ESPANAINF.COM

SPAR GIRONA BARRI VELL, Girona

Direccion Carrer dels Ciutadans, 15, Girona
Telefono +34 872 08 15 82
Horas
lunes09:00-21:00
martes09:00-21:00
miercoles09:00-21:00
jueves09:00-21:00
viernes09:00-21:00
sabado09:00-21:00
domingo09:00-14:00
Sitio web spar.es/localiza-tu-tienda-spar
Categories Supermercado, Panadería, Tienda de fiambres, Frutería, Tienda de licores del estado
Clasificacion 3.4 8 opiniones
Ramas mas cercanas
SPAR FORNELLS DE LA SELVA — Passeig d'en Pep Ventura, 3, Fornells de la Selva, Girona
SPAR — Carrer Dr. Fleming, S/N, Platja d'Aro, Girona
SPAR LLORET DE MAR — Av. Just Marlés Vilarrodona, 19, 21, Lloret de Mar, Girona
Spar — Plaça Dr. Fleming, 9, L'Estartit, Girona
Empresas similares cercanas
Mercadona — Avinguda de França, s/n, Girona
Mercadona — Carrer del Riu Güell, 68, Callecan Pau Birol, 7, Girona
Lidl — Carrer de Salt, 2, Girona
ALDI — Plaça Salt, 1, Girona

SPAR GIRONA BARRI VELL opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Fiona
27 Septiembre de 2023 7:00

Para un espacio tan pequeño, excelente selección de comida y artículos para el hogar. Algunos alimentos preparados disponibles. Productos frescos y carnes.

Oriol
22 Agosto de 2023 22:31

Primer de tot cal tenir clar que no és un supermercat d'aquells de grans superfícies o grans dimensions. Hem de tenir molt clar que està al barri vell de Girona i els locals allà imagino que no es caracteritzen per ser de baix preu. No obstant, té una planta (planta carrer) i és prou gran. Hi ha una part de nevera, els típics productes de bollería, i segueix com la resta de supermercats, amb productes variats de dolços, pastes, llegums, begudes sense alcohol, begudes amb alcohol, aigües, higiene personal i de la llar. També té una carnisseria, cosa destacable, doncs la major part (per no dir casi tots) els negocis locals típics de temàtica alimentària, les botigues de queviures, han tancat. Per aquest motiu no és fàcil trobar aquest tipus de botigues dins el barri vell. A la zona de la caixa també hi venen talls de pizza (1.95€) i entrepans (prop dels 2€ i poc, crec recordar). En tot cas els preus estan visibles i això evita crear confusions o pensar que has estat enganyat. Les dependentes (sempre que hi he anat eren noies), són educades, pacients i servicials, si els demanes quelcom.
Resumim tot plegat, és un indret molt recomanable per comprar-hi a un preu no turístic i amb forces marques i propostes per triar. Pel meu gust personal (consultar preus i valorar en funció dels gustos de cada persona) molt millor que altres botigues més petites, que crec que estan molt enfocades al turisme.

Florencia
02 Julio de 2023 18:42

Compro allí a diario porque me queda cerca de casa. Normalmente, el personal es agradable, más o menos, pero agradable siempre. Todo muy bien hasta que te atiende la persona que supongo que es encargada, va con camisaa gris y una actitud desagradable. No creo que haga falta dar más datos para saber de quién hablo, es sumamente maleducada, ni un hola, te mira con cara de asco por el rabillo del ojo. Acaba de hacerme una devolución y me ha tirado las monedas como si fuese yo un perro y las monedas una pelota. Y una cosa es que trate así a los clientes y otra es que cuando la he visto relacionarse con sus compañeros, más de lo mismo altanera y despreciativa.

Pierre
02 Junio de 2023 5:38

Prestar atención. Los precios mostrados y los precios pagados son diferentes en ciertos productos. Pagarás más

Demetrios
06 Mayo de 2023 11:36

El Spar tiene todo lo que necesitas y artículos que no sabías que querías.
El personal también hablaba inglés ya que no hablamos mucho español (Ola).
¡También había pimientos rojos del tamaño de un melón dulce!

David
10 Marzo de 2023 8:48

Convenientemente ubicado en el centro del casco antiguo, tiene una gama lo suficientemente amplia para los artículos del día a día para evitar tener que ir más lejos a uno de los supermercados. Un poco más caro.

Silvia
07 Marzo de 2023 10:11

Es bastant car per ser de barri, i el personal esta cremat. No es culpa seva, pero els empresaris els haurien de tractar millor.

Eloi
18 Febrero de 2023 5:46

Supermercat al bell mig del barri vell de Girona, concretament al carrer Ciutadans. Està pensat per la gent que viu al barri vell i pot dur la compra apeu. Si no ets resident al barri vell és de mal aparcar, ja que només pots entrar 3 cops al trimestre amb el cotxe.
Les portes del supermercat estan 100% obertes i a dins fa una temperatura similar que a fora.

Agregar una opinion