ESPANAINF.COM

TRINA SARO perruqueria Girona

Direccion Carrer de Joan Roca i Pinet, 1, local C, Girona
Telefono +34 972 74 35 68
Horas
martes09:30-19:00
miercoles09:30-19:00
jueves09:30-19:00
viernes09:30-19:00
sabado09:00-14:00
Sitio web www.trinasaro.com
Categories Peluquería
Clasificacion 5 19 opiniones
Empresas similares cercanas
Paul Joe Perruquers — Carrer Pere Compte, 23, Girona
Perruqueria HairDreams — Carrer de la Rutlla, 61, Girona
Judith Perruqueria — Carrer del Montnegre, 4, Girona
Perruqueria Ou Yi — Carrer de Sant Joan Bta. la Salle, 40, Girona

TRINA SARO perruqueria Girona opiniones

19
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Matilda
10 Octubre de 2023 1:04

Millor tracte i resultat impossible! Et fan sentir com a casa i t'aconsellen de manera molt professional. He sortit encantada, sense dubte la perruqueria de confiança que buscava. Moltes gràcies!

María
16 Septiembre de 2023 2:25

El mejor salón de Girona! Es un lugar hermoso, tranquilo, con muchos servicios y destreza en distintos tipos de cabello. Fui ahí a hacerme corte y estilizarme cuando tenía el cabello rizado y seguía el método curly. Ahora me he hecho un alisado que ha quedado espectacular. Trina y Joyce son maravillosas. Tienen tanto conocimiento y te tratan con tanta amabilidad, se ajustan a cada caso y tus necesidades. No tengo mas que agradecerles por los resultados que siempre me dan.

Lara
30 Agosto de 2023 2:49

És un plaer anar a Trina Saro a tractar el cabell. No només perquè el saló és preciós i està impecable, sinó perquè no et fan esperar, et tracten de manera súper especial i t’expliquen absolutament tot del teu cabell, donant-li màxima importància.
A més, la Trina és encantadora i surts d’allà amb el cabell molt i molt cuidat!

El preu súper correcte també, qualitat preu del millor que hi ha a Girona!

Gràcies i ens veiem aviat

Clàudia
28 Agosto de 2023 16:13

Tracte immillorable, professional i de confiança. Posar-te en mans de la Trina i el seu equip és assegurar un bon resultat.

Aina
28 Agosto de 2023 14:52

Vaig quedar absolutament encantada amb la meva experiència a Trina Saro! Des del moment en que vaig entrar, em vaig sentir com a casa gràcies al tracte personalitzat i amigable del personal. L'ambient era relaxant i acollidor, cosa que va crear una atmosfera perfecta per gaudir del meu temps allà. El servei va ser excepcional; no només van complir amb les meves expectatives, sinó que les van superar amb un tracte i servei inmillorable. L'estilista va entendre exactament el que buscava i em va brindar suggeriments experts que van millorar encara més el resultat final. L'atenció meticulosa als detalls i la passió pel seu treball eren evidents a cada tall. Sens dubte, Trina Saro no és com qualsevol perruqueria: ofereix un servei de qualitat insuperable i un tracte personalitzat que et fa sentir especial a cada visita!

Fanny
28 Agosto de 2023 7:52

Molt bona experiència al saló TRINA SARO. Un concepte totalment diferent. Des del diagnòstic, l’explicació de la Trina, l’espai o els consells que t’emportes per cuidar el teu cabell. Destacar especialment el tracte amb el client i l’ambient relaxant. Molt recomanable.

Maria
28 Agosto de 2023 5:56

Un servei molt especial! L'atenció i els resultats són inmillorables! Moltes gràcies Trina per oferir aquest espai tan cuidat en tots els sentits!

Juan-Pablo
28 Agosto de 2023 5:45

Me encantó la atención al detalle y el cuidado a la hora de cortar el pelo. También me gustó la tranquilidad del lugar y los consejos para cuidar el pelo. Espero volver pronto.

Nuria
24 Agosto de 2023 22:47

Trina Saro és més que una perruqueria, és un lloc on pots relaxar-te, desconectar i gaudir d'una estona per tu, i a sobre et deixen ben guapa!

Maria
23 Agosto de 2023 11:22

Tracte i resultat de 10! Sap exactament que vols, ho fa cuidant el cabell de la millor manera i t’aconsella com cuidar-te el cabell a casa amb els productes que tens. Es excel•lent!

Laura
18 Agosto de 2023 5:11

Qualitat excepcional. Des del tracte personal, els productes utilitzats, fins les cadires de massatge. Una experiencia de perruqueria única!

La Trina s’assegura d’escoltar-te i de que surtis contenta amb el resultat. En el meu cas un problema de comunicació amb la seva companya va fer que no quedes contenta, pero la Trina no va tenir problema en donar-me cita de nou per aconsseguir el resultat que volia, a més d’un regal de disculpa! Definitivament la recomano!

Paula
29 Julio de 2023 14:32

Sens dubte que la Trina serà a partir d'ara la meva perruquera de confiança. El tracte rebut des que entres fins que surts és excel·lent. T'aconsella, t'assessora i et recomana el millor per a tu. La nova perruqueria és preciosa i els seus productes són de molt bona qualitat segons cada necessitat. Ho recomano 100%! Fins aviat, Trina i Joyce, gràcies a les dues

Núria
26 Julio de 2023 10:49

Tot un descobriment! L'espai, l'atenció MÉS que personalitzada i la comoditat. Durant l'estona que vaig estar allà, la Trina em va atendre exclusivament a mi. Em va explicar tot el que calia saber sobre el meu cabell i com l'havia de cuidar per a tenir-lo sa. Em va donar plena confiança per fer un canvi de look. A més, durant el procés la Trina em va anar explicant els diferents pentinats i estils que poguessin encaixar més en la meva personalitat i imatge.
Tornaré ben aviat!

lucia
25 Julio de 2023 17:35

He tenido muy buena experiencia, he quedado encantada, han sabido hacerme justo el corte y color que tenía en mente, tengo un pelo difícil y llevaba tiempo intentando encontrar quien lo hiciera. Y como plus, un trato súper amable, cercano y profesional. Lo recomiendo si o si, muchas gracias por vuestro buen trabajo

Mireia
22 Julio de 2023 0:54

He anat amb la Trina per primer cop i ha set una molt bona experiència, em va aconsellar molt bé dels petits canvis que puc fer al dia a dia per millorar el cuidat del meu cabell, tinguent en compte quin tipus de cabell tinc i el que necessita. Ho recomano al 100%:)

Annette
12 Julio de 2023 18:42

Increíble atención y servicio profesional. Trina es una gran profesional, fue una experiencia personalizada y maravillosa. Mi peque quedó encantada! Muchas gracias chicas! Volveré!

Natàlia
08 Julio de 2023 21:21

La Trina és una gran professional. Atenció personalitzada, moltíssima amabilitat i resultats genials. Un 10 en tot. Super recomanable

Ana
03 Julio de 2023 0:26

Me ha encantado! Tengo cabello rizado y me custa mucho encontrar un sitio que me guste. Me han dedicado tiempo exclusivo para mi, escuchado todas mis dudas y aconsejado en como cuidar de mi cabello.
Sin duda lo recomiendo!

Mariona
28 Junio de 2023 20:56

Ja fa anys que és la meva perruquera i la de les meves filles. Una gran professional que sempre aconsegueix que em vegi guapa i radiant!

Agregar una opinion