ESPANAINF.COM

Sunset Jazz Club, Girona

Direccion Carrer d'En Jaume Pons Martí, 12, Girona
Telefono +34 872 08 01 45
Sitio web sunsetjazz-club.com
Categories Sala de conciertos, Quesería, Coctelería, Club de jazz
Clasificacion 3.8 23 opiniones
Empresas similares cercanas
Sala La Mirona — Carrer d'Amnistia Internacional, Salt, Girona
Casa de Cultura — Pl. de l'Hospital, 6, Girona

Sunset Jazz Club opiniones

23
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Albert
11 Diciembre de 2023 10:27

Primer de tot cal dir que la qualitat dels músics que hi actuen és de primera divisió. Dit això, el punt negatiu és la gestió per comprar les entrades. Resulta que s'han d'enviar els diners via PayPal, però ja cal que vagis amb compte amb tots els passos perquè si no ho has fet com ells indiquen després has de pagar una comissió el dia del concert. Trist, molt trist.

Tomás
11 Diciembre de 2023 2:02

Gran bar para música en vivo. Buen ambiente y buen servicio. Las bebidas están bien, pero todo lo convierte en una experiencia digna. Definitivamente regresaremos. Gracias

Robert
25 Julio de 2023 4:30

Un bon espai per anar a fer una cervesa, un còctel o el que us vingui de gust, una petita terrassa per estar fresc a l' estiu i poder escoltar una bona sessió de Jazz ia l'hivern un espai molt acollidor a l'interior.

judith
08 Julio de 2023 17:46

Per a amants del jazz i el blues.
Emblemàtic. Es paga l' entrada segons qui actui i la consumició és obligatòria.

Josep
05 Julio de 2023 22:57

No és la sala de concerts més còmoda del món, però la seva programació és d'un nivell imbatible

Montse
21 Junio de 2023 19:46

Es un lugar que visito varias veces al año.
Los cócteles excelentes y tienen la opción de comida también.
Hay música en directo o de fondo ponen música jazz.
El local está ambientado a los años 80.
Un lugar para visitar en pareja o grupo, luz tenue y muy bien decorado.
Hay una terraza exterior y en verano hacen conciertos en directo.
El personal es mu agradable.
Un lugar emblemático en la ciudad de Girona.

Reinhardt
25 Mayo de 2023 1:34

Soy un Gran Aficionado al Jazz y musico amateur…
Anoche descubri un Club de Jazz espectacular con ambiente, oferta y situación ENHORABUENA! Es un sitio de obligada visita a todo amante de la musica…
Ahora bien … no le pongo 5 estrellas porque lo del concierto de anoche fue infumable (despues de pagar 18€ por persona)
Tocaron unos tales
LEO SIDRAN & THE GROOVY FRENCH BAND
presentació del disc
What's Trending

Leo Sidran veu i guitarra
Paul Sany piano
Max Darmon baix
Romain Bouiges bateria

Como gustos colores …. Pero antes de dejar subri un grupo a club tan importante habria que chequearlos…. O quizas anoche no fue su noche….

Para empezar la falta de preparación para hablar con el publico, seguido de un la falta de regulacion del bajista- que tocaba por cierto muy bien- ae comia todo el sonido del intento de musica, el pianista bastante correcto y la bateria simplemente hacia su trabajo.

Lo mas infumable el artista principal, sin voz (que hubiera suspendido), un intento de Bod Dylan emascarado en ritmos jazzeros…. Ademas la improvisación a la guitarra no es li suyo Y una musica plana de principio a fin…. Creo que tendria que hacerselo mirar antes de subri a un escenario de un gran club como el Sunset.

Simplemente me senti algo “estadado” porque las expectativas del lugar eran increibles y se diluyeron nada mas empezar la supuesta musica …

No obstante GRAN CLUB DE JAZZ EL SUnset

Olga
10 Mayo de 2023 3:18

Ens sap molt de greu, ja que hi hem anat moltes vegades. I no hem entès moltes altres, recol.locacions especials, o moviments, però cap problema perquè tothom gaudeixi. Però ull avui, i amb el paypal, i amb qui gestiona les entrades, havíem pagat, teníem entrades, i no ho tenien controlat. Les han recol.locat. Mala gestió i ens han deixat penjats. Quin greu. Gràcies pel concert que no podrem veure el 30 d'abril del 2023. Bon dia del Jazz.

