ESPANAINF.COM

SPAR, Tarragona

Direccion Edifici Coll de Lilla de, Bloc Coll de Lilla, Tarragona
Telefono +34 679 01 30 88
Horas
lunes08:30-21:00
martes08:30-21:00
miercoles08:30-21:00
jueves08:30-21:00
viernes08:30-21:00
sabado08:30-21:00
Sitio web www.fragadis.es
Categories Supermercado
Clasificacion 2.5 2 opiniones
Supermercado Spar
Ramas mas cercanas
Spar — C/ Rovira i Virgili, 37, Tarragona
Spar — C, Av. Marquès de Montoliu, 4, Tarragona
Spar — Carrer Ernest Vilches Dominguez, 8, Tarragona
Spar — Rambla Vella, 7, Tarragona
Empresas similares cercanas
PlusFresc Tarragona — Av. de Roma, 11, Tarragona
Supercor Exprés — Plaça de la Imperial Tàrraco, 2, Tarragona
Mercadona — C/ Ernest Lluch, 16, Via Augusta, S/N, Tarragona
Mercadona — Carrer Josep Maria Folch I Torres, 5, Tarragona

Supermercado SPAR opiniones

2
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
mario
02 Octubre de 2023 7:06

Pura especulación de precios al alza todos los días, como dice el slogan: SPAR-somos pocos a robar

Antònia
17 Diciembre de 2022 2:05

És el supermercat Spar més gran o el segon més gran del tres que té el barri de Sant Pere i Sant Pau. Hi treballa molta gent i quan vénen els camions s'afegeix més plantilla per ajudar i tenir les coses a lloc en el menor temps possible. És, doncs, és estrany que no tingui abastament d'algun producte. Potser d'alguna «marca» concreta, però crec que en aquest cas la responsabilitat cauria sobre aquestes cases que fan elles mateixes les entregues o bé els distribuïdors que tenen contractats per cada zona.
L'atenció a la clientela és molt bona i molt agradable.
Els preus són moderats, però amb la targeta de client sempre trobes descomptes interessants. A més a més, em sembla que aquests descomptes van relacionats amb els productes que acostumes a adquirir. És a dir, si mai compro begudes alcohòliques d'alta graduació, no em sortirà un descompte per aquest tipus de mercaderia. En canvi, si compro peix, carn, galetes, etc.de manera habitual, sí que puc obtenir descomptes en aquests tipus de gèneres. Per tant, no es tracta –com passa a altres establiments– d'allò que ells volen vendre, sinó d'allò que vols comprar tu.
Una cosa que m'agradaria que milloressin seria el fet que no hi ha peixateria. Dels tres establiments que té al barri, només un en té. I com el barri no té cap peixateria (només hi ha la que té l'Spar del bloc Bolivia -com ja he dit-, la d'un altre establiment a l'altra punta del barri i el moro que ve un parell de cops per setmana i ven el peix dins d'una furgoneta a través del mercat negre), crec que seria interessant poder trobar peix fresc també en aquest establiment.
I una altra cosa, seria el fet que no hi ha lloc per aparcar al voltant de la tenda ni en zones properes. Molts han de deixar el cotxe a la parada de bus que hi ha al davant. Això molesta als usuaris d'aquest mitjà de transport, perquè no poden baixar o pujar i aprofitar fer una darrera compra abans d'anar cap a casa. Sí, és veritat que les caixeres avisen quan està la Guàrdia Urbana per treure els cotxes, però que voleu que us digui.
La botiga està neta i endreçada.
En general, tot molt bé i dono una molt i valoració a aquest establiment.

Agregar una opinion