ESPANAINF.COM

Rodi Motor Services, Lleida

Direccion Avinguda de Tortosa, 23, Lleida
Telefono +34 973 23 00 01
Horas
lunes08:30-19:30
martes08:30-19:30
miercoles08:30-19:30
jueves08:30-19:30
viernes08:30-19:30
sabado09:00-13:00
Sitio web www.rodi.es/talleres-mecanicos/lleida/pardinas
Categories Taller de reparación de automóviles, Taller de reparación de vehículos todoterreno, Taller de amortiguadores, Taller de revisión de automóviles, Taller de frenos
Clasificacion 3.7 15 opiniones
Ramas mas cercanas
Rodi Motor Services — Gran Passeig de Ronda, 171, Lleida
Rodi Motor Services — Av. del Doctor Fleming, 51, Lleida
Rodi Motor Services — Avd de la Industria, Nº 1, Pol Industrial, Torrefarrera, Lleida
Rodi Motor Services — Crta. Vall D'aran, km 23, Almenar, Lleida
Empresas similares cercanas
Bosch Car Service Mecànica del Automòbil Rovira — Av. Alcalde Rovira Roure, 40, bajo, Lleida
Taller Ronda Motor Lleida — Gran Passeig de Ronda, 83, Lleida
Solarcheck Lleida — Carrer Indivil i Mandoni, 3, Lleida
Hyundai Control Motor Serveis Automobilistics — Av. de les Garrigues, 68, Lleida

Rodi Motor Services opiniones

15
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Pilar
15 Julio de 2023 12:33

Excelente trato y muy resolutivos sobre todo Osvaldo. Es un placer encontrar gente tan comprometida con su trabajo y además que sepa crear ver las necesidades del cliente muy recomendable.

Sergio
07 Julio de 2023 21:00

Profesionalidad, amabilidad y precios competitivos son la combinación perfecta que funciona en RODI. Como consecuencia no dejan de crecer y abrir nuevos centros, pero sin perder lo que los hace únicos, el trato personal y la continua innovación.

Meritxell
07 Marzo de 2023 5:18

El dissabte dia 7 de gener de 2023 vam tenir un greu problema ja que abans de marxar de viatge teniem la roda punxada i a Rodi ens van atendre amb amabilitat i rapidesa. Moltes gràcies!

Marta
25 Febrero de 2023 4:58

Soc client de fa molts anys i aquesta última vegada l'experiència ha estat frustrant i incòmode perquè l'atenció al client a les oficines no han sigut honestes. Ho sento Rodi. Una vegada em diuen l'import del pressupost (via telefònica) sense saber l'avaria (perquè no es tanca el capó). Els comunico que no accepto el pressupost i vinc a buscar el vehicle.
Per una banda, frustrant perquè en el moment que vaig a recollir el vehicle la persona que m'he atén (crec que és l'encarregat de taller) el mateix que anteriorment ha sigut per via telefònica informant de l'import (2 hores de treball) del pressupost i després demano en paper el pressupost on l'import és inferior (1 hora de treball).
Per una altra banda, incòmode perquè aquesta persona contínuament em diu que si entenc el perquè del canvi de l'import. L'excusa per què la diferència de l'import en el pressupost és perquè ja està cobrat l'hora de treball per veure l'avaria (estic d'acord que em cobrin el servei prestat, però el que realment han estat treballant) i l'avaria és el tancament de capó sense explicar per què no es tanca.
Finalment, va poder solucionar-ho un no professional mecànic (el meu home) en menys d'una hora (15 minuts) en va desmuntar el tancament i va poder veure que l'ancoratge estava encallat. Res més a dir.

AlbertA
08 Enero de 2023 5:57

Buen trato tanto por parte del chico de recepción como del mecánico. El coche entregado puntualmenre en el plazo acordado.

Andreu
10 Septiembre de 2022 21:57

Bona atenció, per contra els preus dels pneumàtics són molt alts amb comparació de la competència.

