ESPANAINF.COM

SolarTradex, Mataró

Direccion Av. Ernest LLuch, 32 TecnoCampus, Edifici 3 Planta 6, Mataró
Telefono +34 931 69 65 97
Horas
lunes09:00-18:00
martes09:00-18:00
miercoles09:00-18:00
jueves09:00-18:00
viernes09:00-14:00
Sitio web solartradex.com/es
Categories Proveedor de equipos de energía solar, Servicio de instalación eléctrica, Solar energy contractor, Planta de energía solar fotovoltaica
Clasificacion 4.8 30 opiniones
Empresas similares cercanas
Electricitat Boquet S L — C/ Batista i Roca, 5-7, Mataró, Barcelona
centro solarcheck mataró — Via Europa, 161, 165, Mataró, Barcelona

SolarTradex opiniones

30
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Gloria
15 Noviembre de 2023 19:57

Del tot recomanable, una gran professionalitat demostrada i una gran atenció personal rebuda. Moltes gràcies!

Eva
09 Noviembre de 2023 10:32

Un servei molt professional i amb una gestió immillorable. He rebut informació en tot moment de la situació de la instal.lacio. Un cop tot en marxa, funciona perfectament i rendeix com estava previst. Molt recomanable

Laura
03 Noviembre de 2023 5:47

Molt contents d'haver contractat a Solar Tradex per a la instalació de plaques fotovoltàiques a casa. En tot moment ens han assessorat i respost tots els dubtes que hem tingut i no ens hem hagut de preocupar de fer gairebé cap tràmit per als permisos, subvencions i bonificacions. Els recomanem 100%, els seus tècnics són molt àgils i curosos treballant.

Juan
25 Agosto de 2023 21:38

100% recomendables, desde inicio, pasando por la instalación y pasando por todas las fases de tramitación. Cualquier duda, la resuelven al momento. Muy profesionales.

Raimon
19 Julio de 2023 13:59

La selecció de SolaTradex per part dela meva companyia suministradora d'electricitat, SomEnergia, ha estat totalment encertada.
El projecte és dels denominat "claus en ma". La meva contribució ha estat tan sols l'económica i l'aportació i signatura dels documents que SolarTradex m'ha preparat durant tot el precés.
La gestió de bonificacions del Ajuntament i subvencions de la Generalitat ha estat perfecta.
M'he trobat davant d'una empresa seriosa, amb una bona capacitat de gestió, d'execució de l'obra i capacitat técnica.
En resum, recomano aquest empresa sense cap dubte.

Conchita
19 Julio de 2023 11:24

Gràcies SOLARTRADEX per un servei 100% professional de principi a fi. Sense problemes, sense complicacions, àgil. Un 10 per servei administratiu, però sobretot un 10 per el personal que et fa la instal.lació, respetuosos, responsables, profesionals i curosos. I un 10 pel Marc! El comercial que en tot moment ha estat per nosaltres per tot. Finalment GRÀCIES PEL XEC REGAL PER HOTELS que oferiu en promoció per recomanar-vos, fet que no ens costa gens ja que estem encantats!

Ramon
14 Julio de 2023 23:21

El tracte rebut, la professionalitat de tot l'equip desde l'assesorament, fins a la posta en marxa i tramitació de tota la documentació del projecte i els ajuts que tenim com a particulars. Destacar la plataforma web que han desenvolupat, que et permet tenir tota la informació al dia, documents, estat del projecte, etc.

Maria
29 Junio de 2023 14:40

Una empresa professional, seriosa i complidora. Estem molt contents de´l'assessorament i servei que hem rebut en totes les fases de la nostra instal.lació.

Eduard
29 Junio de 2023 5:40

Fins ara tots els serveis facilitats per SolarTradex han anat perfectament. Des de la fase de prospecció fins a la d'instal·lació i seguiment. Vull remarcar com s'han mostrat oberts al diàleg amb l'usuari per arribar a la millor solució final. El projecte, perfectament detallat i raonat. Els instal·ladors, eficaços i professionals.
En aquest moment estem començant una ampliació de la instal·lació (a petició meva) per obtenir encara més rendiment de generació.
Recomanaria aquesta empresa a altres, tal com me la van recomanar a mi.

Mariano
10 Junio de 2023 13:46

Hemos quedado muy contentos con la decisión que tomamos de confiar en Solartradex, tanto por el proyecto como la instalación, siempre amables y dispuestos a aclarar nuestras mil dudas.

