ESPANAINF.COM

Sakara Bellesa - Estètica a Gràcia, Barcelona

Direccion Carrer de la Mare de Déu dels Desemparats, 8, Barcelona
Telefono +34 932 13 67 08
Horas
martes10:00-21:00
miercoles10:00-21:00
jueves10:00-21:00
viernes10:00-21:00
Sitio web www.sakarabellesa.com
Categories Centro de estética, Depilación con cera
Clasificacion 4.7 14 opiniones
Empresas similares cercanas
Marco Aldany — Rambla del Poblenou, 133, Barcelona
Metropolitan Las Arenas — Gran Via de les Corts Catalanes, 373, 385, Barcelona
Hair Time B & S — Carrer del Mestre Nicolau, 2, Barcelona

Sakara Bellesa - Estètica a Gràcia opiniones

14
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Eugenia
19 Enero de 2024 11:03

Excelente lugar! El masaje de kinesiolifting es mágico. Salgo de ahí con los ojos más grandes y con una sensación de bienestar increíble. Una joya en el centro de Gracia.

Clara
28 Diciembre de 2023 17:58

Al bell mig del barri de Gràcia, entre la bullícia i la vida dels carrers, encara es troben petits llocs plens de màgia com Sakara. Lluny de l'ostentació i de la magnificència d'altres centres de bellesa, l'establiment ha fet de la senzillesa el seu potencial i de la honestedat i la professionalitat de la Xènia, la seva fortalesa. Descobrir Sakara, en plena maduresa, ha estat un encert. Jo he trobat un tresor en les mans de la Xènia, i he redescobert - gràcies a elles la joventut de la meva pell amb tractaments tan excepcionals com el " contorn d'ulls k-eyes", del qual en soc fan. Tot plegat, un tresor per ben guardar.

Paloma
27 Septiembre de 2023 23:11

Espectacular la atención y la cera que usan es bárbara. El mejor lugar para depilarse sin dudas.

Marta
03 Julio de 2023 23:56

No es pot entendre com un centre on es facin massatges relaxants no cuidi i vetlli pel silenci i la insonorització local.

Clara
02 Julio de 2023 16:54

Increible els olis personalitzats. Tinc pell atopica, molt reactiva i qualsevol crema (xnatural qsigui) em fa reaccio. Amb els olis del sakara amb una setmana tenia la pell renovada, sense alergia i hidratadissima. Super recomanable!

hanna
14 Junio de 2023 12:38

Hace años que voy desde que vivía en el barrio y ahora que no vivo ahi sigo llendo. Centro de estética 100%recomendable y trato excelente, Gracias por aguantar mis quejidos con las cejas, etc

Esther
06 Junio de 2023 20:37

Meravellosa gama de productes de tractamemt facial i corporal personalitzat amb olis essencials 100% natural. Netejador-desmaquillador, bruma facial que dóna frescor i tonifica, tractament facial de dia i nit ESPECTACULAR! Resultats en menys de 10 dies, reducció de poros oberts i pell més tersa, fina i lluminosa. I per acabar l’oli corporal reafirmant, que aporta molta hidratació i elasticitat, 100% recomenable!

Yolanda
30 Mayo de 2023 22:08

Excelente centro, Fui este viernes por primera vez y ha sido increíble!
Recomiendo muchísimo este lugar, voy a volver seguro.

Rosa
20 Mayo de 2023 6:15

El tractament remodelant de glutis ha estat espectacular! No m'esperava un resultat que es pugués visualitzar en el meu cos amb tanta rapidesa.

Isabel
30 Abril de 2023 15:05

Hace años que voy a depilarme y a hacerme masajes y superrecomendado. Ahora voy para a hacer terapias de recuperación postparto y me está ayudando un montón con los masajes, corregir posturas, ventosas. He notado una gran mejoria! Y muy buen trato. 100% recomedado

M Mademoiselle
11 Marzo de 2023 6:39

M'han agradadat molt els serveis exclusius de kinesiolifting i cosmètica personalitzada que ofereix aquest centre d'estètica.
La kinesiologia és un tractament diferent, en la línia del ioga facial. Treballa en profunditat, descontracturant i destensant els músculs de la cara. Amb només una sessió les arrugues es veuen molt menys marcades i la pell es nota turgent i flexible.
En una altra ocasió també vaig poder provar la seva cosmètica personalitzada. Són fórmules fetes a mida per la Xènia amb olis essencials ecològics. L'olor i la sensació de benestar a la pell van ser molt agradables. En definitiva, una experiència més que recomanable si us agrada tenir cura de la pell de manera natural.

Laia
04 Marzo de 2023 15:23

Els olis essencials facials del Sakara són excel·lents! He provat moltíssimes cremes de tot tipus i preus i aquests olis m’encanten. El resultat és molt bo, em noto la pell hidratada i suau.
Els preparen de manera personalitzada segons les teves necessitats, són naturals i la fragància és molt bona i suau.
A més són molt còmodes i pràctics, he passat de fer molts passos cada matí i nit (tònic, sèrum, hidrants, contorn d’ulls.) a només 2 passos (elixir Ever Young + oli). Totalment recomanable!

Anna
23 Febrero de 2023 0:06

Després de molts anys de provar diferents cremes facials naturals i força cares, amb els olis de la Xènia de Sakara la meva pell està equilibrada, hidratada i lluminosa! Recomano 100% aquests olis fets especialment per a cada clienta.
Clienta de fa més de 10 anys del Sakara.

Itziar
22 Febrero de 2023 22:28

Excel.lent tractament facial personalitzat amb una barreja estudiada d olis essencials i vegetals, totalment natural i respectuós amb el medi ambient i els animals.
Còmode d' aplicar ja que amb un únic producte de dia i un de nit tens tots els components que li són més beneficiosos segons el teu tipus de pell.
Aquest tractament, a part de per la qualitat dels seus productes, ės ideal per a persones mandroses com jo que no volen utilitzar mil productes ni destinar molt de temps als tractaments de bellesa.
Fantàstic l'Elixir Ever Young et dóna una sensació de frescor molt agradable.
Molt i molt recomenable

Agregar una opinion