ESPANAINF.COM

Sushiohh!, Girona

Direccion Carrer de les Escoles Pies, 3, Puigcerdà, Girona
Telefono +34 632 20 43 32
Horas 11:00-23:00
Categories Restaurante japonés, Cafetería, Crepería, Restaurante japonés auténtico, Restaurante de comida para llevar
Clasificacion 2.8 37 opiniones
Empresas similares cercanas
Restaurante Ola — Barcelona, C/ de Muntaner
Yamadori — C. de Aribau, 68, Barcelona
Machiroku — Carrer de les Magdalenes, 23, Barcelona
Ikibana Born — Passeig de Picasso, 32, Barcelona

Restaurante japonés Sushiohh! opiniones

37
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Cris
10 Octubre de 2023 3:29

Tuve que devolver el plato, la comida recalentada y mala.camareras empezaron a discutir conmigo diciendo que es muy buena y que ya que lo he pedido, es mi problema. Lastima de calidad de comida y servicio.

santi
04 Octubre de 2023 3:58

Menu por 18 euros de comida envasada del super y calentada en el micro.
No recomiendo para nada.

Laia
02 Octubre de 2023 8:10

Hem anat a dinar 3 persones a les 15 de la tarda i el restaurant estava prou buit i tot i aixi el servei ha estat molt lent, haurien de contractar un altre cambrer perque la terrassa no queda a la vista del local i la cambrera no deixava de correr i d’oblidar-se coses perque estava sola.

Despres hem demanat unes hamburgueses perque previament haviem vist que en portaven unes a una taula i tenien pa d’hamburguesa. Les nostres han arribat i eren amb pa de pages i no ens han dit res, he anat a dir-ho i la responsable, una dona rossa, ha estat posant excuses i ha estat de tot menys educada, enlloc de disculpar-se per no avisar primer ha dit que se li havia acabat el pa i despres que es que “son aixi, son gourmet”, hem hagut de pagar el mateix preu.

Sobre el tema de pagar, no tenen CAP cartell a la vista de que no accepten pagament amb targeta, un dinar de 45€ ens han fet anar a un caixer de santander a treure’n per pagar, una senyora també s’ha queixat i els hi ha dit que li ha costat mes car treure diners al Santander que el cafe en si. Resulta que l’avís el tenen dins la carta en petit, una vergonya que en un lloc com Puigcerda hi hagi un establiment amb un tracte al turisme tan nefast, maleducat i indecent. No han tingut cap mena de vergonya.

MARIÀNGELS
01 Octubre de 2023 3:30

No hi tornaré mai més.
Ens han atès molt tard pel descontrol del servei i no pas pel número de començals. El menjar prefabricat i servit al plat.
Sense servei de detàfon i tampoc tiquet de caixa.
Un troç de paper tallat a ma amb el preu final a bolígraf.

Martí
30 Septiembre de 2023 11:43

Haig de comentar que el lloc de la terrassa està ben posat.
El mejar del restaurant no mata gaire.t'ho serveixen tirant a fred.des que ens hem assegut fins que hem pagat han passat dues hores.
El servei, de lo pitjor, vam ser els primers en demanar i vam ser dels últims en menjar, ja que la cambrera es va equivocar de taula.
Els plats, et posaven coses que no corresponen, per ejemple, la sopa de galets tenia de tot, menys galets i, el coulant amb gelat ens ho han posat sense gelat. Tampoc ens han ofert el pa. Al ser els primers i demanar pollastre, ens can comentar que per nosaltres ja no hi havia pollastre i les altres coses tenien suplement.
I a sobre de tota l'espera, menjars que no corresponen, no portar el pa i obligarnos a menjar plats amb suplement. No ens han volgut fer la rebaixa del suplement ni tan sols convidar-nos a un café.
Ha sigut bastant horrible l'experiència.

Asis
13 Septiembre de 2023 20:21

Si quieren comer espectacular y más barato vayan al "Capritxo", calle Mayor, 55, donde atienden en español, catalán, francés e inglés, son amables y por 15€ menú completo con paella sensacional!
Le agradecemos al "propetari" su mal trato pues así descubrimos este restaurante donde hemos repetido 3 veces en un mes; gracias majo por echarnos de tu local! Si no quieres atender a gente que habla español pon un letrero o una estelada y así ni nos molestamos en preguntar para no molestarte!

