ESPANAINF.COM

Restaurant Hostal Colomí, Tarragona

Direccion Raval de Jesús, 10, Santa Coloma de Queralt, Tarragona
Telefono +34 977 88 06 53
Horas
martes12:30-16:00
miercoles12:30-16:00
jueves12:30-16:00
viernes12:30-16:00
sabado12:30-16:00
domingo12:30-16:00
Sitio web www.hostalcolomi.com/es
Categories Restaurante, Restaurante mediterráneo
Clasificacion 4.5 25 opiniones
Empresas similares cercanas
Bar Restaurant L'Estrella — Carr. de Montblanc, 23, Santa Coloma de Queralt, Tarragona
El Racó de Cal Ton — Passeig de la Muralla, s/n, Santa Coloma de Queralt, Tarragona

Restaurant Hostal Colomí opiniones

25
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Miguel
09 Noviembre de 2021 1:30

Primera visita. Magnífic restaurant, no sé com serà la seva carta, però el seu menú es excel·lent.i sobretot les seves recomanacions. Tant el servei com el local et fan sentir com a casa.

mireia
05 Octubre de 2021 13:03

L'experiència ha estat molt bona des de l'inici fins al final. Ens van ubicar davant de la brasa, podent ser espectadores en primera persona de tot el que passava. A més dels plats que tenen penjats a la carta d'internet, t'informen dels plats de temporada que tenen, en el nostre cas els rovellons que estaven excel·lents. Estan disponibles per aconsellar-te en tot moment i no et fan esperar entre plat i plat. Molt atents en tot moment i molt recomanable!

Mikel
26 Septiembre de 2021 8:05

Seria un 4,5 estrelles. No li puc donar la cinquena perquè el micuit de foie era normalet, i els bunyols, tot i ser molt bons, no sorprenen.
La resta, molt bon producte. Les gambes i el bou Nebraska, extraordinaris. La flor de carbassó, sorprenent. La carta de vins, realment de molt nivell.
Molt bon servei, casolà. Preu acord amb la qualitat.

Enric
24 Septiembre de 2021 0:45

Relació qualitat preu brutal.
Entrants aperitiu gentilesa de la casa.
Menjar de qualitat.
Servei excel·lent i en català. Molt atents.
Local net i lluminós.
Ets segona visita per la bona impressió de la primera i no ens va decebre.
Encara hi tornarem.

Jose
19 Septiembre de 2021 21:58

Lugar, comida y servicio, de matrícula de honor.
Excelente trato y profesionalidad.
Calidad - precio, perfecta.
Sin duda volveremos.

manolo
11 Septiembre de 2021 19:14

Excelente, pero el precio pica un poco. Difícilmente podrás comer por menos de 35€ por persona, pero verás que pagas por un conjunto de sensaciones, no solo por comer.
Lo primero es la amabilidad, profesionalidad y trato del personal. Nada más llegar, te ponen algunas exquisiteces marca de la casa para ir haciendo boca.
Tienen una carta muy extensa, tres tipos de primeros, fríos, calientes y otro, cada uno con unos 15 platos a elegir, todos muy elaborados.
Los segundos igual, brasa, pescados y guisos, unos 45 segundos en total.
Los postres, pues siguen el mismo criterio.

Los platos, todos los platos están muy elaborados y bien cocinados.

El trato, la atención, etc, excepcional

Referente al precio, comentar que, si tus posibilidades son de menú de 15-20 euros, aquí desgraciadamente solo podrás pedir un plato y postre.tal vez.

Sin embargo, si tienes posibilidades de gastarte 50eur por persona, entra y disfrutalo, serán tus 50 eur mejor gastados del día.

Gracias a los propietarios por la atención que nos han dado hoy.

Chari
07 Septiembre de 2021 17:26

Soy Roser Plaza. Hoy hemos estado en Cal Colomi y hemos quedado encantados. El personal súper amable. La comida espectacular! Producto de calidad a un precio razonable. Volveremos sin duda! Saludos a todo el personal por su perfecta disposición para hacernos sentir como en casa.

