu — carretera del refugio, km 10, Meranges, Girona
Refugi del Pradell — Lles de Cerdanya, Lleida
Casa Rural Delta del Ebro Villafeliche — Cami de la Mallada, 1, 23, Camarles, Tarragona
Camping Ripolles, — Carretera N-152, Km 109,3, Ripoll, Girona

Refugi Colomina opiniones

47
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Xavier
20 Septiembre de 2023 7:07

Molt complert.hi ha guarda els mesos d'estiu. A l'hivern, hi ha una part oberta, sense guarda

Elena
14 Septiembre de 2023 6:13

Refugio con encanto, el personal muy servicial y agradable! Hay dos duchas con agua caliente y tres baños. Vistas increíbles

Rafa
12 Septiembre de 2023 6:59

De la ruta de Carros de Foc, és el millor refugi sense cap mena de dubte. L'equip que el porta es un grup jove (molt guap@s), molt atents i cuinen i donen un ambient increible al refugi. El sopar estava molt bo, i posaven molta quantitat, pots repetir. Les habitacions son molt acollidores, lliteres amples i separades dels altres, molt netes i cómodes.
Pel que fa el refugi, esta molt ben ubicat, esta molt net, té wifi gratis, dutxa amb aigua calenta il·limitada, i els preus son una mica més baratets que altres refugis. Si ets soci de la FEEC et fan 10€ de descompte en la pensió.

Ramón
31 Agosto de 2023 20:42

Otro buen refugio de montaña a lo largo de Carros de Foc. Si te cogen la tarjeta de la Federación de Montaña para descontarte 10€ del alojamiento. Llegamos justo 3 minutos antes de las 19 y nos atendieron superbien. Le pongo un 4 a las habitaciones porque hacía un calor infernal y la ventana no se podía abrir. Agua caliente en las duchas sin límite.

Ricard
14 Agosto de 2023 18:21

Un indret espectacular!
Perfecte per fer nit i seguir el GR.
També és una bona excursió per a tota la família des del telefèric que et deixa a l'Estany Gento.

Carmen
07 Agosto de 2023 1:06

Inmejorable refugio. La comida excelente, incluso tienen para intolerancias y para vegetarianos. Por cierto, la comida vegetariana bueniiiisima. Las instalaciones son perfectas, esta todo estudiado para que sea cómodo para las personas que vamos y para los que están trabajando en el refugio. Las duchas tienen espacio suficiente donde hay una silla con un alto respaldo de tres listones para poner cosas. Realmente todo estudiado al milímetro! Y el personal muy amable.

Alexander
05 Agosto de 2023 17:46

Muy buen refugio, moderno, muy limpio y cuidado, comida inmejorable, personal atento y simpático. La ducha caliente es gratis! Precioso entorno con un interesante pasado hidroeléctrico.

kahalon
19 Julio de 2023 7:16

Son las pequeñas cosas las que marcan la diferencia: las sillas en las duchas, la capacidad de abrir la ventana por la noche desde arriba para ventilar un poco. La comida estaba increible. ¡Muchas gracias por la gran comida vegana! Estuvo súper bien (: Gente muy amable está administrando este lugar

JUDITH
15 Julio de 2023 6:04

Refugi amb molt bona organització, personal molt atent i amable, net, llits còmodes, bones vistes i bon menjar. Potser l'únic q canviaria és la llum automàtica del passadís. Està bé si has d'anar al lavabo a mitja nit però la resplandor desperta als que estan dormint. Podria ser més tènue. Però igualment continua sent un fefugi de 10.

christine
03 Diciembre de 2022 16:30

Du luxe pour un refuge en montagne. Accueil irréprochable, adaptabilité et bienveillance de la part de l'hôte. Les repas sont bons et copieux. Le lieu est confortable et très propre. Très soigné. Le lieu a une vue incroyable et de belles petites marches autour avec plus ou moins de difficultés.

Marc
03 Noviembre de 2022 5:54

Un dels millors refugis que pots trobar si estas fent Carros de foc. Tot l'equipament està en unes condicions molt bones (llits, menjador, lavabos i dutxes). Aigua calenta inclosa en el preu, així com la connexió a internet. El personal va ser molt amable i es va adaptar a les nostres necessitats alimentàries (som vegans). Gràcies per tot!

Daniel
15 Septiembre de 2022 19:52

De todos los refugios que hemos hecho de la ruta de carros de foc, ha sido uno de los mejores sin duda.

Con menú vegano completo, generoso y muy bueno.

El personal es una delicia, amable, atento y limpio.

