ESPANAINF.COM

Restaurant Cal Bisbe, Barcelona

Direccion Plaça de Valldaura, 1, Manresa, Barcelona
Telefono +34 938 72 13 50
Sitio web www.calbisbe.cat
Categories Hamburguesería
Clasificacion 3 25 opiniones
Empresas similares cercanas
American Food Factory — Carrer de Circumval·lació, 15, Manresa, Barcelona
PEPITU · Menja vedella de collons — Ctra. del Pont de Vilomara, 1-3, Manresa, Barcelona
Burger King — Centro Comercial Carrefour, Carrer de Damià Rius, 10, Manresa

Restaurant Cal Bisbe opiniones

25
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Guillem
17 Marzo de 2023 3:46

Faltavan ingredientes en la hamburguessa, en todas las que pedimos. El trato podria ser mejor.

Carlos
18 Febrero de 2023 13:01

El local muy bonito, pero servicio lento y hamburgesas frías. No volveremos, la oferta en Manresa es muy variada para una calidad tan pobre.

Alba
01 Febrero de 2023 17:28

Local en el centro de Manresa. Buenas hamburguesas y un precio muy razonable. Hay opciones vegetarianas.
Situado justo al lado de una discoteca, así que cena aquí y luego a bailar.

Isaac
05 Enero de 2023 4:14

Perfecte per picar algo i fer un vinet.

Un tros de l'antic Sielu que l'aparició de llocs de festa a les afores va acabar tancant (ara obert de nou, crec.) i canviant l'oci nocturn manresà (una autèntica llàstima.).

Aarón
21 Diciembre de 2022 9:29

El lloc és maquíssim i s’hi menja super bé. L’atenció dels cambrers molt bona també. Recomanat.

Antonio
26 Septiembre de 2022 15:47

Para no ir mas, celebramos el cumpleaños de mi hija fuimos 27 personas y fue desproposito sobre otro se dejarpn platos por sevir, retiraron la comida antes de acabar de comer, y tuvimos que discutir por el horario con un guardia de seguridad, que sinceramente, le faltava preparation, nos tiraron el pastel al suelo, marchemos, por no montar un espectaciulo, lamentable

Èrica
03 Julio de 2022 19:13

Quina llàstima. El servei deixa molt que desitjar. El menjar és molt bo tot i que poques opcions més enllà de les hamburgueses i el lloc bonic però els dos o tres cops que he anat, ens han fet menjar a correcuita, no retiraven gots i ampolles buides si no ho dèiem tot i veure que no sabien on deixar els plats de menjar a taula, cubietera de vi demnada varis cops, vam demanar quin vi tenien, demanem i porten un altre a temperatura ambient a ple estiu, alguna noi mb respostes rozando el limite.una llàstima pq té potencial. Espero en tun temps poder canviar d'opinió. De moment no torno

Juan
25 Junio de 2022 14:47

Ens ha agradat molt. Ja ho coneixíem i hem volgut repetir. Llàstima que erem cinc i ens han posat en una taula de quatre, però no ens hem sentit incòmodes.

Rafael
11 Febrero de 2022 4:08

Una decepcion. Relació calidad precio mala.
Poca atención en los detalles.
Pedimos Unas bravas para compartir y una hamburguesa por persona, lo trajeron todo al mismo tiempo. La cervesa estava cliente y las hamburguesas totalment crudas.
El sitio es chulo, però creo q no esta bien gestionado/atendido.

Sami
12 Diciembre de 2021 20:26

Servicio pésimo, pedimos unas hamburguesas que cuando llegaron estaban crudas, la carne sin sabor ni textura, la lonchas de queso eran muy finas I pa rematar el pan estaba frío, también pedimos una ensalada cesar ''el mezclum'' estaba oxidado de tanto que llevaba abierto. Pedimos agus grande y tampoco tenían. La verdad es que es una pena porque el sitio es muy bonito. Realmente nos fuimos decepcionados, no volveremos.

