ESPANAINF.COM

Satya Ioga, Lleida

Direccion Carrer de Torras i Bages, 6, entresól 2a, Tàrrega, Lleida
Telefono +34 630 83 64 78
Horas
lunes17:00-21:30
martes17:00-21:15
miercoles16:30-22:15
jueves18:00-21:45
viernes10:00-21:00
Sitio web www.martadesatya.com
Categories Centro de yoga
Clasificacion 5 18 opiniones
Empresas similares cercanas
YOGABODY Fitness 1 — C/ de Roger de Flor, 118, Barcelona
Centre YogaOmVilanova — Carrer de Menéndez y Pelayo, 66, Vilanova i la Geltrú, Barcelona
La sala de ioga — Carrer Or, 15, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
L'Estudi pilates Vilafranca — Carrer d'Ignasi Iglesias, 31, Vilafranca del Penedès, Barcelona

Satya Ioga opiniones

18
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
ROSA
22 Octubre de 2023 22:28

Vaig a fer sessions individuals de teràpia de relaxacio I rrespiracio. Desde fa uns 5 mesos que hi vaig, durant cada 15 dies perque he patit durant 11 anys ansietat I una mica de depressio. I desde que vaig amb la Marta, el meu estat es completament un altre, estic mes tranquila I em prenc les coses mes be. Vaig estar 9 anys amb un psicoleg, I no em va ajudar gens. Ara estic trobant eines que si mestan ajudan, no nomes en les sessions, sino a fora.

Anna
15 Mayo de 2023 19:50

Buscaba alguna cosa per està relaxada i amb pau interior, ho he trobat, la Marta es fantàstica i gran professional, estic contenta de mi mateixa pel que estic aconseguint. Moltes gràcies Marta, tot gràcies a tu.

Xavi
06 Mayo de 2023 18:06

Fa 1 mes que faig meditació online amb la Marta, la veritat que va super bé és una bona professional sempre et done bons consells. Puc dir que en un més he millorat sobretot l'atenció a estar més present em trobo millor. Gràcies Marta!

Patricia
23 Marzo de 2023 13:05

Connectar a travès d'amics d'amigues d'amics per instagram, participar en un sorteig, guanyar un massatge tailandès.i trobar una persona que, cuidant tots els detalls (escalfor, música, colors, materials d'estores, mantes i coixins), i sobretot amb la seva energia i el seu cos, t'ajuda a retrobar-te amb el teu. Gràcies, Marta. Quin regal!

Beni
14 Febrero de 2023 11:11

Primera sessió de Reiki que e fet amb la Marta i ha estat increíble. Necessitava tornar a conectar amb mi mateix, a ficar tot al seu lloc, cos i ment, i la Marta ho ha aconseguit. Relax total, conexió amb mi mateix i les aclaracions i explicacions de la Marta sobre les sensacions notades, excel•lents! Repetiré en breu

Carla
29 Junio de 2022 2:58

Jo vaig anar al centre Satya Ioga a realitzar-me un massatge Tailandès el qual té una durada de 90 minuts.

No tinc paraules per descriure les sensacions que em va causar el massatge, realment em vaig transportar i em vaig despertar com si haguès apartat i tret de la meva vida la sensació de cansament de molts dels meus pensaments.
El massatge Tailandès em va ajudar a connectar amb mi mateixa i a desprendre tot allò que el meu cos no necessitava.

Molt recomanable i una autèntica passadaa sensació de pau i tranquil·litat que em va brindar.

Moltes gràcies Marta per una experiència així, repetiré sens dubte.

Sheila
15 Junio de 2022 6:14

Buscava reemprendre el ioga a nivell espiritual i gràcies a la Marta no puc estar més contenta. S’ofereix varietat d’horaris i diferents vesants del ioga, així que pots realitzar la classe que més s’adapti a tu i als teus objectius.
Ambient molt agradable. Genial!