Mosaic
04 Junio de 2023 16:52

Molt content amb la feina feta. Bon tracte i bona gestió de tot el procés, transparents i resolutius.

Eduard
29 Mayo de 2023 14:07

Un encert haver treballat amb SolarTradex. Molt professionals, contacte en tot moment del procés i una instal•lació que funciona perfecte!

Molt recomenables

Mtr
14 Abril de 2023 10:15

Simplement. Espectacular. Hi ha empreses que s esforcen en la venda i adéu. Però SolarTradex ofereix un servei i confiança excel·lent en tot el procés. He quedat encantada i ho he recomanat als meus veïns. Gràcies! Sou grans professionals

Francesc
13 Abril de 2023 23:56

Empresa eficient. Tant la informació facilitada amb la Laia sobre com aniria el projecte com la instal·lació final, prevista per 2 o 3 dies i en canvi en Xavi i els seus companys es van estar fins acabar-la en només 1 dia de forma perfecte.

Jessica
31 Marzo de 2023 7:08

Grans professionals, tant del servei d'atenció al client com per part dels instal.ladors que van venir a casa. Dóna gust treballar amb gent així!

Josep
22 Marzo de 2023 11:45

A través de SOM ENERGIA vam contractar una instal.lació solar amb SOLAR TRADEX i de principi a fi ha anat tot perfecte, ha estat senzill, ràpid i per qualsevol dubte, l'atenció post-venda impecable.

Isabel
12 Marzo de 2023 12:35

La millor inversió que podíem fer. Solartradex ens ha informat sempre, sempre ha anat tot a l’hora. I el resultat, en termes tant econòmics com ecològics, és espectacular.
Funcionen els aparells i els tràmits.
Hauria de ser normal, però és extraordinari.
Estem molt agraïts a tot l’equip de Solartradex i al grup Som Energia -Baix Penedès, que ens va incloure en el Camp Solar 3 i ens aconsella i guia en tot.

Marc
27 Febrero de 2023 11:44

Estic molt content d'haver confiat amb aquesta gran empresa! Són molt professionals i fan una feina impecable.

En el meu cas vaig contactar amb ells a través d'una compra col·lectiva de Som Energia. Em van assessorar de manera molt clara i explicant-me en el meu cas que era el que més em convenia. Van fer uns estudis molt ben elaborats i realment vaig quedar molt convençut. Nosaltres som 5 persones a casa amb una orientació complicada. Una teulada amb dos aigües amb orientació SE i NO.

Vaig firmar un contracte claus en mà. Vas seguint tot el procés en una web que tenen molt ben desenvolupada, on tens tota la documentació a mà.

S'encarreguen de tot. Des de demanar les subvencions, a gestionar amb l'ajuntament els permisos pertinents fins certificar amb Industria la instal·lació FV. (i mil coses més) Es nota que han invertit en fer una bona gestió documental i en tenir una bona experiència d'usuar-. Tenen una secció de contacte, on pots anar enviant els documents així com fer les preguntes que consideris.

El dia de la instal·lació (2 dies en el meu cas) els tècnics van ser impecables. 3 nois molt educats que van fer molt bé la feina, molt curosos amb la taulada i tot en general. Inclús em van treure una antena de TV volia treure jo perquè feia ombres. Anaven lligats i no feien patir (no hauria de ser noticia, però realment veus molta gent que no va degudament assegurada)

Un cop acabada la instal·lació, jo els vaig demanar que em donessin d'alta un usuari per connectar amb una API i tot i no ser una cosa que deuen tenir gaire per la mà. En Cristian em va ajudar a donar-ho d'alta i revisar-ho. Des de aquí li vull agrair especialment la seva feina.

En resum, es una empresa que recomanaré a tothom, no m'han donat cap maldecap i tot ha estat fàcil amb ells. La veritat es que es estrany trobar empreses així avui en dia. Enhorabona!

Uri
08 Febrero de 2023 19:04

Un tracte molt proper, sempre hi son. Gent molt professional, del primer amb qui tractes fins al darrer. Val la pena treballar amb ells

user
30 Octubre de 2022 16:05

Ha sigut molt fàcil treballar amb vosaltres, ja que no ens hem hagut de preocupar de res.
Moltes gràcies per la vostra feina

Agregar una opinion