ESPANAINF.COM

Restaurant Lasal del Varador, Barcelona

Direccion Passeig Marítim, 190, Mataró, Barcelona
Telefono +34 931 14 05 80
Horas 10:30-17:00
Sitio web www.lasaldelvarador.com
Categories Restaurante mediterráneo, Arrocería, Restaurante especializado en tapas
Clasificacion 4.2 64 opiniones
Empresas similares cercanas
Atlàntida Vilassar — Av. de Carles III, Vilassar de Mar, Barcelona
Restaurant Santa Marta — Carrer Josep Domenech, 35, Cabrera de Mar, Barcelona
Botavara Vilassar — Carrer de Cristòfor Colom, 76, Vilassar de Mar, Barcelona
El Celler d'Argentona — de, Carrer Bernat de Riudemeia, 6, Argentona

Restaurant Lasal del Varador opiniones

64
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Elisenda
04 Enero de 2024 5:05

El menú del dia 18€ molt correcte. Aigua de l'aixeta gratuïta i s'agradeix. Però 3€ per una fanta em sembla molt excesiu. Les croquetes de sèpia sense gust a sípia. I els calamars arrebossats molt durs. El personal molt amable i bones vistes.

José
09 Diciembre de 2023 14:56

La carta con productos de proximidad, bien elaborados, y muy buena opción de platos vegetarianos.

Irene
04 Diciembre de 2023 12:48

Encara que el restaurant està en un bon lloc i el personal és molt amable, no hem menjat un bon arròs.
Compte si demaneu un arròs amb sipietes i gambes pelades.
Les sipietes te les presenten senceres (fins aquí d'acord), però amb la melsa i brutícia per dins. Crec que caldria que les sipietes arribessin netes a la taula.
Ens van oferir preparar un altre arròs, oferiment que nosaltres vam declinar i al final ens van convidar a una de les postres.
Però repeteixo, va ser molt desagradable trobar les sipietes amb tot el seu interior per treure. A banda d'això, ni les gambes ni l'arròs no tenien cap gust.

jordi
29 Noviembre de 2023 12:14

Hem molesta Aixo de Fer torns per menjar. No se si de cara al mal Temps si els Baixa la feina estant de cara al mar, aniran menys "sobrepasats" de feina.i no caldra tanta exigencia horaria. No puc opinar de res perque no hem pogut anar-hi. Per motiu d'horaris, pero m'han parlat be d'ells. Sobretot Dels seus arrossos,

Laia
18 Octubre de 2023 4:05

Hem dinat 3 persones, compartint unes croquetes variades i un festival de closca. Després hem fet una paella marinera Lasal del Varador i boníssima. No ens hem pogut ressistir a menjar 3 postres i brutals! El coulant molt i molt bo, es notava que és cassolà.

. .
17 Octubre de 2023 8:40

Los camareros muy atentos y agradables. Comimos un miércoles y aunque hacía viento, se estaba bien. Lo único que justamente estaban podando las palmeras y al haber bastante viento, algo nos cayó y era incómodo. La paella estaba buenísima y el vino gessamí entraba muy bien. Recomendado 100%. Volveremos sin duda

Oscar
10 Octubre de 2023 10:43

Local correcto a primera linea de playa. Comida buena y raccion aceptable. Para volver de vez en cuando.

guillermo
02 Febrero de 2022 18:21

Terraza para disfrutar de la comida al sol en primera línea del mar, también mesas en el interior. Tienen comida y cervezas para celíacos.

alvaro
28 Diciembre de 2021 1:00

Propuesta ecologica muy coherente. Muy rico y trato excelente. Muy buena relación calidad-precio.

Laura
15 Diciembre de 2021 14:38

Muy buena la comida. Camareros muy amables y el lugar es precioso, se sitúa en mitad del paseo marítimo delante del mar.