Xavier
31 Julio de 2022 2:26

Super profesionales con una atención personalizada excelente. Solo decir que nunca dudo en ir a Rodi por la garantia de buen trabajo i atención.

Pepa
21 Junio de 2021 16:48

Como siempre una buenisima atención, aunque me acuerdo muchísimo del encargado de taller que se jubiló era un encanto.

Carlos
05 Febrero de 2021 18:42

Mi experiencia con Rodi Motor ha sido genial. Muchas gracias a todo el equipo y, en especial, a Arnau, que se ha preocupado en todo momento del paso a paso del cambio de neumático que he tenido co una vehículo de alquiler. De veras, muchas gracias

Carlos
24 Diciembre de 2020 5:04

Hola buenas, yo cambie 2 ruedas de mi mercedes y al encargado le dije keme montara michelin y me pone otra marca de ruedas, despues de cambiarmelas y poner michelin coje el tio y me monta otra perfil ke no es el ke le toca y metengo ke llebar el coche con esas ruedas por keme dice ke lla eran muchos fallos y empocas palabras me dice ke yo tenia la culpa bueno un desastre de encargao y poco profesional un desastre, haora mi coche no pasa itv por ke este encargado no se entera de nada os recomiendo no hir a este rodi por ke sin mui malos la verdas y eran dos ruedas ke vale 520 eu ke no son cuatro duros NO HIR A ESTE RODI
PARDIÑAS.

Baltasar
01 Noviembre de 2020 23:07

El 16-9-2020 vaig portar el cotxe a Rodi per a fer la revisió i manteniment anual. Va entrar al taller amb perfecte estat i me'l van tornar amb el sistema PRE-SAFE avariat. Als 2 minuts i a uns 100 metres del taller es va encendre l'indicador d'avaria. Segons la seva versió, (he parlat amb el cap del taller, a qui he explicat l'avaria i les seves conseqüències amb tot detall) és una casualitat, atès que els treballs que van dur a terme res tenen a veure amb aquesta avaria. No s'han volgut responsabilitzar de l'avaria, ni tampoc dels danys i perjudicis ocasionats per la mateixa.
El que dic més amunt és per a deixar constància de la meva experiència amb els serveis de Rodi.
També vull deixar constància de què l'atenció del servei de recepció ha estat sempre excel·lent.

Carles
29 Octubre de 2020 8:11

Repare el primer pinchazo de este neumatico en Rodi y al segundo pinchazo aparece la talonera rota visto por mi en persona en otro taller, el cual ya no queria seguir desmontado el mismo. (rotura producida sin duda durante el montaje en el primer pinchazo), al ser muy profesionales te dicen lo que quieren oir ellos mismos" la rotura nos se ha producido en sus talleres y si hubiera estado roto lo hubieran comentado ya que su preocupación maxima es la seguridad y la calidad. "Ellos ponen entredicho mi veracidad de los hechos y tengo el mismo derecho en dudar de la suya, porque yo si tengo claro los unicos talleres que han manipulado ese neumatico. Puedo garantizar que visto lo visto acudi por necesidad y no voy a volver, han jugado con mi seguridad personal y de mi familia y por ahi no paso.

MIRO
10 Marzo de 2020 16:22

Ja és la segona vegada seguida que tinc problemes en aquest establiment, intenten cobrarte de més i volen fer feines que no estan ni preparats ni al seu avast.

Maria
22 Septiembre de 2019 13:15

Realment molt contenta. La grua me'l va dur a la rodi d'av.tortosa al haver reventat roda i el cotxe va quedar negre per dins de grassa (estic pràcticament segura que van ser els de la grua). A la rodi s'han responsabilitzat de que quedés impecable i de cap manera ho han volgut cobrar. N'estic molt agraïda i em quedo molt tranquil·la de saber que al dur-li no hi ha cap sorpresa ni maldecap! Moltes gràcies David per l'increíble tracte! =D

Gonzalo
02 Junio de 2019 13:20

Taller de reparación de vehículos multimarca. Especializado en neumáticos. Muy buen trato y precios razonables.

Agregar una opinion