Laura
02 Diciembre de 2021 1:06

Era una nit freda d’octubre, amb les amigues ens disposavem a quedar i una bona vetllada passar, Cal Bisbe sera un lloc com cal? Doncs … va ser un bon pal! Verge santa quin servei…! Si voleu vi, vosaltres l’haureu d’obrir, doncs aixi ho varem fer amb les nostres dos ampolles, PD: encara esperem la cubitera que varem demanar. Però… l’important, amics, era el menjar! Resulta que els aros de “cebolla” mai van arribar, després de demanar-los, van dir que no en tenien, quan ja anavem a marxar ️, l’hamburguesa era crua i el pa fred com un iceberg… les 4 patates d’acompanyament, eren un lament, trobar-les dins la paperina va ser com un scape-room, vam damanar mostassa per poder-ho guarnir, pero no! Mostassa no en tenen, això seria massa.donc vaja, que el menjar ha estat justet igual que el servei, ben limitadet.
PD: si el menjar vols pagar a la barra has d’anar, a la taula no tenen previst pas cobrar!

Nani
26 Noviembre de 2021 4:04

Hamburgueses molt bones. He probat la d, ànec i foie. Se m ha fet molt curta. La de pesto també boníssima i al punt. El local es força acollidor i decorat amb gust. Preu adecuat. Repetiré.

Sergi
07 Noviembre de 2021 15:11

Lugar pintoresco en Manresa, buen sitio para tapear y buenas hamburguesas. Muy céntrico, pero poco estacionamiento por la zona.

Xavi
21 Octubre de 2021 12:06

L’atenció i el servei deixa molt a desitjar, hamburgueses no eren dolentes pero fetes amb molt poca cura, encara ens han fer sentir malament per demanar que les fessin mes despres d’haver dit que les voliem ben fetes. Un provolone que mai ha arribat i servei mooolt lent

helena
21 Octubre de 2021 5:33

No tenen la meitat de la carta. De tots els plats vegetarians nomes tenien 1 opció.
El servei sense experiencia. Vam haver d’obrir-nos el vi nosaltres mateixes.
El menjar fred i cru. No tenen ni mostassa. L’únic bó el vi oest del collbaix.
Hem demanat una cubitera i els hi ha semblat raro.
Es paga a la barra, no poden portar el compte a la taula. El preu no es de mcdonalds, però el servei es pitjor.

Marta
13 Octubre de 2019 3:47

Aquesta ressenya no va dedicada al restaurant en si, si no que per el Tap antik de la festa Major, no em van omplir el vas fins al dalt, allò semblava un xupito de cervesa. Així cuideu als clients? No torno.

clara
02 Octubre de 2019 18:24

He ido a bastantes bares a cenar y cuando he ido por primera vez todo estaba delicioso y el local muy bonito, me gusta que conserven lo antiguo y lo decoren️

Manel
29 Septiembre de 2019 2:11

Local muy bonito y agradable. La comida bien relación calidad precio. Si hay que poner un pero, es que la carta es un poquito corta! Volveré sin ninguna duda!

Marc
26 Agosto de 2019 1:57

Bon establiment de la plaça Valldaure del casc antic de Manresa molt respectuós amb l'arquitectura de l'edifici on es troba. Presenta una decoració rústica i tradicional, amb parets de pedra i mobiliari elegant, que crea una atmosfera tranquila i molt agradable. El tracte rebut és correcte i la carta, carnívora gairebé en la seva totalitat, presenta una qualitat molt bona i plats innovadors amb presentacions molt ben construïdes, acompanyats d'un preu alt però en bona síntonia amb l'experiència. Es recomana!

Joan
24 Julio de 2019 21:34

Bar - restaurante donde puedes tomar algo o cenar. Hamburguesas, tapas y picoteo. Probé las bravas, por encima de la media, con una salsa casera picante. Las alitas de pollo estaban muy buenas, ligeramente picantes. La hamburguesa, normal. Raciones generosas. El trato del personal es correcto, informal y mejorable.

Agregar una opinion