ESPANAINF.COM

Restaurant El Bohemi, Barcelona

Direccion Plaça de la Pietat, 8, Vic, Barcelona
Telefono +34 938 89 12 22
Horas
lunes19:30-00:00
martes19:30-00:00
miercoles19:30-00:00
jueves19:30-00:00
viernes19:30-00:00
sabado19:30-00:00
Sitio web www.elbohemi.com
Categories Restaurante, Restaurante mediterráneo, Restaurante especializado en tapas
Clasificacion 4.4 55 opiniones
Empresas similares cercanas
Restaurant La Nova Llima — Carrer Jaume I, 14, Santa Eugènia de Berga, Barcelona
El Racó d'en Pere — Carrer Pirineu, 22, Santa Eugènia de Berga, Barcelona
Restaurant L'Arumí — Carretera d'Arbúcies, 21, Barcelona
La Reciclària — Carrer del Dr. Candi Bayés, 32, Vic, Barcelona

Restaurant El Bohemi opiniones

55
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marc
22 Septiembre de 2023 11:51

Situat al centre històric de Vic. Amb taules exteriors amb terrassa ideal per anae-hi un vespre d’estiu. Molta varietat de tapes (molt bones) i molts altres plats que fan una carta molt extensa i ben treballada. El preu és just i l’ambient molt bonic.

Raül
02 Agosto de 2023 4:00

Bon restaurant per anar amb els teus pares amb l'excusa de que fa molt temps que no us veieu i aprofitar així perquè siguin ells els qui paguin la factura.

Ambient bolxevic on tots els plats són per compartir, així que no hi aneu amb el vostre cunyat que als seus 40 anys segueix demanant macarrons i bistec amb patates mentre mira Moto GP al mòbil.

Tots els plats molt correctes excepte els postres. Eren petits i insípids, com el meu entre cuix.

Gonzalo
28 Julio de 2023 6:54

Varem reservar diversos dies abans (veiem varem ser la 2 reserva). Arribem i enlloc de posar-nos al menjador gran ens posen a un petit de 3 taules on no funciona l’aire acondicionat. Sopem suant i decidim marxar per no duar més i pagar al taulell del menjador gran amb bon aire acondicionat. Quan anem a pagar li traslladem que no estem conformes a ser la segona reserva i haver estat ubicats a un menjador petit sense aire acondiciona mostrant-li com anem de suats. De males maneres s’excusa dient que la llei diu que ha d’estar a 27 graus. Li fem veure que el problema és l’aire defectuós i que sap perfectament que al gran (on parlem en aquell mateix moment) si s’està bé. Despectivament contesta… “bueno, com no tornareu més…”. Procedim a pagar perqué no pufui acollir-se a cap excusa (guardarem el tiquet temps) i poder traslladar aquí com tracta aquest “senyor”. Els nois i noies cambreres, molt amables i educats, l’encarregat. “valoreu vosaltres.

Jordi
26 Julio de 2023 12:34

Lloc de menjar informal amb cuina de qualitat. A l'estiu terrassa a la plaça de la Pietat amb ambient de carrer al centre històric de Vic

Stefan
30 Mayo de 2023 21:17

Buenas tapas y platillos y un servicio excelente. El local un poco ruidoso.
En verano tienen terraza en un entorno magnífico en el casco antiguo de Vic.

Laura
13 Mayo de 2023 20:46

Menjar molt bo. El servei i l’atenció al client és encara millor. El lloc és molt acollidor, tan a fora com a dins!

Josep
03 Mayo de 2023 3:03

Bon servei, amables, atents i el menjar molt correcte on hem fet totes les tapes de peix. Només el seitó marinat desentonava. Els postres exelents. Hi tornarem i us aconsello que hi aneu, on a més està en espai urbà de Vic immillorable al costat de la pietat i el temple romà.

MARTA
10 Febrero de 2023 0:36

Vam anar a Vic a la presentació d'un llibre. En acabar ens van recomanar aquest Restaurant. Sort que vam arribar a les 20.30 i ens van agafar sense reserva; si arribem una mica més tard hagués estat impossible; a les 10, quan vam marxar, ja estava pleníssim.
Vam menjar molt bé; unes tapes i unes coques calentes.
Un lloc ampli. Vam estar molt ben atesos.
Molt recomanable. Hi tornarem segur.

