ESPANAINF.COM

Tercer Segona. Coworking i espai creactiu a Manresa, Barcelona

Direccion Plaça de Fius i Palà, 1, 3er - 2a (Esc. Esq, Manresa, Barcelona
Telefono +34 699 95 81 90
Horas 00:00-24:00
Sitio web tercersegona.com
Categories Espacio de coworking
Clasificacion 5 8 opiniones
Empresas similares cercanas
Social Lovers Space Manresa — Carrer de Sant Fruitós, 10, BAIXOS, Manresa, Barcelona

Tercer Segona. Coworking i espai creactiu a Manresa opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Txus
07 Noviembre de 2023 1:39

El tercer segona és molt més que un coworking.aquí s'hi respira art, creativitat i molt bon "rollete". L'espai és molt bonic i decorat amb molt de gust. Les sales disponibles tant per treballar com per reunions o per a fer formacions són molt còmodes.treballar al tercer segona és com treballar a casa envoltat d'una gran família.

Alba
03 Septiembre de 2023 3:16

El Tercer Segona és molt més que un coworking. És un espai on cada metre quadrat respira caliu, energia i benestar. Cuida’t fins a l, últim detall barreja l'encant dels pisos antics amb les noves tecnologies. Un autèntic luxe poder-lo gaudir cada dia.

Daniela
29 Julio de 2023 13:55

Un lugar muy agradable, silencioso, con buenos espacios, con posibilidad de un espacio independiente para reuniones online que es sin duda un regalo, tanto para la que la hace como para las demás personas. Marta es super atenta, amable y su amor y entusiasmo por el proyecto se ve reflejado en el espacio. Totalmente recomendable! Buen precio!

Laura
27 Julio de 2023 18:40

Al Tercer Segona t'hi sentiràs com a casa. Una de les millors decisions si estàs buscant un espai tranquil per a treballar, concentrar-te, i sentir-te a gust. Decorat amb un gust exquisit i amb molta lluminositat, fa el coworking d'allò més acollidor.

Ubicació perfecta, al mig de la ciutat, ben connectada i a prop d'establiments de diferents tipus.

Pel que fa a la gent, la Marta Albert ha sabut crear una família. Tothom és molt amable, amb ganes d'aportar i compartir coneixements i experiències.

Sergi
27 Junio de 2023 10:36

El Tercer Segona és un espai impressionantment preciós, està tot molt ben posat al seu lloc amb molta delicadesa i cura, molt ben equipat amb tot el que puguis necessitar per a treballar. A més, és un lloc on sempre passen coses i això fa que sigui un espai creactiu únic.

La Marta Albet és una persona que inspira i irradia felicitat, és amable, atenta i sempre està allà per ajudar-te amb el que faci falta.

Al coworking, es respira molt bon ambient i et sents com a casa, tots els companys que hi ha fan que et sentis com en una família. Un lloc ideal per anar a treballar i fer networking.

Roger
12 Junio de 2023 16:37

El Tercer Segona és un coworking super acollidor, l'edifici és preciós i la Marta no deixar escapar cap detall a l'interior per fer-lo encara més com si fossis a casa.
Un entorn tranquil, amb gent creativa i propera que encara que siguis un freelance et fan sentir part de uh projecte creatiu molt interessant.
La flexibilitat, les facilitats per tot i el bon rotllo són el que hi trobaràs sempre.

Cristina
04 Junio de 2023 0:45

Espai fantàstic per treballar, amb un ambient immillorable i acollidor. I la Marta fa que hi passin coses precioses!

Pau
06 Mayo de 2023 2:35

Espai creatiu i acollidor, en un dels edificis més emblemàtics de Manresa.
Es un coworking on de veritat hi passen coses: es fan exposicions, events, xerrades. Un lloc on venir a treballar, aprendre, fer contactes, negocis, i també amics.
Gràcies Marta, per donar-li ànima a aquest espai, cuidant tots els detalls i fent-nos sentir com una familia.

Agregar una opinion