ESPANAINF.COM

Restaurant Vertisol, Girona

Direccion Avinguda de Santa Coloma, 41, Les Preses, Girona
Telefono +34 972 69 21 48
Sitio web www.hostalvertisol.com
Categories Restaurante, Hotel
Clasificacion 3.8 52 opiniones
Vertisol
Empresas similares cercanas
Restaurant Fonda Barris (Joanetes, La Vall d'en Bas) — Crta. Torello, GIV-5273, s/n, Joanetes
Restaurant Verntallat — Prat de Can Gronxa s/n, Puigpardines, Girona
Quinze Ous — Carrer del Molt Honorable Josep Tarradellas i Joan, 9, Les Preses, Girona
Can Morera — Avinguda de Santa Coloma, 10, Les Preses, Girona

Restaurante Restaurant Vertisol opiniones

52
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Josep
01 Octubre de 2023 7:09

Molt bon lloc per anar a menjar, molt net, el menjar molt bo, els cambrers molt educats, el preu correcte.

MOHAMMED
30 Septiembre de 2023 17:07

El cruasán está horrible más seco de las zapatillas de mi madre. Por otro lado la camarera me comenta que tiene que cobrar antes de llevar el café como si fuera somos ladrones el café baja calidad parece el sitio tiene gente porque no hay otro lugar cercano si fuero hay no entraria nadie

José
04 Febrero de 2022 6:55

Genial, menú impresionante, más de 15 primeros y otros 15 segundos, muy bien de precio y local muy agradable, servicio rápido y amable

Alfons
26 Enero de 2022 1:12

Sorprendente, el menú está bastante bien, muchas cantidsd de platos, lo más es como conseguir dar comida a tanta gente con la rapidez que lo hacen.

Toñi
24 Enero de 2022 22:29

Fantástico! Un lugar donde comer muy pero que muy bien, a precios asequibles y con personal súper amable y atento. Recomendable al 100%

Paul
26 Diciembre de 2021 14:28

Good stop for 2nd breakfast for those onroute to hiking trails in the Garrotxa volcanic park. Easy to park' - very good selection of bocatas and foccacias. Coffee is standard.

Aina
17 Diciembre de 2021 21:09

Habitación limpia, pequeña, pero con lo necesario, balcón sin mesa ni sillas, da a la carretera, baño con bañera, gel, champú, pastilla de jabón, y body milk, todo un detalle. Personal atento, amable, en el mismo hotel hay bar restaurante, con menú dias laborables a 12€ y a 20€ los festivos. Parking propio y gratuito,
Un poco caro

Karlos
09 Diciembre de 2021 23:02

Restaurante de Menú, diario a 12 € y finde a 20€, buena relación precio, el vino de la casa bastante decente.

Oriol
11 Noviembre de 2021 20:44

Habitacions excelents, preu calitat.
Esmorzar variat, molts bons entrepans, i gent molt agradable

Albert
03 Noviembre de 2021 5:37

Bon restaurant a Les Preses, prop d'Olot, el restaurant és modern i net, està en una planta baixa, que facilita l'accés amb cadira de rodes, també té lavabos adaptats, i aparcament propi just al costat. Els caps de setmana tenen dos menús un de 20€ i un altre de 25€, el primer és molt complet, el menjar és molt bo i ben presentat. Els cargols picantons em van sorprendre i agradar molt, el púding de ratafia molt recomanable, i el mató ecològic es nota que és de km 0. El servei ràpid i professional, i la mestressa es va preocupar que no faltes de res, venia sovint a taula a veure si faltava alguna cosa.

Driu
17 Octubre de 2021 21:17

Per començar vaig trucar pel matí per fer reserva i em van dir que ja no en feien, que anaven sobre la marxa. Vaig respectar-ho i em vaig presentar a les 13: 30, era per una taula de 4. La nostra sorpresa? Ple de gent evidentment, i ens van fer esperar un munt, per no dir que quan vaig entrar el primer que em diuen és; tenieu reserva? I jo. He trucat el matí i meu dit que no en feu. FATAL.per l'altre part després em diuen; d'aquí 10 minuts surt una taula i ja i podeu anar, una altre sorpresa, uns sadalanten davant nostre sense RESERVA i li donen la taula que havíem d'anar nosaltres.i sort que la noia ens havia dit que ens cridaria. Per l'altre part trobo fatal la SEGURETAT amb el covid, si voleu dinar tranquils aquí no veniu. Seguretat i distancia 0. Les taules a tocar i moltes de parades que no haurien de ser. Entenc que el negoci és el negoci, però quan no es pot donar més taula no se'n dóna, perquè després teniu tota aquesta mala organització. I per l'altre part no assegureu que es por tenir una taula amb deu minuts i llavors li doneu a algu altre. Crec que us fa falta molta organització, per no dir que si vingués algú de riscos laborals o alguna inspecció sus por caure el pèl.

JOAQUIN
14 Octubre de 2021 5:51

Los bocadillos de jamón están ricos. Pero es una lástima que una gran terraza no sirvan el menú que sirven en el interior y con la que nos está cayendo.

Pilar
07 Octubre de 2021 23:55

És un lloc ideal per anar a dinar, BON servei BON menjar i sobretot un bon preu. El servei molt amable, sons clients de fa temps i sempre que anem a Olot anem a dinar aquest lloc és a les Preses molt a prop

JM Cano
16 Septiembre de 2021 6:24

Buen menú diario, entrante, primero y segundo! Comimos arroz y conejo, todo buenísimo.el arroz de primero para tres había como para repetir todos.todo muy bueno y muy bien de precio!

Mercè
25 Abril de 2021 2:16

Tanto el local como la terraza son agradables pero la atención del personal pésima, desde luego no dan ganas de volver

Núria
24 Abril de 2021 21:24

El menjar ens ha decebut una mica. L' ànec era un pèl sec i astellós. L' acústica de la sala, molt dolenta. Ha arribat un grup de 15 adolescents que cridaven i feien molt soroll, i hem hagut de marxar perquè ni ens sentíem al parlar.

Jordi
20 Marzo de 2021 12:51

Ampli assortit d'esmorçar, bons menus diaris correctes. Servei ràpid. Cafè fluixot. Aturada obligatòria. On ens trobem? Al Vertisol.

Javi
15 Enero de 2021 14:51

Restaurant molt acollidor amb un gran servei i el menjar amb una relació qualitat - preu molt bona, totalment recomanable!

Rulin
08 Diciembre de 2020 1:33

Comimos el menu festivo, precio, calidad, servicio mas que corecto. Un menu con una grand variedad de platos para todos los gustos!
Volveré pero una vez pasado la pandemia porque no me sentí nada a gusto con tantisimas personas en aquel comedor cerrado, aunque parcecia que intentaron mantener la distancia marcada por ley.

Berta
28 Noviembre de 2020 0:18

Molt bona cuina i una carta molt extensa. Servei ràpid.
Tot i que és a peu de carretera, i pot semblar que és el típic bar de carretera que només fan plats combinats i entrepans, és totalment el contrari. Té l'apartat del bar que si que és més per esmorzars, cafès, copes.i la part del restaurant que és on dines o sopes.
Sorpren molt i el local és força gran. Bon aparcament. Si no és a l'aparcament de davant el local, al carrer de darrere hi ha sempre llocs lliures.

Agregar una opinion