ESPANAINF.COM

Sophia Blasco, coaching personal, Castellón

Direccion Avinguda de les Corts Valencianes, 5, Benicarló, Castellón
Telefono +34 657 82 51 88
Horas 00:00-24:00
Sitio web www.coachingpersonal.cat
Categories Entrenador de vida
Clasificacion 4.9 27 opiniones
Empresas similares cercanas
Centre PsiCo Lleida Cristina Vidal. Psicologia i més — Rambla de Ferran, 1, 5è 1a, Lleida
Gabriele Bonn — C/ de Buenos Aires, 16, Barcelona
Psicólogos Barcelona - Institut Barcelona de Psicologia — C/ de Balmes, 209, 2º-2ª, Barcelona

Sophia Blasco, coaching personal opiniones

27
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Ariadna
08 Octubre de 2021 7:46

Aquest any ha estat una mica dur per mi amb tot l'estrés de batxillerat i la selectivitat, però la veritat és que les sessions amb na Sophia m'han ajudat molt. Especialment a trobar l'arrel dels meus problemes i una vegada entesses aquestes, em va ser molt més fàcil enfrontar aquesta època.
Sempre ha estat molt atenta amb jo i mai m'ha deixat amb cap dubte. Molt recomanable)

Susana
14 Septiembre de 2021 8:00

Te enseña a pensar diferente, a dar un nuevo enfoque a la situación. Y lo mejor es que en una sola sesión ya ves resultados. ¡Mil gracias Sophia!

M. Teresa Abellán Pérez
25 Julio de 2021 11:00

Vaig començar a treballar amb la Sofia quan estava passant una mala temporada i sessió darrera sessió sentia com em tranquil.litzava tot aclarint el funcionament del món i de la meva vida. La comunicació es clara i em va fer adonar del que realment es important. Altres aspectes teòrics amb la pràctica i els exercicis de lectura i reflexió van aconseguir valorar l experiència de forma positiva. Gràcies Sofia per la feina ben feta i la teva professionalitat.

mireia
21 Junio de 2021 23:25

Gran profesional, muy contenta con las sesiones. Muy clara y aplicable a la vida cotidiana todo lo que explica.

roger
09 Junio de 2021 19:57

Vaig acudir a la Sophia, ja que em trobava en un moment de bloqueig amb la meva vida professional.

Gràcies a comptar amb un punt de vista diferent i treballar altres esferes de la vida privada ha acabat repercutint molt positivament en la meva vida professional, així com en la meva vida personal.

Paga la pena trobar un moment per parlar amb la Sophia!

manuel
27 Mayo de 2021 2:11

Es una excelente profesional, clara, directa y honrada. Me ha acompañado en mi crecimiento personal y ayudado a afrontar la vida desde otra perspectiva.

Nuria
19 Mayo de 2021 22:12

Con Sophia me he sentido muy acompañada en ser escuchada y con un nivel muy alto de comprensión, resolutiva y firme con su transparencia. Aconsejo a cualquier persona sin ninguna duda

Isabel
19 Mayo de 2021 20:43

Hola, vaig acudir a la Sophia per superar la meva por a parlar en públic ja que cada cop em bloquejava més i no podia avançar a la meva vida professional. Amb els pocs dies que porto ja em sento molt més relaxada quan estic davant d'un grup i a més estem treballant altres aspectes que em van de maravella per gestionar altres situacions. Continuarem treballant ️ moltes gràcies Sophia!

Anna
27 Septiembre de 2020 21:51

Em va ajudar molt a veure amb claredat, en uns moments en què em trobava molt perduda. Ràpida i sintètica. No s'enfila per les branques sino que va al tema.
A més a més et recomana i t'ofereix bibliografia per que hi treballis els teus temes. Genial! La tornare a contactar quan la necessiti.

Juju
15 Septiembre de 2020 10:25

J’ai connu Sofia à travers de ma meilleure amie suite à des crises d’anxiété due à ma situation personnelle engendrée par le Covid, à la première prise de contact Sofia a su décerner ma personnalité et m’aider à avancer. Je n’ai pas eu de nouvelles crises et la deuxième rencontre m’a conforté dans le bon choix de parler avec Sofia.

Merci beaucoup pour votre temps votre professionnalisme et gentillesse.

Àngels
18 Agosto de 2020 15:21

Són molt interessant tots el temes que desenvolupa, molt personal, molt entenible i molt enriquidor. És molt fàcil posar en pràctica tot el que explica. Un honor llegir-la i escoltar.la.

Krlä
15 Agosto de 2020 8:31

Conèrixer a la Sophia ha estat un regal! És una persona molt generosa i autèntica. Té una capacitat bèstial per entendre la teva situació i ajudar-te a situar-te.
És directa i resolutiva però sensible i empàtica a la vegada.
100% recomanable!
GRÀCIES Sophia!

Elisabet
04 Agosto de 2020 20:09

Assistir al seu webinar ha estat un encert. Amb pautes clares i atenent les necessitats dels assistents de forma individual. Professional i totalment recomanable.

Arianne
25 Julio de 2020 8:27

La recomiendo totalmente. He iniciado un proceso de crecimiento personal con ella. Ha sido fantastico y resolutivo. Estrategias novedosas, mucha predisposición, rapidez y un gran acompañamiento. Resolutiva, con mucha empatía i assertividad. Una gran professional. Gràcies Sophia

Tony
21 Julio de 2020 19:10

Hola els dos dies que ens vam veure han servit per ajudar-me a veure i entendre que ja tenia al meu abast les eines que necessitava per canviar la situació professional que m'amoinava. Gràcies per ajudar-me amb les teves converses i el teu escalç.

Sandra
13 Julio de 2020 8:46

Molt bons consells per enfrontar-nos als conflictes personals que surgeixen amb la gent mes propera. Gran ajuda. Molt bona professional i bellissima persona. Gracies Sophia per tal teva ajuda quan pitjor estava.

Cristina
08 Julio de 2020 8:51

La Sophia m'ha ajudat sempre que he tingut situacions de bloqueig emocional. M'ha proporcionat les eines per superar el problema de forma directa, clara, breu i concisa, cosa que he agrait sempre molt. Gràcies Sophia.

Mònica
02 Julio de 2020 13:37

Molt contenta i agraïda d'haver contactat amb la Sophia. Trobo que explica les coses d'una manera molt entenedora i pràctica.t'ho fa veure tot des d'una perspectiva diferent. Compromesa en la seva feina i molt professional. Un bon puntal per començar a fer un gran canvi!

MONTSE
27 Junio de 2020 0:49

Molt bona profesional, un pou de sabiduría i que me'n alegro de haber-la trobat perquè m'està canviant la vida. GRÀCIES pel que fas i comparteixes amb aquesta pasió

Marta
12 Junio de 2020 2:18

Una persona molt especial.
Analitza el problema i l'exposa amb gran empatia, utilitzant comparacions i un missatge aclaridor i assequible.
Es preocupa per fer el seguiment.

Agregar una opinion