ESPANAINF.COM

Sama Logística Aplicada S.L., Girona

Direccion Carrer Farigola, 38, Riudellots de la Selva, Girona
Telefono +34 936 82 82 60
Sitio web samalogistica.es
Categories Servicio de transporte de mercancías
Clasificacion 1.7 7 opiniones
Ramas mas cercanas
Sama Logística Aplicada S.L. — P.I, Carrer d'Alemanya, s/n, Constantí
Empresas similares cercanas
ACCUDO EXPRESS, S.L — Carrer de la Riera, 16, Campllong, Girona

Sama Logística Aplicada S.L. opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Jaume
06 Abril de 2022 18:06

Van venir a muntar una cuina d'ikea. Vam haver de pujar els mobles nosaltres, el muntador no va pujar RES.

Van deixar la cuina sense acabar perquè alguna peça estava feta malbé, se suposava que coordinaven per tornar i acabar-ho. Després de dies sense noticies truco a ikea i em diuen que ells tenen la cuina marcada com a finalitzada, ni tan sols tinc totes les peces per muntar-ho jo.un servei pèssim que encara no he pogut solucionar.

Kakarot
28 Marzo de 2022 7:59

Tenían traer un producto de Decatlhon un día concreto de 9: 00 ha 15.00h, llaman a las 17.00h del mismo día para decir que no les da tiempo, que lo traeran dos días después. Acaba de pasar el horario de entrega que ellos nos dijeron y no sabemos nada, ni teléfono de att.al cliente ni nada.

marta
22 Diciembre de 2021 6:21

Ens van portar un armari d'ikea i han perdut tres articles, no ens van donar l'albarà i ikea no es fa responsable. Els vem trucar i de seguida diuen que no ho tenen a la furgoneta, sense tenir temps de mirar-ho. Ikea hauria de vigilar més amb qui treballa.

Merce
11 Noviembre de 2021 18:13

Una de les pitjors empreses amb qui he tractat.
El client l'importa molt poc.
De vegades ens pensem que comprar una cuina a ikea es barat, però és caríssim i no pots comptar amb ells. 900e vaig pagar a sama per el muntatge de la cuina, i encara em fan pujar els paquets ja mi perquè tenen un ós a l'esquena.
El karma existeix.

Parramon
20 Marzo de 2021 14:35

Reparteixen per Ikea i son un desastre. No controlen els repartidors. No truquen mai i diuen que no hi ha ningú al domicili per cobrar 2 vegades el transport.
Es va "extraviar" un matalàs i van perdre l'albarà i IKEA tampoc s'en va fer càrrec

Raul
06 Octubre de 2020 4:31

Un punto de recogida Ikea en provincia de Girona, recogida sin problema para llegar y aparcar, servicio atento i bien organizado, buenas medidas covid, solo tener en cuenta que ellos no te cargan nada en el vehiculo, te lo sacan en un carro y tu lo compruebas que este todo correcto y te lo cargas tu mismo

Jordi
25 Agosto de 2019 17:59

Està ben comunicat i és fàcil de trobar. Et porten els paquets fins a un punt i t'espaviles per carregar-los. Un dels paquets estava obert d'un costat i la bosa de la tornilleria esparrecada, faltaven peces.

Agregar una opinion