Dani
24 Abril de 2023 13:56

La Catedral del Jazz de Girona! Un local preciós amb música en directe de primera. Imprescindible.

Eduard
20 Marzo de 2023 2:21

Si t'agrada la música es el millor lloc per seure i disfrutar de un marevellos cocktail veien un concert en directe en una sala petita molt ben decorada. Però això sí, es inprescindible fer una reserva avans d'anar-hi ja que el local es petit i sempre se'nplena.

Raith
18 Febrero de 2023 8:36

Great place for outdoor live Jazz during the summer. Cocktails require you to take out a second mortgage. At least they're strong.

Nuria
18 Enero de 2023 23:27

És un lloc ideal per anar a prendre una beguda tot escoltant música de jazz, amb músics fantàstics. Tenen una programació variada i a l'estiu podeu gaudir de la terrassa. Atenció de la cambrera excel·lent.

Cristian
08 Enero de 2023 5:04

Me gustaria ponerle 5 estrellas porque es un lugar que lo merece por sus conciertos, pero lo cierto es que la señora de dentro de la barra es una absoluta mal educada. No espero que cambie, pero si espero que se alegre un poco, que le toque la 6/49 y que nos deje de amargar las noches

Francisco
25 Diciembre de 2022 21:50

Nada contra la sala o los músicos, pero la atención y el trato es lamentable, la señora de dentro una auténtica borde.

Alex
19 Diciembre de 2022 16:32

Hay una señora cambrera que literalmente me ha faltado al respeto diciendome subnormal cuando no le he dirigido la palabra en ningún momento. No voy a volver nunca más.

Daniel
13 Noviembre de 2022 8:23

Great mood, drinks and live jazz music almost everyday. Free or cheap entrance in working days and great internacional artists for 15 or 20 euro in the weekend.

Sergi
13 Septiembre de 2022 13:35

Malauradament, en puc parlar poc.
Sí que hi he anat. Concretament a un concert de "Jazz a la fresca", i només per tenir la iniciativa d'organitzar aquest esdeveniment, ja es mereixen unes quantes estrelles.
I segurament es mereixin les cinc, però jo no les hi puc donar perquè, malgrat que vaig arribar pràcticament una hora abans de l'inici del concert (després de conduir una miqueta més d'hora i mitja expressament), estava tan ple que tota la visió que tenia era de la part del darrere del piano.
Per desgràcia, a més, tenia asseguts al costat una parella que parlaven força alt i no van callar en tot el concert.
Molt positiu el concert en si, el fet com dic, ja d'organitzar-lo. I també el tracte del personal, dins del que permet un acte amb tants espectadors.
Però negatiu, des del meu punt de vista, opinable, és clar, el fet que no acceptin reserves i que la carta, que pel que surt a la web és molt competent quant a còctels i pica-pica, es veu limitada, quan fan aquests concerts, a quatre combinats, olives farcides i patates de bossa.
Estic segur que, d'ordinari, o quan fan un altre tipus d'activitat, és un local molt bo; i de clubs de jazz, quants en tenim? No els puc pas puntuar malament!
Però, és clar, tinc més de tres hores d'anada i tornada, i em costarà poder donar una altra oportunitat de guanyar la cinquena estrella.

Julien
16 Agosto de 2022 15:10

Une session Jazz en plein air devant le Sunset, très agréable dans le cadre du programme Jazz a la Fresca. Très belle prestation, avec une proximité appréciable avec les musiciens. Places assises, concert gratuit et possibilité de commander à boire. Une très belle fin de soirée!

Toni
23 Julio de 2022 1:47

Autèntic, original, exclusiu, música en viu i gran varietat de còctels boniissims.
L'únic però és el preu dels concerts i l'exclusivitat dels mateixos. Però entenc que ho hagin muntat així.

Cristina
09 Julio de 2022 5:27

Lloc molt bonic i tranquil. El personal un 10 molt atents i amables. Recomano anar-hi tant per fer còctels com per sopar.

Agregar una opinion