MOISES
01 Septiembre de 2023 15:51

ATRACO! Muy caro, menú engañoso, la comida escasa y la sorpresa no hay tarjeta. Si eres viajero porta dinero.

Juan
27 Agosto de 2023 5:25

Muy recomendable! He ido con mi familia y recomendamos mucho el sushi! Gran trato de Jordi! Gracias! Volveremos!

Marc
22 Mayo de 2023 15:07

Local petit però amb encant al centre de Puigcerdà. Fan de tot, nosaltres ens vam decantar per la carta de menjar japonès i els plats estaven molt bons. Molt recomanable!

Alejandro
03 Abril de 2023 4:24

Excelente calidad por el precio! Fuimos de almuerzo sobre las 15: 00 y no había clientes pero teníamos las ganas de comernos unos rollitos de sushi. Al final comímos casi toda en la carta. Nuestros hijos tenían mucha hambre y pedimos 4 entrantes y dos sushi mixtos. Todo salió espectacular y muy delicioso. De calidad facílmente unos de los mejores sitios de sushi. Y ni os digo del personal, increíblemente amables y muy acogedores. Si estaís en Puigcerda sin duda tenéis que probar el Sushi Ohh!

Lourdes
22 Marzo de 2023 6:04

Verginzoso.muy poca comida, mal servidos y abusivo el precio de una botella de vino 16 eurosque en el super te vale 3euros, los cubiertos sucio y el water dejaba mucho que desear.

Leonor
31 Enero de 2023 2:14

Pedimos cena para llevar en fin de año y cuando fuimos a cenar nuestra sorpresa fue que no había soja. Llamamos sobre las 9 de la noche y ya no había repartidor para traer soja. De forma muy desagradable, después de intentar que nos conformáramos o fuéramos allí a por la soja (15 km con coche y habíamos pagado 5€ por traerlo al hotel) o consiguiéramos soja en un hotel, nos dicen que lo guardemos y devolvamos al día siguiente. Suerte que teníamos pensado ir a visitar ese pueblo. Al llegar me dicen que no me devuelven el tartar por estar ya aliñado.
Trato fatídico, por la pinta ya que no lo probamos, muy caros y poca cantidad. El tartar solo era tacos de aguacate y tacos de salmón. Sin duda, no lo recomiendo.

Angela
27 Enero de 2023 4:56

Molt mala atenció, anem amb 3 nenes petites i serveixen a 5 taules abans, en reclamar-ho la resposta és que ho fan com volen

Nani
22 Enero de 2023 11:52

Entramos de casualidad el menú por 20 euros son muy generosos qué buena calidad la camarera chica rubia joven que nos atendió espectacular de simpática. Mi hija pequeña es muy delicada para comer y comió todo.

Eva
25 Noviembre de 2022 13:00

No us el recomano, hem estat més d'una hora a la terrassa esperant per ser atesos. No tenen prou gent servint, i no arriben a atendre les taules de la fora. Relació qualitat preu no massa bona.
No hi tornarem i som d'aquí.

Lionel
13 Noviembre de 2022 10:30

Excellente adresse à recommander! Sushiohh nous a livré a la gare de Latour-de-Carol alors qu'on y attendait notre train. Service rapide, très aimable et honnête (j'avais donné 10eur de trop par erreur, ils sont venus me les rapporter!). Nous avons dégusté notre assortiment de sushis, tout simplement délicieux.

Júlia
28 Octubre de 2022 11:23

Camareros muy simpáticos y sitio muy acogedor.
Es apto para todas las personas ya que hay mucha variedad de comida: sushi, marisco, pasta,
Todo muy bueno y 100% recomendable!

Gary
24 Octubre de 2022 5:05

Hem sopat molt bé i molt ben atesos! Dos adults i dos nens per 66€ amb postres inclosos. Molt recomanable! Qualitat preu excel·lent.

Núria
01 Octubre de 2022 2:40

Sitio muy curioso y acogedor, muy buena la comida y para todos los gustos.
Hay menu japo y tapas tipicas de la zona

Ademas el trato ha sido excelente, l@s camarer@s super simpatic@s!

Repetiria sin duda

Alba
25 Septiembre de 2022 21:38

Un lugar estupendo con buena terraza. El personal muy amable, la comida muy rica y bien de precio. El sushi que pedimos y las gyozas nos sorprendió gratamente.

Agregar una opinion