ESPANAINF.COM

Servisimó, Lleida

Direccion Avinguda de Barcelona, 19, Tàrrega, Lleida
Telefono +34 973 31 34 06
Horas
lunes09:15-13:15, 16:00-20:00
martes09:15-13:15, 16:00-20:00
miercoles09:15-13:15, 16:00-20:00
jueves09:15-13:15, 16:00-20:00
viernes09:15-13:15, 16:00-20:00
sabado10:00-13:30
Sitio web www.servisimo.es
Categories Concesionario Volkswagen
Clasificacion 4.4 24 opiniones
Ramas mas cercanas
Servisimo S L — POL.IND. GOLDPARK, Av. Europa, 15, Golmés
Servisimo S L — Carrer d'Alemanya, 17, Igualada, Barcelona
Empresas similares cercanas
Superwagen Volkswagen — Carrer de Raimon Casellas, 130, Sabadell, Barcelona
Concesionario Oficial VOLKSWAGEN Mogauto - Badalona — Carrer del Torrent Vallmajor, 60, Badalona, Barcelona
CARHAUS Sant Boi - Concesionario oficial Volkswagen — Ctra. de la Santa Creu de Calafell, 15, Sant Boi de Llobregat, Barcelona
Concessionari Volkswagen SARSA — Carrer de Mercè Rodoreda, 16, Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Concesionario Volkswagen Servisimó opiniones

24
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Miriam
22 Agosto de 2023 8:07

Molt bona atenció, ens hem comprat un cotxe, ens va atendre el Jordi, i tot molt correcte, seriositat i amb paraula, continueu així!

pep
29 Abril de 2023 6:12

Vaig anar a buscar el cotxe que vaig comprar, tot correcte, els comercials molt atents i competents

Eva
05 Enero de 2023 10:18

Sóc clienta de fa anys i recomano Servisimó per un equip de molt bons professionals el Jordi, el Marc, l’Oriol i una atenció excel.lent.

user
03 Enero de 2023 14:53

Fui a mi primera revisión, el jefe de taller super resolutivo, encontró algo grave en mi Tiguan y el mismo me gestiono la entrada de mi coche en el taller y el de sustitución, estoy súper agradecida, está claro que mi coche solo va a pisar este taller, gente super amable, muchas gracias

user
03 Enero de 2023 2:40

Un taller excel.lent, fa cinc anys que porto sempre el meu vehicle a Tàrrega, les reparacions sempre perfectes, el vehicle sempre me’l tornen ben revisat i net, vinc de Reus i em deixen vehicle de substitució i el tracte al client és excel.lent, no es pot demanar més, en Jordi, els mecànics i les noies d’administració son un sol, molt recomanble son tots molt professionals, moltes gràcies!

Roger
01 Enero de 2023 22:26

Compré en 2017 un Q5 de segunda mano, por proximidad en su momento llevé el coche al servicio oficial. Desde ese momento inicié una relación con la marca ya que el trato en taller es exquisito. Desde que entras el coche hasta que sale por la puerta. Siempre tienen una sonrisa en la cara. Una atención inmejorable, atendiendote personalemente, indicandote en todo momento que hay que hacerle al coche, en que proceso de reparación esta tu vehiculo, el tiempo restante para la reparación, el coste que tendrá presupuestando todo desde un inicio.
Solo voy a decir que esta semana me llevo mi tercer Audi a Casa y no creo que sea el ultimo todo gracias al servicio de taller ya que no he encontrado nunca un servicio como este Muy contento y sinceramente recomiento tanto los usuarios que tienen marca del grupo Volkswagen como a los que no que lleven su vehiculo por que hay un detalle muy grande que cambia las cosas y este detalle son siempre las personas. Un gran Equipo desde la recepción hasta chapa y pintura (los cuales también he tenido servicio) y sinceramente una profesionalidad impoluta.

Ramon
23 Diciembre de 2022 19:28

Des d fa anys el servei postvenda, taller i administració és excel·lent. En soc client d fa 20 anys i els meus cotxes (3) sempre els reparen i en fan el manteniment ells, perquè són impecables, d confiança i molt competents. De fet, he recomanat el taller a coneguts i amistats i s'han sorprès de la qualitat del servei.

user
12 Diciembre de 2022 10:27

Todo perfecto, muy contento. La verdad es que se merecen esta valoración por su esfuerzo y también comentar en especial tanto Jordi como Oriol son dos profesionales y transmiten confianza, empatía, control. Por lo que pagas vale la pena

user
08 Diciembre de 2022 8:54

Me vendieron el coche del jefe el contrato de mantenimiento que decir, tienen toda mi confianza

jordi
07 Diciembre de 2022 4:42

Despres de mes de 10 anys donant servei als nostres vehicles, nomes tinc bones paraules per aquest concesionari i sempre rebem un tracte excel.lent! Recomanable 100%.

