ESPANAINF.COM

Residència per a la Gent Gran - Sanitas Gerunda, Girona

Direccion Avinguda de Lluís Pericot, 45, Girona
Telefono +34 972 48 30 40
Horas 09:00-20:00
Sitio web sanitas.es
Categories Residencia de ancianos, Centro asistencial de día, Residencia de ancianos, Servicio de asistencia sanitaria domiciliaria, Residencia de cuidados paliativos
Clasificacion 4.4 44 opiniones
Ramas mas cercanas
Residencia de Mayores Provença - Sanitas Mayores — C/ de Provença, 520, Barcelona
Centro Residencial Sagrada Familia - Sanitas Mayores — C. de los Castillejos, 256, 258, Barcelona
Centro Residencial Les Corts - Sanitas Mayores — C. d'Evarist Arnús, 32, Barcelona
Sanitas. Centre Residencial Tarragona — Av. Catalunya, 54, Tarragona
Empresas similares cercanas
Centre Geriàtric Maria Gay — C. del Portal Nou, 12, Girona

Residència per a la Gent Gran - Sanitas Gerunda opiniones

44
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Ari
02 Febrero de 2023 17:43

Encantats amb el centre i amb el tracte els nostres avis

Moltes gràcies per tot!

Francesca
07 Enero de 2023 4:17

Ahir va fer 11 mesos que el meu pare va morir, gràcies a la fantàstica gestió de l'enginyer industrial que hi fa de director. Té alguna formació en gerontologia? O només serveix per fer créixer el negoci d'aquesta residència? La mort del meu pare també és gràcies al metge que tenien, que va marxar com una serp poques setmanes després de la inspecció de la Generalitat. Aquests dos són els que varen dur el meu pare a una situació de difícil retorn. El meu pare no va tenir mai covid. Tot i que hi ha alguns bons professionals, d'altres són per portar al jutjat de guàrdia. Després de l'experiència només diria a les famílies que tenen gent gran, sobretot si són grans dependents, que si les estimen no les portin a aquesta residència. Qui ho vulgui li ho puc explicar.

MARIA-ASCENSION
29 Diciembre de 2022 21:30

Quan has de prendre la decisió de portar a la Mare a un centre residencial es produeix un daltabaix emocional important. Després de considerar diferents opcions, vaig decidir-me per Sanitas on, fa 9 anys, el Pare havia estat per un curt període de temps. La decisió fou encertada. Son professionals de primer ordre, però a la vegada son molt familiars i empàtics. Estic altament satisfeta! La Mare està molt ben cuidada i la meva vida és més tranquila i serena. Recomanaria sense cap dubte el Centre.
Moltes gràcies i endavant!
Assen Porras

Ani
03 Octubre de 2022 12:30

Estic molt contenta d'haver escollir aquest lloc per treballar. Bon ambient i excelents companys

Genis
30 Junio de 2022 23:15

La meva mare ha estat residint a Sanitas de Girona durant 6 anys. Sincerament i honesta he de dir que ha rebut un tracte immillorable durant tot aquest temps. Sanitas ha esdevingut un membre mes de la seva familia.
Nomes tinc paraules d'agraïment per les atencions rebudes i sense cap mena de dubte tornaria a portar-la a la mateixa residencia si es dones el cas. Evidentment, sempre hi ha algun detall que es podria millorar, pero no es res mes que aixó, un detall.
Vull expressar el mes profund agraïment a tota la gent de la residencia que heu acompanyat a la meva mare fins el darrer moment.
Moltissimes gracies!

Olga
29 Junio de 2022 21:48

Horrorós si es té dos dits de seny i es vol avaluar sincerament, no hi ha més. Tot a cop de talonari o peles mal invertides, si vols ajudar de debò al teu familiar. Alt estànding això sí per les persones que es vulguin sentir reconegudes pel seu estatus, per les que no que volen el millor pel seu familiar és absolutament enganyós, hi ha molta mentida. Si voleu el millor pel vostre familiar, per la persona que estimeu i vosaltres estar ben informats, Sanitas no és el millor lloc ni de bon tros. No us enganyeu amb el que vol semblar a la planta 0. O tot depèn d'on vinc i qui soc. Vosaltres decidiu què és el millor. Però si ens situem al moment pràctic i necessari, l´unic que cal tenir en compte ara mateix del que necessita la vostra persona estimada i senzillament necessitada d'ajuda i suports, Sanitas no acompleix.
.