Raimon
24 Enero de 2023 2:44

Restaurant de platets molt bons per compartir i sopar amb grup o familia. El servei és molt atent.

Nuria
14 Enero de 2023 9:56

Un restaurante magnífico con tapas variadas, distintas a las habituales y de una gran calidad. Lejos de los fritos y los bastos rebozados de otros lugares. El local precioso, incluido el baño, y el trato inmejorable. Un servicio amable y rápido.
Hemos sido 4 y hemos pedido 1 ensalada, croquetas, gyozas, pan torrado con longaniza, chocos, fideos negros y patatas de la casa. Todo muy recomendable.

Gràcies per tot!

Jordi
29 Octubre de 2022 11:32

Tot boníssim, moltes ganes de agradar i agraden, volen superar-se i es superen, ho recomano al 100x100, felicitats per la feina que feu.
Per cert, 9.99 de nota

Alba
17 Octubre de 2022 5:31

Menjar molt bo. Destaquem la sangria de cava, les patates braves, els calamars i el yakisoba. El pastís de formatge m'enamora cada vegada que el demano? L'enhorabona als cuiners/es! La pega, el preu. Potser un pèl elevat. Tot i així, hi tornem de tant en tant perquè ens agrada molt.

Laura
11 Octubre de 2022 21:22

Una bona opció a la ciutat per fer un àpat de tapes. Crec que és un pèl car, però realment si vas amb més de 2 persones, i depèn de què demanes, surt més a compte. Croquetes, yakisoba, daus de formatge, calamars. Totes les tapes que vam menjar éren bones i hi ha una àmplia varietat per escollir. L'únic que, pel meu gust, em va fer ballar el sopar, van ser les postres. El pastís de mató amb xocolata, massa quantitat i excessivament dolç (va a gustos). Recomanable, sobretot per alguna ocasió especial!

Aina
11 Octubre de 2022 9:35

Qualitat-preu espectacular! El propietari i els altres cambrers i cambreres molt amables i agradables. Van ràpids en servir. Hi tornaré aviat!

David
23 Septiembre de 2022 17:03

Vam estar la meva parella i jo aquesta setmana i no vam tenir una bona experiència. Primer el servei va ser molt lent, l'atenció per part de la cambrera millorable. I a més et posen uns panets sense demanar-los que després te'ls cobrem a 1,6 cada panet. Ho sento però no tornarem.

Joan
14 Septiembre de 2022 23:18

CRÍTICA GASTRONOMICA JOAN-GENIAL
Fuimos a cenar con mi hijo, nuera y nieta y mi madre a celebrar el cumpleaños de mi esposa y pedimos estar dentro porque hacia calor, el sitio es muy agradable y bien decorado y estaba lleno, siendo un dia laborable. Pedimos platillos. Calamares a la romana, rabas, pescadito frito, tempura de verduras y langostinos, todo casero y delicioso. El servicio muy esmerado y amable. Muy tranquilo ademas pese a estar lleno.
Mis felicitaciones a todo el equipo

Olivier
04 Septiembre de 2022 11:24

Tapas excellentes. Tataki de thon super délicieux. Accueil sympa. Prix très correct. Je conseille.

Gemma
10 Agosto de 2022 5:16

Molta calor al local, el menjar be pero els postres molt pesims.secs, trossos ml grans.ens van di lo del aire i no hi havia cap corrent daire.

Marti
21 Junio de 2022 14:48

Son uns impresentables, vaig fer una reserva per celebrar l'aniversari de la meva parella i els ho vaig dir expressament, vaig encarregar les espelmes i tot! Vaig encarregar amb una setmana d'antelació, els vaig donar el meu telèfon i ai sorpresa quan va ser el dia, anem allà i tenien un paper cutre mal escrit dient que havien hagut de tancar per un problema. Podeu imaginar la cara que se'm va quedar! Em pregunto, no em podien haver trucat? En fi, a mi no m'hi veuran mai!

Miriam
15 Abril de 2022 4:34

Sitio que superó todas nuestras expectativas, carta muy original, tapas muy generosas y producto y servicio buenísimo, repetiremos seguro un 10!

Agregar una opinion