Samuel
25 Noviembre de 2022 20:45

Super rapidos, un excelente trato por parte del assesor, siempre antes de entrar el cotxe me explica todo lo que se va a realizar en el vehículo, ademas me hizo el presupuesto y cuando lo fui a recoger el precio era el acordado, ademas el vehículo limpio y el jefe de taller tambien muy amable, un excelente equipo.

MARCEL
23 Noviembre de 2022 5:26

Benvolguts/des,
El motiu de la meva ressenya és per manifestar-vos la meva gratitud pel que fa al servei que m'oferiu sempre que vinc al taller. Fa més de 30 anys que sóc client de Servisimó i us puc afirmar que l'equip humà que té actualment l'empresa és el millor amb escreix. Sempre sóc ben rebut i el tracte i les atencions que m'oferiu són excel.lents. Continueu així!

Jorge
21 Noviembre de 2022 16:01

Desde hace varios años llevo mis vehiculos a este taller, trato y servicio ecepcional tienen toda mi confianza un equipo de primera linea.

Xavi
06 Marzo de 2022 13:51

Són uns cracks! Sempre buscant una solució ràpida i fan molt bona feina! Molt content d’aquesta empresa, te uns treballadors excel·lents, començant per les noies de l’oficina i en especial al Jordi, Marc, i el Pep q són els q sempre m’atenen i uns professionals de cap a peus! Els recomano al 100%!

Miquel
30 Junio de 2021 19:24

3. Hola!? Encara espero que algú es posi en contacte amb mi. Gràcies.

2. Repeteixo: A la resposta dieu que no us consta res del que explico i que em posi en contacte amb vostès. Ja ho he intentat a principis d'aquesta setmana via mail i tampoc he obtingut resposta. Puc demostrar abastament tot el que he exposat per això agrairïa molt que em diguin AMB QUI I COM m'he de posar en contacte. Desitjo que sigui amb algú que estigui disposat atendre'm perquè fins avui encara no he rebut resposta de ningú de Servisimó i m'agradaria poder solucionar aquest problema tranquilament i de la millor manera per a tots.

1. Horrible. Fa un any i mig vaig comprar un vehicle de Km 0 al concessionari de Tàrrega i al cap de 10min vaig haver de tornar al taller perquè fallaven vàries coses. No em van voler atendre. Al cap de 3 dies, prèvies trucades i correus protestant, em van recollir el vehicle. Varis dies després me’l van tornar. No havien arreglat pràcticament res i al cap de poc tot tornava a fallar (llums de freno, ajustament del seient.) posteriorment no he parat de trobar mes desperfectes. Varis correus i fins i tot un burofax després.encara estic esperant resposta. 6 mesos després vaig descobrir que el vehicle havia patit un accident “en el transporte al concesionaro” i tenia varis desperfectes greus. En un any he visitat el taller (un altre taller òbviament) mes de 7 vegades i encara hi ha portes que no tanquen bé i problemes amb la direcció. Un any després, conciliació entre advocats al jutjat de Cervera: tot el que ofereixen és que torni a portar el vehicle al taller de Tàrrega que li faran una ullada. De debò?

Oscar
25 Marzo de 2021 14:20

Vaig tenir una avaria a mig camí entre Lleida i Barcelona i la meva companyia d'assegurances no va voler portar-me el vehicle a prop del meu domicili (Bcn) i vaig decidir portar-lo amb el servei de grua al taller oficial de Tàrrega, que era el més proper.
Desconec les qüestions de la mecànica dels vehicles, però he de dir que em van semblar molt professionals, i el tracte personal que he tingut ha sigut excel·lent. Donada la llunyania, segurament no hi tornaré, però si els tingués més a prop, segurament sí que tornaria a demanar els seus serveis.

DAVID
20 Enero de 2021 5:10

Fins el moment tots els cops que hi hem anat el servei ha sigut molt correcta. La furgo no la vàrem comprar en aquest concecionari. Però el servei postvenda és el que més ens agrada de la zona on vivim.

Odin
26 Agosto de 2020 21:45

Es la segunda vez que acudo a este taller, la primera vez fui atendido por un señor educado respetuoso y muy profesional.pero hoy he acudido a este taller por un problema del aire acondicionado y me atendido una persona que no tiene ni dignidad ni respeto es más cuando le he dicho que podría ser algo simple a empezado a sermonear contándome que abría que revisar todo el sistema.yo le he dicho pues bueno ya lo dira el mecanico que me asigne cuando lo revise.entonces me a dicho no le doy cita váyase, fuera.me a echado de la oficina tratándome como a un perro.salgo arranco el coche y el aire funciona perfectamente, vaya lo que sabe el chaval de mecánica.creo que esta persona debería de recibir un curso de reciclaje pues no está capacitado para el puesto que ocupa y menos en un concesionario Audi.

Plasfoc
07 Julio de 2020 4:03

Hi he fet cap fugin de l'aglomeracio del servei post-venta del seu omonim a Igualada. De moment molt be!

Ramon
30 Marzo de 2020 9:13

Hola
Si avui he passat per servisimo
Com sempre el tracte extraordinari i l'atencio molt mes que correcta

Agregar una opinion