ESPANAINF.COM

Restaurant La Nova Llima, Barcelona

Direccion Carrer Jaume I, 14, Santa Eugènia de Berga, Barcelona
Telefono +34 931 31 82 39
Horas
martes07:00-23:00
miercoles07:00-23:00
jueves07:00-23:00
viernes07:00-23:00
sabado07:00-23:00
domingo07:00-23:00
Categories Restaurante
Clasificacion 4.3 17 opiniones
Empresas similares cercanas
Pizzeria Ciao Ciao — Plaça les Eres, 8, Taradell, Barcelona
Restaurant Hotel Rosa — Passeig de Domènec Sert, 40, 42, Taradell, Barcelona
El Gurri Xic — Carrer Gurri Xic, 1, El Gurri, Barcelona
Masia La Roca — Carrer Santa Fe, 2, Taradell, Barcelona

Restaurant La Nova Llima opiniones

17
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Francesco
02 Diciembre de 2023 7:36

Voy por la zona de Manlleu relativamente a menudo de Barcelona, y he encontrado este bar restaurante muy acogedor. Personal muy amable y carnes a la brasa hechas en el momento de calidad espectacular. Precios muy asequibles. Recomendado - una bar de referencia cuando voy por esa zona, volveré seguramente

Josep
29 Noviembre de 2023 14:17

He estado desayunando hoy y a sido todo bueno y muy correcto.
El lugar muy acogedor.volvere

diana
25 Noviembre de 2023 14:21

Muy bien! Hemos comido menú fin de semana la verdad que platos bien presentados, Calidad y cantidad el de fin de semana vale 25€ pero creo que no está mal. Precio justo. De postre sacher.buenísima

Ricard
28 Noviembre de 2021 6:16

Hem aprofitat que estem per la zona per anar a dinar aquest restaurant familiar.
Bona Qualitat - Preu
Tot era molt bo fins i tot el pa
Tornarem.

Marta
07 Noviembre de 2021 14:10

Comida casera muy rica. Hicimos menú (de primero croquetas y de segundo mandonguilles con calamares y fideua que te hacen para 1 persona pu to a favor) entre semana, quizá 2€ mas caro de lo normal pero lo compensan con la comida y la atención.
No es la 1ra vez que vamos, ni será la última. Muchas gracias!

Pep
12 Septiembre de 2021 10:24

La Nova Llima es una digna germana de Can Rafael. Tapes, entrants i plats gustosos molt ben elaborats i amb productes de primer qualitat. Tenen unes bones brases i fan un garrí espectacular. Les postres també son dignes de menció. El local es ampli i lluminós. Bon restaurant a Santa Eugenia de Berga.

Merce
01 Septiembre de 2021 10:21

Bona brasa, i bona carn. Tenen cosetes per picar molt bones, ia recomano les anxoves i demaneu pa. Els bunyols molt esponjosos, però els hi faltava una mica de gust. Aprofiteu per visitar Sant Eulàlia i mengeu a la Nova lima

Carles
23 Agosto de 2021 21:36

El menú de migdia excel·lent, el tracte excel·lent. Relació calitat preu, excepcional. Molt recomanable. Si esteu per santa Eugènia de Berga, no us equivoqueu de restaurant, comparat amb amb l'altre que fa menú al migdia, aquest és el que val la pena

manuel
21 Julio de 2021 21:40

Teníem taula reservada a les 15.15h Tot i que el local estava ple de gom a gom no han tarda gaire en atendre'ns.
Tracte afable.
Hem fet un menú que pel preu que té (12'90€) ha estat molt bé. La qualitat molt bona I l'oferta de plats també (cinc primers, cinc segons i cinc postres) Canelons bons I arrºs qué recorda al germª gran: Can Rafel

Oscar
16 Julio de 2021 19:28

Lugar perfecto para comer buena carne a la brasa. Muy acogedor y personal muy amable. Recomendado 100%

javi
17 Junio de 2021 7:11

Local muy acogedor, muy buena comida y bien atendidos. Comimos el menú del día a 12.50€ aprox. Es la segunda vez y volveremos seguro.

