ESPANAINF.COM

Tintorería Cardona Forner, Barcelona

Direccion Carrer del Ginjoler, 15, Manresa, Barcelona
Telefono +34 938 77 33 25
Horas
lunes08:30-13:30, 17:00-19:00
martes08:30-13:30, 17:00-19:00
miercoles08:30-13:30, 17:00-19:00
jueves08:30-13:30, 17:00-19:00
viernes08:30-13:30, 17:00-19:00
Categories Tintorería
Clasificacion 3 6 opiniones
Empresas similares cercanas
TINTORERIA - LAVANDERIA Y ATELIER EVA VILARDAGA — Av. de Barberà, 297, Sabadell, Barcelona
La Merceria art & costura — C/ Major, 2, Santa Coloma de Farners, Girona
Tintoreria Sicilia — C. de Sicilia, 352, 358, Barcelona
Tailor & Co. CC Diagonal Mar — Av. Diagonal, 3, Barcelona

Tintorería Cardona Forner opiniones

6
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Íngrid
31 Mayo de 2023 5:20

Un molt bon servei a bon preu i la noia que ho porta es molt amable i es nota que sap el que es fa.

puigarnau
01 Mayo de 2023 13:29

Una atencio exelent conjuntament amb un servei inmillorable fan de aquesta tintorería la millor de la comarca. Servei impecable i a demes man fet feines de molt volum en molt poc temps i sense baixar la cualitat. Tracte excelent per part de la Merce i germanes. Continueu aixis com vosatres Hi han pocs.

Raquel
12 Abril de 2023 13:32

Llevé una alfombra grande y preciosa, y cuando fui a recogerla había desaparecido y la chica que hay ahora me dijo que ella no se iba hacer responsable.
Me intento vender otra alfombra nada que ver con la mía, que tenía hay de hace años, encima me pedía 70€ cuando perdí la mía!
Se quería ganar 70€ limpios por la cara!
Cara Dura!

En primer lugar yo tarde 2 años en pasar a buscarla porque estaba trabajando fuera.
Segundo lugar me llamaron de la Tintoreria para saber si la quería y pasaría a buscarla y les dije que si.
Tercer lugar tenía el tiquet y aparte salía en tu ordenador.
La que me propusiste la otra alfombra fuiste tú, aparte de cara Dura mentirosa.
No digas que no vendes ropa ni cosas de hace años, porque estas mintiendo! Te contradices! En tu mensaje dices que me la querías vender y cuando me dijiste precio te dije que no!
Mientes más que hablas!

Cesc
18 Enero de 2023 12:36

Vaig portar unes cortines i les han destrossat.
Tracte molt poc professional, poca empatia i molt poca educació.
No hi tornarem.
A més de tenir un personal groller i que falta a la veritat.
Les cortines no estaven tacades de líquid, com insinuen, estaven brutes de pols i, simplement no han fet la seva feina com cal, punt. No busquin excuses de mal professional
Afortunadament quan volem canviar la decoració de casa ho fem amb els nostres recursos i, sobretot, el que no fem és ser uns aprofitats, com han fet vostès, perquè ja no és que ens abonin la cortina, com haurien de fer, sino es que ni tant sols han abonat l’import cobrat per una neteja que HAN FET MALAMENT.
Com molt bé diuen, tots ens coneixem i ha quedat demostrat les males formes que utilitzen inclús per donar una resposta a un client, per cert, de fa molts anys.
Salutacions.

Núria
24 Noviembre de 2022 12:04

He estat durant més de deu anys clienta habitual d'aquesta tintoreria, tant pel tema de la neteja de tot tipus de prendes, especialment les americanes i pantalons de la feina, com per tot tipus d'arrenjaments dels quals n'havia quedat molt contenta. Però lamentablement ahir vaig tenir una gran decepció per un vestit que els vaig portar que m'havien d'arreglar. M'anava gran, la modista l'havia d'entrar del lateral, la cremallera, no anava molt fina i segons la noia que m'ha atès, "la modista" no havia de verificar l'estat de la mateixa, sinó només limitar-se a entrar el vestit. Un cop fet el primer arrenjament inicial, aquest no es va fer del tot bé ja que no podia ni pujar ni baixar la cremallera. El vam tornar a portar a una setmana del casament que tenia. PEr problemes personals (que tothom en pot tenir) la modista en qüestió no m'ho va poder arreglar ni canviar la cremallera tal i com jo havia demanat i li van encarregar a una altre senyora (segons elles, que cus) doncs bé, no em podia ni posar el vestit.
Vaig tenir que anar a Barcelona, a buscar-ne un altre d'igual, ja que demà tinc el casament. Les he trucat dient que considerava que no havien tingut un tracte professional i demanant que em tornessin els diners de l'arrenjament que no havia estat correcte i el pagament del nou vestit. M'han pagat el nou vestit, l'arrenjament no, i ni tan sols s'han disculpat. M'han dit que no cal que torni, ja que elles si que són professionals i que si jo considero que no, no volen que hi torni. La manca de professionalitat en tot moment els he remarcat que era en la forma de fer les coses sense consultar i crec que ha quedat palesa quan ni tan sols s'han moletat de disculpar.se. Una llàstima tot plegat.

NufalJessi
23 Noviembre de 2022 7:32

La millor tintoreria que he trobat, rapidesa, atentes, amables, a mi de fa molts anys que no tinc cap queixa, recomano 100%.

Agregar una opinion