ESPANAINF.COM

Restaurant Mas Floriac, Barcelona

Direccion N-14, Km. 39,5, Collsuspina, Barcelona
Telefono +34 679 16 28 04
Horas
jueves13:00-15:30
viernes13:00-15:30, 20:30-22:00
sabado13:00-15:30, 20:30-22:00
domingo13:00-16:00
Sitio web www.masfloriac.cat
Categories Restaurante, Restaurante de cocina catalana, Restaurante mediterráneo
Clasificacion 3.5 35 opiniones
Empresas similares cercanas
El Toll Restaurant - Motel — Naval, Carrer del Picanyol, S/N, Collsuspina
Can Xarina — Carrer Major, 30, Collsuspina, Barcelona
Cal Forner — Carrer Major, 24, Collsuspina, Barcelona
Bar Restaurant La Bufa — Collsuspina, Barcelona

Restaurant Mas Floriac opiniones

35
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Txelleta
25 Septiembre de 2023 12:08

Hem anat a dinar, el Lloc es preciós, el menjar es millorable. El que es inadmissible es el tracte rebut, tant per part de la cambrera com de la seva jefa. Les 2 dèspotes, intransigents, mal educades. No hi havia tanta gent al restaurant com per anar amb aires de grandesa… Ja que has respost edito i contesto els teus comentaris desafortunats, em vas ensenyar un menjador sense encendre la llum i amb els porticons tancats (no es veia res) això que la meva mare volia gastar-se uns quants diners allà amb vosaltres. Això de que vas acceptar els canvis al menú es molt relatiu.el tracte no va ser correcte i si no ho saps hauries de fer-ho mirar, ens veu treure les begudes de la taula quant encara no haviem acabat, i la cambrera tenia pressa per cobrar. Les mongetes eren seques com una pedra i la carnsalada no hi havia per on agafar-la. I els canelons semblaven una sopa.
Ja va començar tot malament quant vem entrar i vem anar al wc, i vas baixar de males maneres per dir-nos que el restaurant era a dalt.estic embarassada de 37 setmanes i no se si ho saps pero ganes de wc en tenim constantment. Pero la rematada final va ser quant ens veu fer fora del restaurant.que havieu de tancar. No m'extranya que tingueu poca gent i menys que en vindrà. Un curs d'educació cara al public us aniria molt bé

Nati
22 Septiembre de 2023 23:18

La comida correcta el suplemento en el menú de los huevos un poco abusivo, el servicio un poco distante i tenemos que ir súper rápidos para no quedarnos sin poder salir

Eva
18 Septiembre de 2023 16:58

Todo muy bueno, de calidad y a un precio razonable. Un lugar acogedor y con aparcamiento gratuito.

Albert
10 Septiembre de 2023 12:19

Avui hem descobert aquesta masia encantadora de casualitat amb la meva parella. A els dos que casualment som de l ofici la meva parella cambrera i jo cuiner ens han deixat bocavadats! Amb la panxa plena i el somriure de la feina ben feta! Gran tracte amb el servei, bon producte i bona cuina catalana de la que et deixa extasiat amb la boca oberta i salivan desde el primer fins l últim moment! Aconsellem probar els canelons i la vedella madurada a la pedra! Encara q tot es bunisisim i repetirem! ;)

Marta
18 Abril de 2023 8:31

No recomano aquest restaurant. Abans del dinar s'havia de concretar quants fèiem calçotada i quan ens han pres nota he comentat que no volia fer calçotada i la cambrera (la Laia) amb un to molt mal educat i com si m'estigues perdonant la vida m'ha dit que això ho hauria d'haver dit abans que ja ho tenien preparat. Jo li he dit que els restaurants comptava que tenien una mica de flexibilitat. Finalment m'ha deixat escollir de la carta i no fer calçotada però el meu marit que si que havia fet calçotada ha comentat que per preu (35 € el menú calçotada) els calçots estaven pocs fets i la quantitat escassa i han portat 1 carxofa comptada per cap. De calçotades en trobaràs a molts restaurants però només per la mala educació de la cambrera o la propietària segur que NO TORNAREM MÉS.
A la Laia li falta aprendre sobre com tractar els clients i molta educació. No és va disculpar en cap moment pel to emprat.

-Ara he vist la resposta del propietari i em reitero encara més amb el que he escrit. Tothom sap i és bàsic amb l'atenció al client que moltes vegades t'has de mossegar la llengua i emprar un altre to. No és cap atac personal i no és gratuït, ja que per aquest motiu he escrit la ressenya (vaig patir-ho) per això em refer-m'ho en que no m'ho vas dir en to suau com ho has comentat a la resposta de la ressenya, el to que vas emprar va ser molt desagradable. Em vaig sentir com si m'estiguessis renyant, en el pati de l'escola. No s'ha de renyar els clients que després ja veus que passa.escriuen la seva ressenya al Google expressant el seu mal estar sobre com s'han sentit al restaurant. A més fixa't que la majoria de ressenyes que he escrit són positives.per alguna cosa serà que la teva no ho és. Dir-te que en cap restaurant mai m'han parlat com ho vas fer tu i vaig estar a punt de demanar el llibre de reclamacions. Per últim, revisant les ressenyes negatives anteriors sempre es parla de la mala atenció al client rebuda. Aixi doncs, queda palès que no cal dir res més.

Eva
10 Abril de 2023 9:59

He de decir que estaba condicionada por los malos comentarios y por ello escribo esta reseña.
Hemos comido muy bien. Todos los platos han sido buenos. El personal muy agradables y en todo momento preocupándose de que todo estuviese bien. Todo se ha servido a su tiempo y hemos quedado muy contentos. Si volvemos a la zona, repetiremos seguro! Recomendado
Muchas gracias!

