ESPANAINF.COM

Somsol, 13 B

Direccion Carrer Palautordera, Pol. Ind. Can Prat, 13 B
Telefono +34 722 33 43 48
Horas
lunes08:00-20:00
martes08:00-20:00
miercoles08:00-20:00
jueves08:00-20:00
viernes08:00-20:00
Sitio web somsol.es
Categories Solar energy company
Clasificacion 4.9 23 opiniones
Empresas similares cercanas
Friotex - Cooling Technical Experts — Carrer de Florenci Valls, 1, Igualada, Barcelona
Instalaciones Genoves — Carrer Puigmal, 41/44, Local 3, Empuriabrava, Girona
Solideo — Carretera de Rubí, 102, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Holaluz — Carrer Antoni Guix i Ribelles, 3, Lleida

Somsol opiniones

23
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Josep
13 Agosto de 2023 10:03

Mi experiencia no puede ser más positiva.
Grandes profesionales, cumplidores, trabajadores, rápidos pero prudentes pues su trabajo lo requiere, limpios y honrados. En mi caso una vez aprobado el presupuesto tuvieron oportunidad de disponer de unas placas con mejores prestaciones y me las pusieron sin mayor coste. Esto difícilmente lo hace nadie. Por tanto mi valoración y recomendación es total e inmejorable. Si los industriales de este país fueran como ellos mejor nos irían a todos.

Josep
22 Junio de 2023 19:52

Equipo competente desde el estudio hasta la puesta en marcha. Instalación cuidadosa sin problemas. Trato siempre amable y cordial. El funcionamiento cumple las espectativas.

Carmen
17 Junio de 2023 3:40

Muy buenos profesionales, te informan de todo sobre las instalación, trabajan bien, rápido y te dejan todo perfecto. Encantada con ellos.

Adrià
08 Junio de 2023 9:32

Vaig contactar amb 5 empreses instal·ladores abans de la instal·lació del sistema d'energia fotovoltaica. 4 d'elles em van enviar pressupostos molt ràpid però cap no va voler venir a mirar les condicions de la casa si no signava contracte i donava paga i senyal.
La cinquena era Somsol, de qui ja tenia bones referències d'uns coneguts. Van oferir-se a venir; després de veure les condicions em van preparar un projecte, van respondre totes les meves qüestions i em van donar sensació de professionalitat i saber fer.
Vaig signar el contracte, vaig donar la paga i senyal i van complir estrictament el calendari pactat, amb una feina pulcra i ben acabada. Tota la paperassa (permisos, subvencions,), excepte la que només podia tramitar jo, la van preparar ells. I a més, "zero" sorpreses en el preu fixat.
M'han continuat sorgint dubtes tècnics i continuen essent igual de servicials i professionals un cop la instal·lació ja estava acabada i pagada.

Mireia
05 Junio de 2023 11:22

Vam tenir que esperar uns mesos a fer la instal.lació de les plaques degut a la llista d’espera. Ja ens van avisar del temps aproximat d’espera abans de fer la paga i senyal. La instal.lació perfecte, els instal.ladors treballen molt bé, tot arreglat i acabat perfecte. Casi un any desprès no tenim cap queixa. Al contrari, sempre que hem tingut dubtes ens han respost. Per mi empresa recomanable.

GEORGIA
24 Abril de 2023 16:32

Molt bona experiència. Eficiència, professionalitat, seriositat i rapidesa. Molt bon tracte al client

Vicens
07 Abril de 2023 21:11

Molt profesionals. Nets, ràpids i sempre atents a les necessitats del client. Des de el disseny del sistema fins a la intal·lació i posada en marxa.
Recomanable 100%

Manuel
07 Abril de 2023 15:38

Instal·lació executada Amb qualitat cumplint en tot moment amb els terminis i els termes que s'havien pactat.
Tot funciona correctament.
Agraïments al Miquel per la seva creativitat i resolució.
Gràcies Víctor per la teva polivalència i profesionalitat.
No oblidem al Kiko, gràcies per la teva paciència i el teu temps.
Un fantàstic equip.
No tenim cap pun negatiu a resaltar.
Gràcies a tot l'equip

Juan
30 Marzo de 2023 9:42

La instalación con placas solares y batería fue todo un acierto, cubro mi consumo eléctrico incluso en invierno. Totalmente recomendable

Oliver
14 Marzo de 2023 16:26

Excelente atención por parte de Gabriel. Ha resuelto muchas dudas y propuesto alternativas dando una muy rápida respuesta.