Clara
13 Mayo de 2022 8:46

Vàrem portar al meu pare en aquesta residència perquè ens va semblar la millor de Girona. Però als 3 mesos l'hem tret perquè ens ha decebut totalment. Saben vendre's molt bé, et diuen que el pare farà un munt de coses i tindrà un munt d'atencions i.poc a poc vas veient que res de res, o poc de poc (tot i que hi ha alguns bons professionals que fan tot el que poden). Si preguntes, poques vegades responen, si el pare demana, és que és un pesat. Volen avis que no demanin i famílies que no preguntin. Molt trist.
La nostra conclusió ha estat totalment decebedora, molta façana i poca fiabilitat amb el que ens varen dir mentre ens informàvem i hi feia estades curtes. Això sí, el preu altíssim!
Penseu-vos-ho bé abans de portar un familiar aquí.

Regina
02 Abril de 2022 15:25

Bona tarda, sóc la germana de la Clara i m'agradaria aclarir que al pare l'hem tret de la residència després de 3 mesos, perquè me l'he emportat jo a casa meva i de la meva familia. Si algún dia ja no poguéesim cuidar-lo, tornaria a portarlo a la mateixa residència: El pare em diu que s'ha sentit molt ben cuidat i jo ho corroboro. El director, en Roger, sempre ens ha escoltat i ha reaccionat molt bé a les necessitats de la nostra familia. En un determinat moment el pare deia que s'avorria, i junts ho vam canviar, li vam proposar un acompanyant per a fer sortides per Girona, acompanyant qui a la vegada li dedicava temps a parlar i escoltar al pare. Agraeixo de tot cor a en Roger, la Daniela, la Micaela, i a tot l'equip de la residència el ben estar del pare durant la seva estada, i el seu ajud i assessorament per a poder-me emportar el pare de 88 anys a casa meva, i poder fer un viatge llarg en cotxe a Andalusia. GRACIES!

Sergi
05 Marzo de 2022 10:36

Fa set mesos que hi tenim la mare i voldriem expresar públicament el nostre agraïment a TOT l'equip de Sanitas Gerunda. Des de Direcció, passant per totes les àreas de la Residencia gaudim d'un excel·lent comunicació i la nostra mare te tot el carinyo, cura, atenció a les seves necessitats i respecte que nosaltres buscàvem.
Voldria resaltar la gran qualitat humana de tot el personal de Sanitas i en especial la gran professionalitat de l'equip de Fisioteràpia amb la Noelia, Sandra, Nerea i Charlene. Gràcies a ellas la mare torna a caminar!
Enhorabona i endevant!

Sergi Mestre

antonia
27 Febrero de 2022 0:42

Bona tarda! Us desitgem un bon any nou a tot el gran equip de persones que atén al pare, i amb l'esperança que aquest nou any millori la situació sanitària.
També volem agrair-vos infinitament, tota la cura, atenció i professionalitat que dediqueu dia a dia per aconseguir el benestar del pare.
Gràcies per tot el suport rebut!
Antònia Navarro

Marcel
20 Febrero de 2022 20:57

Ja fa més de mig any que la mare es al centre i, després d'un període d'adaptació, feia molt i molt de temps que no la veia tant relaxada i amb ganes d'estar bé. Tracte boníssim de tot l'equip d'atenció. Estem molt i molt contents amb les activitats de fisioteràpia, i en general de com cuideu a la mare. Moltes gràcies per l'atenció rebuda.

