ESPANAINF.COM

Refugi Sant Jordi, Barcelona

Direccion Guardiola de Berguedà, Barcelona
Telefono +34 619 23 98 60
Sitio web www.refugisantjordi.com
Categories Cabaña de montaña, Albergue
Clasificacion 4.5 42 opiniones
Empresas similares cercanas
Refugi Malniu — carretera del refugio, km 10, Meranges, Girona
Refugi Vicenç Barbé — Afores, s/n, El Bruc, Barcelona
Refugi del Pradell — Lles de Cerdanya, Lleida
Casa Rural Delta del Ebro Villafeliche — Cami de la Mallada, 1, 23, Camarles, Tarragona

Refugi Sant Jordi opiniones

42
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Ramon
28 Septiembre de 2023 14:37

A ver, voy a ser muy claro para que se me entienda:
No vais a encontrar ningún refugio como el Sant Jordi en la Península, que sea de verdad un refugio de montaña como Sant Jordi, con unos guardeses tan majos, atentos y que te puedan resolver algún problema, que te den de comer comida de verdad, en calidad que supera seguro a algunos restaurantes de alto "copetín", y cantidad, y que además esté tan limpio como un hotel de 5 estrellas. Sinceramente, estupendo, y tengo 58 años y me he pateado piris desde que tengo 20 años.
Además con mucho mérito, porque todo lo que te dan, lo tienen que portear ellos, y cobran lo mismo que cualquier refugio del Cadí, en los que normalmente se llega en coche.
Por cierto, además tienen cerveza artesana de grifo.
Un beso para la Mireia, el Toni, y el Adriá y gracias por todo. Por cierto, al final pudimos hacer la etapa desde vuestro refugio a Gresolet, pasando por Comabona. Llevabas razón Mireia, era la zona más bonita del Cadí. Era la primera vez que fuimos a vuestro refugio, pero no dudéis que si volvemos por allí, aunque nos pille fuera de recorrido, volveremos aunque sea solo para daros un abrazo.

Joel
27 Septiembre de 2023 0:53

¡Uno de mis dos mejores refugios en Cavals del Vent! Excelente comida y servicio. ¡Gran cerveza fría!

Obey
02 Noviembre de 2022 4:24

La gent més ben parida del món!

A nivell gastronòmic, l'aposta del Sant Jordi per producte de proximitat tractat amb tot el carinyo i esforç del món, és amb diferència, el punt d'inflexió de cara la resta de refugis que hem anat trobant al llarg de la ruta. Cal comentar també l'esforç que suposa per ells portar-ho a l'esquena fins al refugi. D'altra banda, el personal que cuida i se'n ocupa és molt amable i atent.

Repetirem! Gràcies equip per fer d'una breu estada un gran record!

Salut.

paquita
02 Agosto de 2022 9:58

Un punto de avituallamiento muy reconfortante, allí puedes acceder a tener una bebida fresquita y comerte el bocata o picnic en las mesas de fuera, con buen tiempo, claro. Son amables y respetuosos.

Laia
20 Julio de 2022 2:27

Ens va encantar l'experiència, vam fer la ruta dels cavalls del vent i ens van atendre molt bé! El menjar ES-PEC-TA-CU-LAR! Tornarem segur!

Carles
16 Julio de 2022 3:55

No gaire amables, de fet gens. Un refugi de muntanya no es un hotel, ni un hostal no un càmping de platja, amb tot allò que representa de bo i de menys bo.

Es una comunitat que s’estima la muntanya i s’ajuden; respectes els horaris, ajudes a parar taula, proves de deixar-ho tot ben net, no esperes que tinguin tovalloles etc…

Ara bé, també espres que t’ajudin amb la informació del temps i et deixin omplir la cantimplora d’aigua. T’hi pot anar la vida.

A nosaltres ens van negar ambdues coses… i amb molt males maneres. Molt desagradables i semblaven bastant amargats la veritst… No s’estimen gaire ni la muntanya i els excursionistes, un pur negoci sota el meu parer.

Dit això, el tall de St. Jordi fins a Vents de Cadí (no forma part de cavalls de vent) es molt macu.