Albert
29 Agosto de 2022 10:25

Estem molt contents amb la instal.lació. Molt bons professionals. Molt agraits per l’atenció del Gabriel i el Jordi que en tot moment han atès els nostres dubtes. El millor la factura de la llum hem passat de 140€ a 18€ la darrera factura.
Molt recomenables!
Gràcies per la feina a l’ equip de SOMSOL.

Ciscu
23 Abril de 2022 22:00

Fa un mes que tenim en marxa la instal·lació fotovoltaica. És una inversió en energia renovable i, a mig termini, també per a les nostres butxaques.
Estem encantats amb la gent de SOMSOL. Tant l'assessorament inicial, com el treball en la instal·lació i el tracte personal han estat excel·lent.

Rocio
16 Abril de 2022 3:05

Nos han puesto las placas solares y nos ha sorprendido lo profesionales que son.
Son muy muy limpios, no se ven los cables.
Han contestado a todas las preguntas con mucha paciencia.
Ya que éramos muy novatos en este proceso.
Los instaladores muy profesionales.
No dudariamos en recomendarlo.
Es una gozada ver en el móvil como trabajan las placas
La aplicación muy facil.

Carles
01 Marzo de 2022 15:09

He disposat de l'instal.lació completament operativa en tres dies, amb un treball delicat, acurat i atenent totes les qüestions i suggerències que els hi hem anat fent. Tens la sensació que treballen amb la qualitat que treballarien a la seva pròpia casa. Molt content de la opció fotovoltaica en general, i d'haver escollit aquesta empresa en particular. L'acompanyament i assessorament previ i posterior és excel.lent i la feina realitzada es veu detallista i acurada a la vegada que robusta. Moltes gràcies per tot!

David
25 Noviembre de 2021 20:47

Me han puesto los paneles solares muy rápido y siempre buscando las mejores soluciones para colocarme el inversor en una zona que no se ve. La atención de 10 y el asesoramiento para conocer el funcionamiento de la instalación top
Totalmente recomendables.

Sergi
15 Mayo de 2021 19:15

Instal·ladors professionals i molt propers, l'atenció ha sigut molt personalitzada i estem ben contents de l'estalvi que ens suposa la feina que han fet. Han adaptat perfectament l'aliniament de les plaques per obtenir la quantitat òptima de llum durant el dia, tot molt net i polit. Recomanables 100%!

Eva
15 Mayo de 2021 6:52

Personal qualificat i molt educant i atent. Bona qualitat de servei. La instal·lació molt integrada estèticament amb l'edificació i molta cura a l'hora d'explicar la posada en marxa. Totalment recomanables.

Cristina
14 Abril de 2021 14:34

Un personal molt agradable, molt professional i amb grans coneixements tecnics i disposats a ajudar. Encantats!

Albert
13 Abril de 2021 11:44

Un equip molt professional i molt seriós, l’instalació funciona de maravella, el muntatge molt ràpid, i ens han resolt tots els dubtes. Amb l’aplicació mobil es molt fàcil veure el consum. Molt bona feina! Recomanat 100%

jordi
12 Abril de 2021 12:54

Somsol és una empresa petita que no depenen de les grans companyies i comercialitzadores. Això es nota a l'hora de fer un assessorament acurat a les teves necessitats. L'experiència és un grau i aquesta empresa porta molts anys treballant en el sector de la fotovoltaica i això es nota en el montatge. Els agrada la feina i donen confiança.
Gracies per la vostra professionalitat.
Empresa molt recomanable.

Jordi Ballesteros Cannil

Agregar una opinion