Francisco
06 Septiembre de 2021 16:10

Hem dinat molt bé, però ens han servit el primer plat quan encara no havíem picat l'aperitiu, el segon quan no havíem acabat el primer
Una llàstima no haver pogut gaudir el dinar amb una mica de calma.

Marta
06 Septiembre de 2021 13:41

Vergonyós! Havent reservat previament, ens hem esperat 1 hora! I la gent que venia sense reserva passava davant nostre! Ens n'hem anat cansats i hem dinat molt bé en un restaurant molt a prop.

Jordi
05 Septiembre de 2021 16:01

Excel·lent, no té estrella Michelin però si una recomanació. Atenció del servei excel·lent, menú extens i de qualitat. És per gaudir del plaer d'un bon àpat.

Ferran
27 Agosto de 2021 17:05

Una rebuda impresionant, cullera amb pinya sobrassada i mel, patates, llonganissa, broqueta de seitó amb maduixa i plat de tomàquet amanit, i dos porrons de vi. Els plats de la carta difícils d'escollir. Però el millor, l'atenció i el carinyo amb el que t'acullen les germanes Camps i el seu equip.

Josep
26 Agosto de 2021 16:30

En la página Web dice que hay menú hoy y no es cierto. Dice que tienen WiFi y no hay maneras de encontrarla. Caro. Pero la comida es acceptable.

Irene
22 Agosto de 2021 4:40

Immillorable!
Menjar i servei excel·lent. Productes d'alta qualitat i tracte com els que ja no en queden.
Molt recomanable!

Eduard
21 Agosto de 2021 10:34

Amb una nominació Michelin es dels més acurats dels que conec.
Bo i ben servits, amb les dues germanes Camps que no paren d'estar pendents que no falti de res.
Tot bo i copios, si demanes una ració la pots compartir i no quedes pas amb gana.
El lloc de referència dins la conque de Barberà.

Amparo
14 Agosto de 2021 16:37

Dinar de divendres en parella. Hem menjat 2 menús dies feiners. 18€ menú. Fantàstica experiència. Me l'havien recomanat i no ha defraudat les meves expectatives. Molt bon producte, ben elaborat i explicat amb amabilitat. Molt bona cuina i un servei atent i professional. Tornarem!

Francesc
12 Agosto de 2021 21:24

Com sempre.boníssim! A la que hi passem a prop no ens en podem estar. És de pares a fills que es transmet la tradició.

Enric
05 Agosto de 2021 0:59

Hoy hemos vuelto a este restaurante del que destacamos, aparte de la relación calidad precio, su profesionalidad y que tanto las dos propietarias como el resto del equipo se esmeran para complace al cliente, bien sea menú o su maravillosa carta. Felicidades a todo el equipo

Josep
01 Agosto de 2021 3:45

Ja he visitat unes quantes vegades aquest restaurant i mai defrauda. El menjar és sencillamente espectacular. La relació qualitat-preu és correctisima. Excel.lent cuina casolana i plats abundants. De dimarts a divendres ofereixen menú per 18 euros i a més servei de carta. Caps de setmana i festius només carta.
Considero que és, sens dubte, un dels millors restaurants de cuina casolana de Catalunya. A part del menjar l'atenció és d'una professionalitat immillorable.

Jesus
22 Julio de 2021 14:34

Si quieres ver como se llega a la excelencia en el servicio este es tu restaurante, comida y demás también están a nivel pero no tanto como el servicio, la responsable es una señora mayor que me recordaba mi profesor de pequeño que vigilaba en los exámenes.

Oriol
11 Julio de 2021 4:23

En el meu top 5 de restaurants a prop de casa. Cal anar-hi per degustar les millors carns que pots trobar en un restaurant: Wagyu, Nebraska, gallega, de Girona. Truqueu abans si voleu provar una Wagyu, per exemple, perquè no sempre en tenen. És una obligació anar-hi! Ja ens donareu la vostra opinió.

Agregar una opinion