Georgina
30 Junio de 2022 5:54

NO ÉS PER NENS LA CAMINADA, però ens va dir el JORDI que la caminada era FÀCIL per fer amb nens i per això vem anar amb 3 peques de 2,5 i 7 anys. NO ÉS PER NENS TAN PETITS. Des de els empedrats fins al refugi, anar i tornar va ser força dur i complicat per ells i en determinats moments com el de creuar el riu fins i tot una mica perillòs. Una dada curiosa és que nomès ens vem trobar amb 2 nens més en tota la ruta i els pares van dir el mateix

Esteban
26 Abril de 2022 4:57

ESPECTACULAR, una experiencia única, la comida increíble, riquisima, la ubicación genial, fueron todos muy amables, nos ayudaron y recomendaron rutas para hacer, hay baños, duchas con agua caliente y frazadas para dormir.

Anna
04 Febrero de 2022 2:54

Quan vas has d’assegurar-te que tindràs plaça. El menjar un 10, resolució de conflictes un 9. Ens va tocar un oste impresentable i van estar a l’alçada com a mediadors, varen tenir molta paciència.

Andreu
25 Diciembre de 2021 15:07

S'hi menja molt bé! No hi ha aigua al mateix refugi, has d'anar a buscar-la a la font del Faig o bé comprar-ne en ampolles de plàstic. ‍️

Enric
21 Diciembre de 2021 15:13

Hi hem pujat varies vegades x gaudir de la excursió i del menjar. Menús i carta de primera. Excelents hamburgueses, amanides, butifarres, cervesa freda. I la Mireia sempre té paciència x tothom.

Christopher
22 Noviembre de 2021 6:20

10/10, los guardas unos cracks, buenas instalaciones, y dos bandejas de estofado que cayeron para cenar, todo muy bueno

Ruth
22 Noviembre de 2021 6:14

A great stay, in a fantastic area for walking. Warm welcome, fantastic food, good beer. Provided vegetarian option as well. Hosts super helpful and friendly.

Neus
14 Noviembre de 2021 2:55

Genial. És la segona vegada que hi anem i molt contentes.
Les habitacions netes. Els lavabos també. La dutxa amb aigua calenta, ja que ens entrava pel forfait que vam contractar.
La cuina excel.lent i molt ben explicada.
El personal magnífic!
En Jordi excel.lent com sempre!

-

#vacances2021 #refugis #cavallsdelvent #familiaimuntanya #desconexiototal

ricardo
14 Octubre de 2021 20:02

Gran personal, Toni es un crack, buena comida y un tirador de cerveza q vale un mundo. Estuve fantástico el colofon a una gran ruta.

oriol
13 Octubre de 2021 11:10

Sortim a trenc d’alba amb el cos reposat, l’estómac ple i un somriure a la cara.deixem el Sant Jordi.
Aina, Pol, Mireia, Toni.i Timbuk, gràcies per acollir-nos a casa vostra, sou uns cracks.el territori, sobretot, són les persones i el seus projectes.
Seguiu endavant!

Guillem
11 Octubre de 2021 22:53

Refugi de la ruta de cavalls del vent amb múltiples rutes que hi fan parada. El menjar és excel·lent i amb productes de la zona. Tenen opcions sense gluten.

Cristina
09 Octubre de 2021 12:41

Costa molt d'arribar-hi però hi ha bona recompensa! Bones vistes, molt bona atenció, espectacular menjar, i una acollida immillorable.

Albert
01 Octubre de 2021 1:40

Disculpa que discrepi, però no va ser així. Com he explicat, el meu company paga davant meu amb targeta i a mi no em van voler deixar pagar així sense cap motiu. No té res a veure que funcioni o no perquè estem a la muntanya. Gràcies

Jose
29 Septiembre de 2021 2:59

Estuvimos muy a gusto, 2 noches durante el recorrido "alta ruta dl cadí".
La gente de 10, la comida de 11.como repetíamos noche a la vuelta de 2 días, se interesaron por intentar ponernos una cena distinta para no repetir, detallazo!
Eso sí, como pone aquí y en otro sitios, no hay WIFI, es para ellos, para su trabajo (no me parece mal, pero no hay). Hay un poco de cobertura en ciertas zonas de fuera dl refu

Agregar una opinion