MATIAS
12 Diciembre de 2021 20:51

Recelós de dinar en un xiringuito de platja més, t' endus la sorpresa de poder gaudir d'una cuina de bon nivell, una marinera de llibre i un arròs com feia anys que no tastavem fora de casa. Vi de la casa de nivell, postres casolans més que dignes i un servei més que eficaç, tot plegat fa que vulguis tornar ben aviat tot just has marxat.

rafa
02 Diciembre de 2021 17:38

Fue una experiencia muy agradable cenar allí, todo exquisito, recomendamos el Ceviche. La atención del personal muy amables y el precio correcto

Denice
28 Noviembre de 2021 6:12

Buen sitio a pie de playa, vista bonita, los camarero muy agradable, he pedido una paella de mariscos por 15.50€, un detalle muy bueno es que pides botella de agua y te la dan gratis.

Joan
21 Noviembre de 2021 8:04

Dinar de primera
La cassola de closques al vapor, era extraordinaria, la qualitat del marisc és molt bona.
L'arròs de l'Asal era excel·lent, just en el seu punt.
Un dels millors arrossos que he provat.
Els postres son de qualitat, recomano el "gelat de la Granja Queralt".
El restaurant està en un lloc molt bó. El servei va ha estat de primera, atents i molt agradable.

Mònica
11 Noviembre de 2021 6:28

Dos torns per sopar, a les 20 i a les 22h, i ens van posar una mica de pressa: esperàvem una amiga que celebrava el seu aniversari i havíem quedat 15 minuts més tard - 4 vegades van venir a demanar-nos les begudes.

D'entrants vam demanar unes tapes: braves, musclos, calamarcets i croquetes de bolets. Res de l'altra món.

De segon, cadascuna un plat. Al final vaig optar per un arròs negre perquè a la carta tenia poca més opció. De peix només sèpia o calamar (no ho recordo bé) ; de carn, res de res (només per a nens). Entenc que és un restaurant mariner però podria haver-hi més varietat de peix com a segons.

Pel que fa al postre, algunes van optar pel pastís de xocolata de Ca l'Uñó i altres pel gelat de crocant de la Granja Caralt. Van trigar molt a portar-ho i algunes van comentar que el pastís no semblava de l'Uñó (la veritat és que aquell dia - 20 d'agost - estava tancat per vacances). El gelat estava excel·lent, això sí.

Preu? 183€ per 7 persones i no gaire satisfeta amb el resultat, la veritat. Ha quedat per sota de les meves expectatives culinàriament parlant.

Damien
29 Octubre de 2021 17:55

Un délice. On s'est régalé lors de notre arrêt à Mataro. Je vous recommande de prendre les 6 croquettes qui sont une tuerie.

Blanca
24 Octubre de 2021 7:15

Inesperado descubrimiento de este verano!
He estado en dos ocasiones y no puedo estar mas encantada. La atención siempre ha sido muy buena, efectiva y rápida. La comida siempre con muy buen sabor y buena presentación. Especial mención al pulpo, a los arroces y al pastel de queso
Además, la relación calidad-precio es inmejorable
Chiringuito super recomendable

Francesc
21 Octubre de 2021 10:32

Davant del mar i amb un servei molt amable es consolida com una oferta gastronòmica interessant. Destaca la cuina d'aquest restaurant, amb una direcció afinada i creativa que ofereix una carta apetitosa, variada i de gran qualitat. La presentació dels plats és també un aspecte a destacar. Passejar pel front maritim de Mataró és aconsellable.tanmateix, si sou ja allà, no us perdeu visitar el restaurant Lasal del Varador. Penso que un bon àpat a aquest establiment val el viatge! No us ho perdeu!

LIDIA
17 Octubre de 2021 0:36

Las vistas muy buenas y al mediodía todas las mesas de la terraza a la sombra. Hemos comido festival de conchas al vapor normalito. Mucho mejillón, almejas y berberechos buenos y 4 navajas pequeñajas
Los calamares fritos con mahonesa de ajo negro muy bueno, hamburguesa de pollo buena pero las patatas de la guarnición duras y la paella de sabor rica pero solo tenía dos cigalas y dos langostinos. Ninguna almejas ni mejillón, esperaba mas cosas la verdad por ese precio.

aloha
16 Octubre de 2021 9:40

Increïble, todo riquísimo y el servicio muy muy amable. Volveré seguro! Unas sardinas ahumadas que se te hace la boca agua. Brutal!

Agregar una opinion