ESPANAINF.COM

Teatre Auditori de Sant Cugat, Barcelona

Direccion Avinguda del Pla del Vinyet, 48, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Telefono +34 935 90 76 90
Sitio web www.tasantcugat.cat
Categories Teatro
Clasificacion 4.3 31 revision
Empresas similares cercanas
Gran Teatre del Liceu — La Rambla, 51-59, Barcelona
Teatre Romea — Carrer de l'Hospital, 51, Barcelona
Teatre Tívoli — C/ de Casp, 8, Barcelona

Teatre Auditori de Sant Cugat opiniones

31
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Arnau
03 Septiembre de 2021 4:32

Genial Teatro.
He ido varias veces con diferentes grupos de música/compañias y siempre lo mismo ninguna queja ni del material, ni de la sala, ni de los técnicos de allí!
Trato excelente por parte de todos y un placer ir e trabajar ahí.
Repetimos siempre encantados!

S. Herrera
27 Julio de 2021 9:27

Un teatro pequeño pero moderno y funcional. Diría que a nivel técnico está muy bien. Una atención excelente!

Jose
24 Julio de 2021 22:55

Entrada y salida muy fluida.
Sensación de buena organización frente al covid.
CULTURA ES SALUT

Fèlix
04 Julio de 2021 18:56

Bona sonoritat. I la música.emplena tot el seu volum i et fa oblidar la part negativa de la vida. Potser és per això que m'agrada tant. Aneu, escolteu i feu un comentari. Espero encertar amb la meva apreciació.

Eduard
20 Junio de 2021 12:52

El teatre-auditori de tota la vida de Sant Cugat del Vallès. Molt espaiós, acollidor i cèntric. Molt ben adaptat a les mesures de seguretat exigides durant la pandèmia. Però la teva experiència dependrà en major part de l'obra a la que assisteixis.

Joan
14 Junio de 2021 16:10

Bon espai escènic, bona programació eclèctica de música i teatre. Una mica més car que altres espais equivalents.

Antonio
28 Febrero de 2021 22:40

Concierto de Paco Ibáñez.
Insuficiente. Te quedas con ganas de más y un par de canciones nos hubiera dejado satisfecho.
Añadir fotos? No te dejan. Están encima como lapas. Ridiculo

Conxa
22 Febrero de 2021 17:29

Quan veus l'edifici X fora et sembla molt ampli, després la sala no està malament, però l'escenari crec q és massa petit.
L'orquestra ocupa tot l'espai, és podria encabir un cor? O uns ballarins?

Pedro
18 Enero de 2021 4:35

Hoy, en ventanilla, han negado a mi hijo poder comprar una entrada como regalo, para que su madre pudiera ir al teatro. No lo ha conseguido porque llevaba dinero en efectivo de sus ahorros y le exigian pagar con tarjeta bancaria como único medio de pago. Se ha ido decepcionado y sin entrada. ¿el dinero efectivo de curso legal no es un medio de pago obligado a aceptar por cualquier comercio o entidad?

Montse
05 Mayo de 2020 23:05

Va ser el que va tenir valor d'acceptar la representació en holograma de la Maria Callas que va ser increïble, pell de gallina. Només per aixó mereixen 30 estrelles!

Luna
27 Abril de 2020 18:23

Bones instal·lacions i bon so bars propers a menys de 150 metres, per prengués un piscolabis Ofereixen molt sovint espectacles de molt alta qualitat.
He anat diverses vegades a l'teatre auditori a veure obres de teatre i cantants. El teatre és molt bonic.les obres estan molt bé i la majoria són les presentades a Barcelona A vegades el que falla quan són cantants és el so.

Laura
21 Abril de 2020 9:20

Gran equipament cultural. Xarxa de sales de concerts per tota Catalunya que dinamitzen i contribueixen a la difusió de les arts

Yvonne
13 Abril de 2020 10:06

Excellent modern theatre with seating with views from all areas of the auditorium. I thought the acoustics were good. I saw a concert with Pablo Milanés as part of the Barcelona Guitar exposition, which is held every year. I had a brief look at the theatre's events which looked very good

jose
10 Abril de 2020 12:17

Es un teatre super pro tambe es podria fer mes coses amb la cultura tan bona que tenim aqui sant cugat i costa molt poguer trepixar el escenari es un Auditori que es ba fer per poguer fer cultura nostra i de afora

ENRIC
09 Abril de 2020 7:21

És una institució cultural molt necesaria per una població com Sant Cugat, amb una programació que any rera any és va superant amb espectacles de primer ordre tal i com a vingut demostrant en els 25 anys de singladura que porta.
Per cert el local, en si mateix, no desmereix gens la resta del que he escrit.

Nashimura
09 Abril de 2020 1:20

Es bonic, còmode, espaiós, prou modern, bona acústica i il·luminació. El programa anual sol ser de molt nivell, porten espectacles grans com els dels grans teatres de Barcelona. Les entrades solen esgotarse, però si n'hi ha i vas 1h abans, pots comprar-les a preu reduït

Daniel
05 Abril de 2020 2:02

Val molt la pena anar a veure una obra de teatre o concert en aquest lloc. Te la possibilitat de prendre algo lleuger com tapes o pastís. La comoditat també és un punt a favor de les butaques. Hi ha possibilitat d'aparcar el cotxe i l'estació a 10 min a peu.

Jordii
04 Abril de 2020 17:17

Fuimos a una conferencia y al entrar todos a la vez fue un poco agobiante, asientos correctos. Acústica y sonido bueno.

Jordi
02 Abril de 2020 8:22

Solem acudir a l'Auditori cada un o dos mesos. La sala és molt gran i també l'escenari. Les butaques són còmodes i la sonorització sol ser molt correcte. Només diria que estèticament no m'agrada. Però és qüestió de gust. Per a mi està sobredimensionat. Els sostres són molt alts i ofereixen poc recolliment. Una mica nau industrial. Hi tornarem, però. La programació és fantàstica!

viva
28 Marzo de 2020 15:35

Muy buen teatro, fuimos haber un concierto y muy buena acústica, buen bar restaurante con actuaciones musicales en directo. Lo único mal q casi todo lo ponen solo en catalán, y por eso no repetiría.

Agregar una opinion