ESPANAINF.COM

Torre de Incendios, Barcelona

Direccion 08391 Tiana, Barcelona
Categories Servicio de seguridad contra incendios
Clasificacion 4.8 6 opiniones
Torre de vigilància anti-incendis (Alfa)
Empresas similares cercanas
Ruva Seguridad — Plaça del Vapor, 17, B, Badalona, Barcelona
ESPA — Carr. de Mieres, s/n, Banyoles, Girona
Prosegur Barcelona — Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 175, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Torre de Incendios opiniones

6
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Francesc
27 Febrero de 2022 2:33

Aquesta "Torre de vigilància" és en realitat el Turó de Galzeran, un dels vèrtexs que van intervenir en la mesura del meridià terrestre de Dunkerke a Barcelona el 1794, que va servir de base per a definir el sistema mètric decimal. Si pugeu fins a la fita que hi ha al punt més alt del turó (a pocs metres de la torre de guaita) veureu un cartell on s'expliquen els detalls d'aquest fet històric.
En dies clars veureu des del Pirineu, el Montseny, la Mola, Montserrat, Collserola, tot el Pla de Barcelona, el Baix Maresme i Sant Mateu.

jose
21 Agosto de 2021 0:10

También se le conoce como la segunda torre. Está más alta que la.primera torre vigía, por poco pero más alta. Rutas en bici de montaña son muy atractivas.

Jordi
13 Julio de 2021 5:13

La torre d'incendis no és gran cosa, és una simple torre metàlica. Però les vistes ja són una altra cosa. Es veu tot Barcelona fins al Tibidabo, Montserrat, el mar.i en dies clars és una meravella. Aconsellable pujar al vespre, seure i observar com, lluny de l'estrès de la civilització, es van encenent lentament les llums de la ciutat.

Lucas
27 Junio de 2021 11:44

Situada a pocs metres del Turó de Galzeran, és un lloc amb bones vistes del litoral barceloní i de la comarca del Maresme. Al cim, un cartell explica com aquest turó va contribuir a la creació del sistema mètric modern.

Antoni
23 Agosto de 2019 0:42

Torre de Guaita Alella. Vistas impresionantes tanto de todo el litoral como del Vallés

ruben
07 Julio de 2019 8:35

Siempre he venido a este sitio, hace muchos años los arbustos y árboles no eran tan altos y disfrutabas de mejores vistas, cuando me dispuse a volver antes de empezar la bajada a mano izquierda hay un camino como de jabalís, me sorprendió encontrarme con esto

Agregar una opinion