José
17 Mayo de 2021 21:44

Caro y con raciones pequeñas. Una butifarra normalita con patatas saladas 10 euros, no permiten comer en el exterior.
Los fines de semana no hay menú, aunque tengan un cartel fuera que diga “Menú diario “. Buena limpieza y distancia entre mesas.

Marta
12 Abril de 2021 3:48

No coneixia el lloc i m'ha agradat molt l'atenció. El menjar tot molt bo: la paella, els pebrots i el pà encara calent. Per repetir

Mireia
26 Marzo de 2021 9:49

Local totalment nou i renovat. És un bar-restaurant que consta de dos espais. Un primer espai de bar, on pots esmorzar i prendre el cafè. El segon espai ja és el restaurant, un espai ampli i diàfan, amb diferents racons. Hi ha una barra a la part esquerra on acaben alguns plats però sobretot amaga un dels punts estrella, la brasa. Element que els permet oferir a la carta plats com salmó a la brasa o pollastre a l'ast cuit aquí mateix.

El menú diari migdia consta d'un primer, segon i postre. Cal destacar que gairebé sempre hi sol haver la opció de paella al menú i que pot ser individual. Et serveixen directament l'arròs amb la paella i això també és un punt a favor. De primer, vam escollir bunyols de bacallà. Ens els van servir en una copeta, molt ben presentat. Es notava que els bunyols eren fets artesanalment, ben cuits, gustosos i cruixents. Potser hagués anat bé acompanyar-los amb una salsa fresca i suau per treure el gust salat del bunyol. De segon, vam demanar paella. Ens van portar un arròs mar i muntanya, amb conill i musclos. Una combinació una mica atrevida potser però bona. L'arròs estava ben fet, amb una bona marca. Li faltava un pèl de potència en el gust, segons el nostre punt de vista. La racció d'arròs era generosa i no et quedes pas amb gana, de fet no ens el vam pas acabar. De postre, vam demanar-ne un parell de casolans. Una crema catalana cremada, molt bona i uns bunyols de vent. També eren fets artesans però els van quedar força oliosos i una mica crus. Segurament haguessin estat molt millors amb crema a dins. Nosaltres vam aprofitar la crema per sucar-los i el cert és que eren més lleugers.

El servei és amable i atent. De seguida ens vam fer passar (tenint taula encarregada) i ens van demanar. Mentre decidíem el menú, ens van portar unes olivetes per picar, cosa que s'agraeix. El pa també el couen ells i te'l serveixen sencer a taula perquè te'l puguis tallar al gust. La única petita pega és que van estar molta estona per servir-nos el postre i teníem una mica de pressa. Vam haver-nos-el de menjar massa ràpid i va ser una pena després d'un bon dinar amb l'escalforeta del sol que entrava pel gran finestral que teníem al darrere.

David
20 Marzo de 2021 0:08

Comida muy buena son los dueños de can rafael de seva. Canalones perfectos
Paella y postre
Todo por 12.90€

Cristina
23 Enero de 2021 8:01

Muy buena cocina, con excelente relacion calidad precio. Calidad superior, y trato muy amable y profesional. A destacar la calidad en carnes y pescados. Volveré!

He vuelto el día de Reyes, los canalones buenos no. Geniales! La carne supertierna y sabrosa.

Àngel
04 Diciembre de 2020 14:28

Després d'una temporada tancat per reformes, estan esperant que la situació Covid19 els permeti tornar a obrir. Amb ampliació a restaurant i un canvi total de l'espai, modern amb molta llum. La cinquena estrella està pendent de poder-hi anar a dinar i veure què tal ho fan. El tracte segur que seguirà sent immillorable.

Agregar una opinion