Elena
08 Marzo de 2022 15:08

Assistir a les sessions de la Marta es mes que fer classes de yoga. Es una forma de cuidar-se, cuidar el cos i la ment.
Incorporar el yoga a la meva vida ha estat un habit que m’inspira a viure amb mes benestar i armonia.
La veu de la Marta junt les seves explicacions i petites pincellades de la seva sabiduria, me van captant i guiant a un cami de pau, relax i coneixença de mi mateixa.
Recomano al 100% assitir al Centre Satya Ioga.

Gracies Marta per introduir-nos i ensenyar-nos aquest estil de vida

Josep
29 Diciembre de 2021 4:34

Avui he tingut la meva primera experiencia del Ioga Nidra. Ha estat Magic!
Es trata d una sessió guiada de relaxacio i meditacio.
Per fi començo a trobar la PAU interior que tant necesito.
O recomano a tothom!
Gracies Marta!?

Núria
18 Diciembre de 2021 15:34

El ioga m'aporta calma, coneixement corporal, equilibri, pau mental. Gràcies per acompanyar-me en el coneixement d'aquesta disciplina!

angels
16 Diciembre de 2021 3:18

La Marta et transmet tranquil.litat tota ella, ja començant pel seu to de veu. El dijous és el meu moment, hem centro en mi mateixa a través de la disciplina del ioga, no m imaginava pas que fos tant relaxant i que hem sentis tant bé després de cada classe.

Alba
13 Diciembre de 2021 8:36

Fa poc q et coneg Marta, però fas q les classes de ioga i meditació, siguin molt amenes i et transporting a un altre món de tranquil.litat i pau
A més la teva veu és sanadora, i la teva professionalitat sense paraules, trovar-te ha sigut molt especial, bona vibració

Aleidis
08 Diciembre de 2021 15:30

Satya Ioga és on he trobat el meu espai, on es para el ritme accelerat que portem i al mateix temps treballo cos i ment tot connectat, les classes són molt dinàmiques.
Gràcies Marta per oferir la pràctica del ioga tant complerta i fluida, cada dia sumo aprenentatges.
És una càrrega d'energia positiva!

Maria
12 Noviembre de 2021 4:43

És un plaer fer ioga en aquest centre. La Marta és encantadora, connecta molt amb la gent i fa unes pràctiques de ioga excel·lents. Transmet molta pau i benestar. 100% recomanable

Lurdes
10 Noviembre de 2021 6:48

Marta primer de tot donar-te les gràcies per la tranquil·litat q m'aportes a les teves classes de ioga. La Teva veu quan cantes els mantres em va arribar al cor. Que dir del massatge, quan vaig entrar pensava no aguantaré una hora i mitja. I senva fer curt. Ja estic esperant de tornar a avenir.una gran Professional.

Lurdes Boix

Laura
05 Noviembre de 2021 7:26

Tant l'ambient com la Marta són molt agradables i transmeten molta tranquil·litat. T'explica tot el que necessitis saber, i et dóna l'oportunitat d'apendre molts coneixements i aprenentatges sobre la vida a través del ioga. Molt recomanable!

Maite
05 Noviembre de 2021 6:09

Aquest és el quart any que faig yoga amb la Marta. He provat els diferents estils de yoga que practica segons he necessitat en cada moment. Amb ella he descobert els grans beneficis que aporta el yoga i la meditació: pau interior, calma, estirament i tonificació muscular.
És una excel·lent persona tant en l'àmbit personal com professional. La seva veu, els mantres, el coneixement que comunica dels beneficis de cada postura i de la mateixa essència del yoga fan que les seves classes siguin especials.
Per mi, ha estat un puntal clau en la millora de la meva salut tant física com mental.
A destacar també el massatge tailandès que fa on et desbloqueja tot el cos. La sensació en acabar va ser d' estar volant com una papallona.
Totalment recomanable!

Fran
23 Octubre de 2021 8:26

Gracias Marta por compartir todos tus conocimientos, gracias a ti encuentro más la calma, aprendo a gestionar mejor mis emociones

Agregar una opinion