Núria
05 Abril de 2023 6:23

Una masia molt bonica. M'agradaria anar-hi un dia a tastar el menú diari, que està molt bé de preu. Jo vaig fer menú calçotada (35€) l'últim cap de setmana de la temporada. Els calçots no valien gran cosa, potser perquè eren els últims. El pa de coca està molt bo i les carxofes a la brasa, boníssimes! La carn també molt bona i de qualitat. Només vam poder escollir entre 3 opcions de postres.

Margarita
01 Abril de 2023 21:06

Alcachofas a la brasa espectaculares pero el resto fatal.
Patatas fritas de las congeladas que es inadmisible.
Es una masia preciosa en un entorno muy bucólico pero la comida lo estropea todo.
No comimos ni postre.
No lo recomiendo

Albert
11 Marzo de 2023 15:43

Molt bona experiència. Hi vam anar amb la família i vam estar en un menjador sols.
Vàrem fer menú de calçotada que té un pica a pica de primer, molt bona opció per persones com la meva parella que no li agraden els calçots. Estava tot boníssim. El servei molt agradable i proper, i tot i que el pastís de celebració no entrava al menú la Laia (la propietària) no hi va posar cap pega, que és d'agrair.
Sense dubte, repetirem!

Miquel
07 Marzo de 2023 15:31

Hi vaig sovint i mai decep. Una masia i entorn encantadors, un menjar boníssim i un servei molt atent, liderat per la Laia. Hi he anat sol, amb parella, amb amics, família i fins i tot amb un casament, i repeteixo, mai decep. Les recomanacions que poden oferir amb el seu celler sempre són molt encertades, fent que l'experiència gastronòmica tingui un afegit que no trobes a tot arreu. Postres casolans fets a la masia com el coulant o el pastís de formatge arrodoneixen aquesta experiència. El recomano amb la certesa que no us deixarà indiferent.

Laiona
05 Marzo de 2023 23:29

Ha estat un gran descobriment, i ens preocupava algunes crítiques, però la nostra experiència ha estat de 10!

Masia de l'any 1568 molt ben restaurada. Grans vistes al Montseny i envoltada de natura. Hi ha un espai terrassa on varem poder fer vermut abans de dinar i cafès quan vem acabar. Decoració molt adequada per l'espai i poc carregat.
El menjar exquisit. Vam fer llauna de cargols per 2 persones, una amanida amb formatge fresc i tempura, xurrasco a la brasa amb escalivada i melós de galta ibèrica (per llepar-se'n els dits) i coulant (o tap com tenen a la carta) de xocolata negre.
El servei molt atent en tot moment, bons temps entre plats i ens vam deixar aconsellar pel vi que va estar 100% encertat per acompanyar el dinar.

Sense dubte, repetirem!

Rosa
11 Enero de 2023 16:19

El servei deixa molt que desitjar amb una encarregada una mica mal educada i el menjar per la categoria que diuen que tenen tambe per no torna

Ramon
27 Septiembre de 2022 9:37

Experiencia no gaire bona en referencia al personal, poques ganes de treballar i una mica mal educats, com de sobrats, o com si et fessin un favor, ni et miraben a la cara ni et contestaven a les teves preguntes.
El menjar justajaba una mica, no era dolent ni molt menys pero li faltava una mica de carinyo, com a les cambreres.
Sens dubte no i tornare mai mes ni el recomanare a ningu.

C.a
21 Septiembre de 2022 6:13

Masia tradicional, amb cuina catalana i una carn a la brasa espectacular.
Servei molt amable i agradable.
Lloc preciós i bona opció per escapar de la calor asfixiant d’aquest estiu

Teresa
25 Agosto de 2022 1:03

Lloc molt maco. Masia molt ben restaurada i mantinguda. La Laia ens ha atès molt bé. El menú que hem menjat, avui divendres, perfecte en relació qualitat preu. La tarta Sacher boníssima.

Xavi
18 Agosto de 2022 22:48

Restaurante muy bonito, pero algo caro para la calidad de los platos. Servicio correcto. Pero las sillas son muy incómodas. Parking gratis.

RBN
04 Agosto de 2022 5:19

Lugar expectacular, la casa preciosa, el jardin para celebraciones es espectacular. Calidad a un precio muy economica. Buen servicio!

Psychedelic
16 Junio de 2022 13:41

La comida está bien, el servicio de malas maneras por eso pierde toda oportunidad de puntuación positiva. Una lástima porque no dan ganas de volver después del trato.
Parece que le moleste que vayan a comer a su restaurante.

pedro
06 Junio de 2022 5:07

Me han soplado 9'60€ por pan para cuatro? Cuando me ha preguntado la camarera si queríamos pan no imaginaba que traería cuatro raciones (2 rebanadas por persona) contando que había 2 niños me ha sobrado casi todo el pan.culpa mía por no preguntar.
No me sentido a gusto. Y no ha sido por lo del pan.

Marc
06 Diciembre de 2021 4:54

Excel·lent masia a la carretera que puja desde Tona fins a Collsuspina. Bon ambient i bona atenció per part de la propietària i el seu equip. Servei molt àgil i eficient.
Cuina tradicional catalana amb un punt de creativitat que li dona un plus a tenir en compte. Bones racions i bona qualitat-preu.

Per tornar! Gràcies a tots els que conserveu aquests espais meravellosos!

Agregar una opinion