ESPANAINF.COM

Reivet - Centro Veterinario de referencia en Rehabilitación y Acupuntura Veterinaria, Girona

Direccion Carrer de Sant Joan Bta. la Salle, 37, Girona
Telefono +34 669 04 10 95
Horas
jueves09:30-16:30
viernes09:30-19:00
sabado09:30-13:30
Sitio web www.reivet.com
Categories Veterinario
Clasificacion 5 18 opiniones
Empresas similares cercanas
vet&vet centre veterinari — Plaça de Celestina Vigneaux i Cibils, 1, 3, Girona
Hospital Veterinari Canis — Carrer Can Pau Birol, 38, Girona
VETERHOUSE Clínica Veterinària — C. del Carme, 57, Girona
CLÍNICA VETERINÀRIA MULTIFAUNA GIRONA — C, Travessia de la Creu, 31, Girona

Reivet - Centro Veterinario de referencia en Rehabilitación y Acupuntura Veterinaria opiniones

18
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Anna
25 Octubre de 2023 19:36

La nostre experiencia amb la Laia no han estat 5 estrelles si no que 10 estrelles, un 10, súper recomanable. Vaig sortir de la visita super feliç i amb molta informació que em serà super útil. Les més contentes, la Gala i la Sasha que estaven super felices d'haver-hi anat. A part que els hi va agradar moltíssim la Laia. Sap tractar-los super bé. Tracte excel·lent i professional. Molt agraïts d'haver-la trobat i que ens estigui ajudant tant. Mil gràcies.

diego
19 Octubre de 2023 9:15

Nuestra experiencia con Laia fue fantástica desde el principio, su calidad humana sumada a sus conocimientos no solo médicos sino también psicológicos ayudan a desarrollar un vínculo entre mascota y veterinaria que no solo aporta una nueva óptica a las relaciones terapéuticas clásicas sino que también brinda soluciones alternativas mejores que los tratamientos convencionales, agradecido!

Play
14 Octubre de 2023 7:57

Un tracte excel.lent. La Laia ha salvat a 2 dels meus gatets, quan els veterinaris convencionals en feien diagnòstics irreversibles amb medicació de per vida. La meva gateta Nala ja no té més atacs d’astma constantment gràcies a l’acupuntura i el meu gatet Simba ha recuperat l’equilibri digestiu, gràcies a la dieta barf. Ambdós segueixen els consells de Reivet sempre que necessiten ajuda.

Carmen
18 Septiembre de 2023 19:24

Por fin hemos encontrado una profesionalicen capacidad y ganas de resolver el problema de nuestra perrita. Estamos encantadas.

Sandra
19 Marzo de 2023 0:16

Una crack Laia! Se nota que le apasiona su trabajo y tiene un trato excelente con sus clientes perrunos. Muy recomendable para seguir un camino diferente a la medicina tradicional veterinaria.

Monica
03 Febrero de 2023 6:14

A Baldufa nuestra podenca, la está tratando Laia. Es muy profesional, con tanta sabiduría y experiencia, tiene un abanico extensisimo para trabajar a los peludos.a Baldufa le está yendo perfecto, mil gracias Laia!

Marc
29 Diciembre de 2022 21:55

A Reivet es tracten amb acupuntura i fitoterapia xinesa els seniors de la familia i es mantenen sans i feliços sense necessitat de medicació crònica, pero el miracle ha estat una dieta cuinada amb la que la Lusi ha perdut 1,5 kilos en 2 mesos.

màquina
05 Octubre de 2022 2:43

Amabilitat i bon tracte a als animals i als seus acompanyants. Molt professional.

Res més per afegir, després de molts mesos segueixo pensant el mateix. (28/07/2022)

lina
29 Agosto de 2020 5:35

El tracte és molt humà i professional, realment els petits estan a gust i tu sents que la seva salut està en bones mans. A més és un centre de rehabilitació amb piscina pels petits, genial!

Veronica
26 Agosto de 2020 22:42

Reivet és sens dubte el millor lloc on pots portar a la teva mascota. Rebràs la millor atenció possible i més. Però sobretot trobaràs un personal meravellós i amb un gran cor. Només tinc bones paraules per a ells. Gràcies per tot el que feu

Xavier
26 Agosto de 2020 3:02

Excel·lent professional i a més bona persona. Fem acupuntura i fitoteràpia i està funcionant. M'agrada el seu optimisme i l'estima que desprèn quan treballa.
A més, dóna bon consells.

Anna
19 Agosto de 2020 7:32

Un tracte magnífic, ens ha tractat a 3 dels nostres peques de 4 potes, i realment els resultats han estat extraordinaris.
Recomanable al 100%.

Marta
29 Julio de 2020 3:53

Conèc la Laia des de fa sis anys ja i no m'hs decebut mai el seu criteri veterinari ni les teràpies xineses que aplica amb immillorables resultats. La meva gossa té displàssia de cadera i té gran qualitat de vida. Corre i juga. La recomano 100%.

MARINA
28 Julio de 2020 14:10

Tengo un bulldog francés de 13 años y con algunos problemas graves que en Reivet hemos convertido en "problemillas". Hace 4 años decidí confiar en Reivet y he conseguido mejorar la calidad de vida de mi perro de una manera que no hubiera ni imaginado que fuera posible. Neo tiene dificultades para caminar debido a dos hernias, problemas de hígado.y la edad. Gracias a Reivet con su acupuntura, medicina china y alimentación le han regalado a Neo años de vida sin dolor y con autonomía. Sin duda recomiendo Reivet. Yo estoy muy agradecida por toda la profesionalidad con que lo tratan y sobretodo por todo el amor que le dan. Un bulldog de 13 años que sigue y sigue feliz con la ayuda de Reivet!

montse
21 Julio de 2020 13:48

El nostre gos de mida gran, operat de lligaments creuats trencats de les dues potes de darrera s ha recuperat del tot. Va ser operat però estava molt debilitat i tota la bona recuperació l hem d agrair a REIVET. Torna a correr com abans. També hem rebut un bon assessorament en relació a la seva dieta.

Unitat
11 Julio de 2020 19:30

Muy buena profesional y un diez con la relación con los pacientes. Mi perro va a las sesiones de acupuntura encantado y le sientan genial. Lo aconsejo sin duda

Elisa
28 Mayo de 2020 9:09

Molt professional i carinyosa amb els animals. L'aconsello sobretot per qui tingui animals sènior i/o amb problemes de mobilitat, amb els que la fisioteràpia i acupuntura poden ajudar moltíssim, i sobretot en casos de dolor crònic.

Aleix
15 Noviembre de 2019 10:50

Una visió molt més enllà i profunda que la simple rutina de veterinari de problema-medicament sobre la salut del meu gos.
El tracte de la Laia cap als peluts i la seva professionalitat no deixa indiferent, es la combinació perfecte entre salut física i emocional, te paciència, tacte i saber fer amb ells i molt bon ull alhora de tractar-los.
Ella te la titulació de veterinaria i sempre manté una cooperació activa i un recolzament amb la resta de professionals del seu sector.
Les seves teràpies i explicacions van més enllà del simple causa/efecte, t'explica el perquè passa i d'on bé el que li passa al teu gos i quin és el millor tractament per ell, sempre procurant que sigui el menys nociu posible i el més natural pero sense deixar de banda totes les possibilitats que hi hagin al seu abast.

Agregar una opinion