Olga
15 Diciembre de 2021 22:46

Horrorós si es té dos dits de seny i es vol avaluar sincerament, no hi ha més. Tot a cop de talonari o peles mal invertides, si vols ajudar de debò al teu familiar. Alt estànding això sí per les persones que es vulguin sentir reconegudes pel seu estatus, per les que no que volen el millor pel seu familiar és absolutament enganyós, hi ha molta mentida. Si voleu el millor pel vostre familiar, per la persona que estimeu i vosaltres estar ben informats, Sanitas no és el millor lloc ni de bon tros. No us enganyeu amb el que vol semblar a la planta 0. O tot depèn d'on vinc i qui soc. Vosaltres decidiu què és el millor. Però si ens situem al moment pràctic i necessari, l´unic que cal tenir en compte ara mateix del que necessita la vostra persona estimada i senzillament necessitada d'ajuda i suports, Sanitas no acompleix.
.

Txëlo
14 Septiembre de 2021 23:46

Instalaciones aparentemente bonitas (pero muy poco practicas para trabajar). Los trabajadores son un sol. El problema es el trato hacia el personal. Les ponen una cantidad de trabajo inasumible y no pueden dedicar el tiempo que necesita cada persona. No tienen ni tiempo de ir al baño. Cada dia empiezan antes y terminan más tarde. Ni siquiera les pagan las horas extras. Si no estas deacuerdo con ellos te hechan, y por lo que sé se las arreglan para labarse las manos. Menos mal que hay gente con vocación. Por mi parte no voy a contribuir y no voy a ingresar a nade ahí. Porque me daría verguenza con lo que hacen pagar a la gente como tratan a sus trabajadores.

Marti
21 Mayo de 2021 5:39

Bona tarda,
Demà farà un mes que el pare ens va deixar, i no tinc prou paraules d'agraïment pel gran equip, tant humà com professional que teniu.
Encara recordo el primer dia que ens vam veure, perquè en Pere anés al centre de dia, tenint en compte que en aquell moment per la situació d'on veníem, ni tan sols caminava, entre tots vam aconseguir que caminés, participés a les activitats del centre.se li va donar qualitat de vida, tot això, tots aquests moments de tan d'afecte no haurien estat possible sense el vostre recolzament.
A la part final, ell ens va demanar està a la residència, tot plegat molt complicat pel tema de la Covid, i tot i així, un cop més ens ho vau posar fàcil, tot i la complicada situació que es presentava.
Us direm una i mil vegades gràcies a tot l'equip, en especial a la Paula del centre de dia, i de la residència.en Roger, la Pilar, la Encarnació, la Daniela, l'Eva, l'Eduardo, la Mari, la Cristina, la Maria, la Joana.en definitiva a tot l'equip moltes gràcies!

Francisco
26 Abril de 2021 7:07

Gracias al equipo de la tercera planta, estamos super agradecidos con todo.recuperando sensaciones

user
08 Enero de 2021 5:32

Me ayudaron mucho cuando salí del hospital. Enseguida empecé la recuperacion. La abitación muy limpia y con buenas vistas. Los trabajadores muy atentos.

Pere
20 Diciembre de 2020 6:54

Sense aquest servei la tieta no hagués pogut estar tan de temps a casa seva. Venia una noia al matí per aixecar-la i a la nit per ajudar-la a posar al llit. La fisio va venir fins que la tieta es va recuperar i després va poder seguir al centre de dia. Van ser molt amables desde el primer dia.

Magdalena
13 Diciembre de 2020 22:54

El fet de poder tenir l'opció de cuidadora a domicili i alguns dies poder anar al centre de dia, ens ha anat molt bé

David
25 Noviembre de 2020 19:52

El servei d'acompanyament és un encert, sobretot en temps de Covid, en què els familiars gairebé no podem veure els residents. L'Àlvaro ens facilita les vídeotrucades i això ajuda a mantenir el contacte. Llàstima que sigui un servei extra del qual no poden gaudir tots els avis.

gabriela
16 Noviembre de 2020 8:23

Estem molts agraïts amb la Laura, acompanya a la mare una estona a les tardes, és molt carinyosa i eficient ens fa una video trucada que ens permet veure i sentir a la mare més a prop, gràcies Laura per portar alegria, respecte i carinyo a la mare, sobretot aquests temps tan difícils i crec que això és la millor medecina que li podem oferir en aquests moments que tots i sobretot la gent gran necessitem un acompanyamen.

Agregar una opinion