Las instalaciones me parecen inmejorables, propias de un hotel incluso. Y la proximidad al teleférico hace que en unos meses queramos volver a pasar unos dias en el refugio y hacer varias rutas haciendo noche en él.

Con ganas de repetir pronto.

Brice
12 Septiembre de 2022 21:33

Site magnifique pour les pêcheurs et promeneurs.
Balade en été ou en hiver dans les Pyrénées du côté de l'Espagne.

Yngve
09 Septiembre de 2022 18:38

We can only give this refugio the best rating. The location is of course excellent, but it is the system, the service and the staff that makes the difference.

The system means cleanliness and order, giving all guests a very smooth and nice experience at the same time. The service is very friendly and professional at the same time. And the staff is knowledgeable and always with a smile

Highly recommended!

Rosa
03 Septiembre de 2022 0:05

Lugar de belleza incomparable. El agua del grifo mala y por tanto si tienes sed hay que comprar en el bar a un precio un tanto desmesurado. Tráete agua!

Arnau
01 Septiembre de 2022 10:48

L'estrella del Refugi de la Colomina té nom: Bernat, un noi que no deu superar els 28 anys i que va apropar-se a donar-nos conversa a les 21: 30 de la nit mentre sopàvem a la llum de les estrelles.
- Carai! Que us heu quedat amb gana? - ens va preguntar.
I es que resulta que si feu nit en aquest refugi haureu d'arribar a les 19h per a sopar, cosa bastant extranya, ja que el torn de sopar podria ser una mica més flexible, si es tenen en compte les persones que arriben justes de temps al refugi per qualsevol contratemps.

Després d'un dia de muntanya on ens va passar tot lo que un mai s'espera, en Bernat ens va tractar amb amabilitat, caritat i simpatia, de manera acollidora i humana. Així doncs, per a nosaltres ell va ser l'estrella del refugi, preneu nota i pugeu-li el sou que s'ho mereix!

A continuació, anem a parlar també de la resta del personal. Eren les 18h quan vàrem trucar per avisar que no arribàvem al sopar, el tracte de la persona que ens va contestar va ser del tot menys respectuós i empàtic. "Si ho sé no us dono plaça per dormir, havíem quedat a les 19h, el torn per a sopar és de 19 a 20h! Etc. "
A tu company, t'animo a ser més Bernat, doncs tú no has caminat ni has patit les penúries del camí que l'excursionista sí ha patit; què en saps de la persona que t'està trucant, i si t'arriba mig coixa o té 70 anys què diràs?
Cal dir també que gairebé estem pagant una nit d'hotel de tres estrelles pel vostre servei.i l'últim que espera el client és una bronca i exigència mal donada.

D'altra banda, si feu nit al refugi de la Colomina podreu gaudir del que per a nosaltres podría haver estat un bon sopar, d'un cel estrellat espectacular i d'una plàcida i calenteta nit on no necessitareu sac però sí taps per no escoltar el concert en "ronquido mayor" que us oferiran els vostres companys. Finalment, gaudireu d'un esmorzar fantàstic on podreu menjar el millor iogurt que hagueu tastat mai i compensar el sopar que poder no hagueu pogut disfrutar.

Petits punts a millorar:
1. Estaría bé que s'allarguessin els torns de sopar, doncs a vegades hi ha excursionistes que poden patir algun que altre incident.
2. A veure si els hi doneu una mà d'oli a les visagres de les portes, feien molt soroll! ;)

Jordi
28 Agosto de 2022 14:29

Gran refugio, habitaciones super limpias, comida espectacular! Trabajadores super simpáticos y cordiales.

Simone
28 Agosto de 2022 13:18

Hicimos el camino de carros de foc y este es el mejor refugio de todos. El refugio es nuevo, limpio y bien ordenado. La gente que trabaja allí es muy amable y nos ha ayudado mucho. Las habitaciones son perfectas y los baños muy limpio. El wifi es gratis. El desayuno y la cena son muy buenas. 100% recomendado! Una vista increíble!

Victor
02 Agosto de 2022 20:11

Excelente ampliación, duchas amplias con agua caliente regular, y además tiene wifi gratis. Camas cómodas y almohadas bien.
Por buscarle un pero no tienen juegos de mesa ni cartas.

Santiago
31 Julio de 2022 5:26

Esta situado en una zona privilegiada a 2395 metros de altura al lado del lago colamina con una paz sobrecogedora, lugar fantástico, para comer tienen una serie de tostadas interesantes y de calidad por ser un refugio de alta montaña.

Agregar una opinion